Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פורד מונדאו ומקדימה יש לי כיום 5X7 גמורים

אני מתלבט אם לשים קומפוננט או 6X9 וזה יהיה מחובר ישירות לדיסק ללא מגבר

האם בתקציב של עד 300 שקל אפשרי משהו איכותי (ולא חייב עוצמתי)?

תודה

ליאור

פורסם

טחנו את הנושא הזה אלפי פעמים.

תערוך חיפוש מילה שלי אתה תמצא כאן לפחות 3 שירשורים שעלו בחודש האחרון לגבי הנושא הזה.

בהצלחה

פורסם

עם 300 ש"ח אתה לא יכול להשיג קומפוננט איכותי,גם לא משהו סביר-זה תקציב רק ליד 2,חפש מורל טמפו/פולס מיד2,והמלצה שלי היא להגדיל עוד התקציב ולרכוש גם 6X9,רק קומפוננט מקדימה לטעמי לא יספקו אותך בגלל שאין לך מגבר.

פורסם

6x9 לדעתי רמקול גרוע (רובם ) ולא כדאי לרכוש אותו במיוחד לא לדלתות הקדמיות!

תרכוש סט קומפוננט איכותי ובסיסי להלן מורל טמפו או פולס חדשים אפשר כיום להשיג ב400 שקלים.

אם קצת "כבד" לך תחפש יד שניה.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

להגיד על רוב 6X9 שהם גרועים אני ממש לא מסכים,יש הרבה חברות שמייצרות 6X9 שלפי דעתי טובים מאוד.

יש לי חבר עם מורל טמפו 6X9 ומגבר של אודיו בנק בהגברה של 80RMS לערוץ שנותנים לו איכות+עוצמה,ברמה שאתה שואל את עצמך האם יש טעם לשדרג עוד את המערכת,בוא נגיד שאם הוא עם חלון פתוח ואני בבית,שזה מרחק בערך של 50 מטר והוא צופר לי,אני שומע את השירים עד הבית,ואין לו סאב.

אולי הם לא ברמה של הקומפוננט אבל הם לא גרועים.

דרך אגב,החבר הזה משתמש איתי במשתמש הזה,ככה שאין לי פיצול אישיות :) .

פורסם

רשמתי שיש לו גם איכות,אני שומע את זה עד הבית שלי באיכות לא רעה בכלל,למעשה אני גם כיוונתי לו את המגבר,וכיוונתי לו את זה בהתאם ככה שהוא לא יאבד איכות.

ברור לי שקומפוננט עדיף על 6X9,אבל עם האמירה "6X9 גרוע" אני לא מסכים,כי כן שמעתי איך ה6X9 שלו עובדים עם מגבר נורמלי,והם עובדים מצוין,אותו זה מספק ועוד הרבה אנשים,הוא רק רוצה להוסיף סאב C12.

פורסם

יש לי חבר שהתקין 6X9 מקדימה של חברת JBL ויש לו גם כאלה מאחורה ושומעים פשוט מעולה ברכב

אצל חבר שלי יש בנוסף מגבר שמחובר לרמקולים האחוריים ולסאב

לפי דעתי רמקול 6X9 איכותי עם התקנה מקצועית ושכבת בידוד יכול לתת תוצאה משתלמת ביותר

השקעה די נמוכה וסאונד מעולה

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אמרתי רובם..קודם כל!

דבר שני מי שמחפש המלצה ל6X9 תוכל לבצע חיפוש ולראות שאני ממליץ על מורל טמפולס.

ודבר שלישי..כל מערכת נשמעת מעולה לטעמי ממרחק של 50 מטר.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

פיוניר וקנווד לא ישמעו יותר טוב ממורל וזה נבדק,האיכות של המורל בווליום גבוה[וגם נמוך] "משתינה בקשת" על הפיוניר והקנווד,בסאונד גבוהה הפיוניר הורס את האוזן.

פורסם

סאונד זה עניין של טעם.

אף אחד לא צרך להשתין על אף אחד :)

הפיוניר מאוד נצילים, ומאוד מתאימים לדברים מסויימים, המורל יותר מפורטים, ויתאימו לאנשים אחרים ואולי למוזיקה אחרת.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...