Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי סיאט איביזה מודל 2001.

קניתי את האוטו חדש מהחנות והוא שמור בטירוף - חיצונית ומכנית.

נודע לי שלאחר שהרכב בן 10 שנים ה-יד מאבדת משמעות והמחירון נופל בצורה משמעותית.

רציתי לדעת האם הדבר נכון, אם כן אולי שווה למכור ולהתקדם לשנתון מתקדם יותר..

אשמח לעצתכם.

תודה.

ד"א הרכב עבר 150 אלף קילומטר

פורסם

ה-יד מחושבת כאחוז מהמחיר, ברור שככול שהרכב ישן יותר הוא גם שווה פחות ולכן ההשפעה יורדת, אבל זה נכון תמיד לאו דווקא בשנה ה10.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

אכן כן, מהרגע שהרכב עובר 10 שנים על הכביש, אוטומטית כל הקונים מעקמים פיהם בזלזול ולא מוכנים לשלם עליו אפילו קרוב למחיר המבוקש. נודע לי על זה גם, אגב, ממקור חסוי שלא אספר לך עליו בכדי לשמור על סודיותו. טוב, נו, אם אתה מתעקש, דוד של חבר של אחיינית שלי סיפר לי, הוא סוחר רכב, ומכיוון שדיברתי איתו פעם לפני שנתיים באירוע משפחתי ויש לו שער חום ועיניים כחולות, אני מאמין למילה שלו באופן מוחלט.

כעת, האיביזה שלך היא אמנם יד ראשונה עם ק"מ סביר לחלוטין לשנתון, אבל כאמור כל זה מתבטל אבסולוטית ברגע שהוא עובר את ה-10 שנים. כך שכדאי שתמהר למכור אותו לפני. אני מבין שהוא שווה כ-25000 שקלים, ולכן אסכים לקחת אותו מהידיים שלך תמורת 15000 במזומן. אני מפסיד עליך, באמת. עוד שבוע אני כבר לא אוכל למכור אותו גם ב-5000.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ואם נהיה לרגע רציניים, אז כל מקרה לגופו.

יש רכבים שהרבה לפני גיל 10 אף אחד לא רוצה לגעת בהם אפילו עם מצביע לייזר, ויש כאלה שגם עמוק בתוך העשור השני לחייהם עוד יכולים לעשות בית ספר ללוי יצחק ולמחירון שלו - הכל בהתאם לדגם ולנסיבות.

למען הגילוי הנאות, עלי לציין שהרכב הקודם שמכרתי השתייך לקטגוריה השניה :-)

אישית, אם הרכב מתאים לצרכיך ואתה מרוצה ממנו, איני מוצא שום טעם או היגיון למכור אותו.

בהנחה שהוא שווה 25K~ ואתה רוצה להתקדם לדגם דומה חדש מהחברה, אתה צריך להתכונן להוצאה של כ-100K ש"ח. האם נתת את דעתך על כך?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הרכב של הפשחה שלי מתקרב לגיל 11 (בסוף החודש). אנחנו מקבלים הצעות קנייה מדי פעם ולפני חודשיים הציעו עליו 2500 שקל מעל למחירון.

אבל, כל מקרה לגופו כמו שאמרו, העניין מאוד תלוי בסוג הרכב.

מעולם לא החזקנו רכב כל כך הרבה שנים, היינו מחליפים כל שנתיים וחצי - שלוש. פעם כשהיו אומרים לי רכב בן עשר הייתי חושב על רכב מיושן ומרופט. אבל כשאני רואה את הרכב שלי בהשוואה לרכבים אחרים, גם חדשים יותר וגם ישנים יותר הוא נמצא במצב מעולה חיצונית ופנימית, סימני הגיל ניכירם בו בעיקר בצבע שסובל מכמה שריטות וכמה מכות חניה קלות שהם "קמטי ההתבגרות" של הרכב.

ובנימה כללית יותר, מספיק להתייחס לאגדות חסורת הבסיס האלה ולשמועות המופרכות, אם זה נשמע הזוי זה לא נכון!!

פורסם
שלום,

ברשותי סיאט איביזה מודל 2001.

קניתי את האוטו חדש מהחנות והוא שמור בטירוף - חיצונית ומכנית.

נודע לי שלאחר שהרכב בן 10 שנים ה-יד מאבדת משמעות והמחירון נופל בצורה משמעותית.

רציתי לדעת האם הדבר נכון, אם כן אולי שווה למכור ולהתקדם לשנתון מתקדם יותר..

אשמח לעצתכם.

תודה.

ד"א הרכב עבר 150 אלף קילומטר

האם המחירון נופל משמעותית גם בטויוטה קורולה שנת 98/99?

ממש לא נראה לי...

• תוכן חדש...