Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

להגיע מבאר שבע לגלילות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים מחר אני אמור להגיע למחנה גלילות.

אני יוצא עם רכב, השאלה מהי הדרך המהירה להגיע לשם..

עדיפות להמנע מכביש 6

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2317185&postcount=15

אמנם דרך כביש 6, אבל בקטעים הפתוחים לנסיעה חינם.

תמשיך על כביש 4 עד מחלף מורשה, שם תעלה על כביש 5 לכיוון חיפה. קצת לפני מחלף גלילות מזרח תראה פנייה ימינה לכיוון מחנות גלילות. צפה לקצת פקקים בשעות הבוקר, בעיקר על הקטע הקצר בכביש 5.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כביש 4 עד מחלף מורשה

במורשה יורד לכיוון גלילות מזרח, פונה ימינה לפני מחלף גלילות מזרח?

כמה כל זה בשעות נסיעה?

מהירות 100 :) +

פורסם

במורשה אתה עולה על כביש 5 לכיוון מערב, השילוט הוא לכיוון חיפה.

כקילומטר אחרי ההשתלבות עם כביש 5 תכנס למנהרה. כשאתה יוצא מהמנהרה תצמד לימין וכעבור כמה מאות מטרים תראה את היציאה לבסיסי גלילות.

זמן הנסיעה - תלוי מתי.

בבוקר יש פקקים רציניים על כביש 4 מאזור יבנה ועד בני-ברק. אחר כך פקוק הקטע הקצר על כביש 5. צפה למשהו באזור השעתיים פלוס. סיוט רציני, לא מומלץ.

בשעות אחר הצהריים והערב יש עומס על כביש 4 אבל בסך הכל התנועה די זורמת. אני משאר שזה משהו בסביבות השעה וחצי, אולי קצת יותר.

בשעות הלילה - השמיים הם הגבול :lol: . אבל בממוצע - שעה וקצת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...