Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיים בסולר? יכול להיות שחדרו מים בגלל הגשמים? מה צריך לעשות עם זה? לפעמים המנורה מפסיקה לדלוק.

השני חשבתי חוסר במי קירור, אבל בדקתי ואין חוסר.

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

מים מגיעים ממילוי בתחנה שיש בה מים בסולר או כתוצאה מלחות גבוה באוויר.

המנורה קיימת בכל רכבי הדיזל, בהרבה רכבים יש בורג ניקוז לנוזלים, בדוק את המצאות הבורג ברכבך ופעל לפי ספר הרכב/ מוסך.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

שבת שלום

גש למוסך, צריך להרים את הרכב על ליפט

ולנקז מים ממסנן הסולר

הנורה השניה ליפ מיטב מסורת GM מפלס נוזל קירור

יתכן שהחיישן לא תקין או שאולי התקע בחוץ

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

רפי אני לא עד כדי כך מסטול !

מד הדלק מראה על פול , שים לב.

יש מיכל מלא (עיגול שלם ) אם היה ריק היה (עיגול ריק).

זה לא זה.

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

תודה .

ועכשיו לשאלה החשובה , איך מנקזים את המים ? הרכב הוא של העבודה ולכן אם מדובר במשהו מסובך אני אלך למוסך.

אם זה פשוט אז תסבירו לי בבקשה איך ואיפה זה נמצא ברכב. אם יש אפשרות אשמח לתמונה .

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

• תוכן חדש...