Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התראה על סוחר ביד 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קצת הבנת הנקרא ותראה שהבחור לקח את הרכב ולמכון בדיקה לפני הקנייה (אחרת למה שי היה הולך איתו?!) וכבר התקשר לבעלים הקודמים.

הקונה היה מיודע על פגיעת השילדה וקנה את הרכב as is כך ששום זיכרון דברים לא היה עוזר פה.

היה האמא של הגילוי הנאות כי לפני חתימת העיסקה הקונה ידע על הפגיעה בשילדה, כך שחוץ מזה שהוא שילם על רכב עם פגיעת שילדה מעל המחירון ביודעין אין פה שום עבירה או עילה לתביעה

אכן לא הבנתי כי הוא ביצע בדיקה ובחר להתעלם מתוצאותיה. אין ספק שהביא על עצמו את הצרה במו ידיו.

לא ברור מדבריו אם את השיחה עם הבעלים לאימות הפרטים הוא ביצע לאחר הקנייה.

"אמא של גילוי נאות" - לא נסחפת קצת? המוכר התחייב בע"פ לפני הבדיקה שהשלדה נקייה ועל סמך מידע זה הוא הלך לבדיקה בה התגלה ממצא שמשפיע על ערך הרכב.

הדרך הטובה ביותר להמנע מבעיות מסוג זה היא לרכוש רכב שהוא "יד ראשונה" ישירות מידי בעליו החוקי ולהחתים אותו על זכרון הדברים. מי שקונה רכב מאדם שאינו הבעלים החוקי של הרכב - פותח את האפשרות שהנ"ל יחמוק מחובת מגילוי כל פרט רלוונטי בטענת "לא ידעתי". אי גילוי נאות הוא עבירה על החוק, והיא חמורה יותר לגבי מי שעיסוקו במכירת רכב.

פורסם

חברים, לא פתחתי את האשכול כדי שינתחו את המקרה שלי. הרכב אצלי ואני מבסוט ממנו, ככה שלבוא עכשיו לומר לי שעשיתי טעות זה לא יחדש לי ולא ישנה דבר. הפוסט נועד למנוע מאנשים אחרים לעשות את אותה הטעות.

פורסם

מישל,

אל תיפגע. עשית שירות טוב בכך שפתחת את ההודעה.

כל הניתוחים וההערות לא מיועדים אליך אלא למי שימנע בעתיד מטעויות ושגיאות בקניית רכב.

פורסם

הקליאו הזאת כבר שנתיים נמכרת לסרוגין.

אותו רכב, מודעות שונות וטלפונים שונים:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=43&SubModelID=1052&FromYear=2002&UntilYear=2002&Auto=-1&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=20789&OwnerID=1&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=3&Hand=3

מישהו יודע מה הסיפור?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...