Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום, לקראת שעות הערב נפל לו עץ על מכונית (גולף מהשנתונים 2008 ומטה...) וניזוק קשות מכך.

מזל שלא היה מישהו ברכב!

מישהו יכול להעריך את הנזק?

נ.ב. סליחה על העיכוב בהעלאה.

תמונה542.jpg

תמונה541.jpg

תמונה543.jpg

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

נראה כאילו כל הפגיעה מצטמצמת למכסה מנוע + כנף (אולי 2, לא רואים הכי טוב בתמונות).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

רציתי לדעת, האם הביטוח מכסה נזקי טבע?

והאם ניתן לתבוע את המדינה בעבור נזקים כתוצאה מתשתיות לקויות? (לדוגמא מכוניות שהוצפו)

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

שאלה:

העייריה תשלם על הנזק? מישהו יקח אחריות? הרי העץ יכל להרוג מישהו. אי אפשר לבדוק את העץ האם הוא כבר חלש או לא?

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

לא להאמין, זה קרה מטרים ספורים מהבית שלי... מזל שזה לא נפל על הראש שלי. :|

לגבי תביעת הנזקים, אז כן, הוא יכול לתבוע את העירייה על נזקי טבע.

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

בטח שהעירייה משלמת על זה, בכפר סבא נעקרים עצים על ימין ועל שמאל.

בפעם האחרונה זה קרה ליד הבית שלי ויום למחרת הגיעו מהעיריה והורידו את כל העצים.

קובי

פורסם

מצד אחד הגיוני שהעיריה תשלם מצד שני לא כל כך,

בכל מקרה מסכן בעל הרכב, עד שהוא יסיים את כל סיפור התביעה תצא לו הנשמה אבל בכל מקרה זה כולה פח והעיקר שאף אחד לא נפגע.

פורסם

פגישה קשה ברכב, יש לביטוח שלו קייס נפלא לתבוע את העירייה על רשלנות, הם אלו שאחראיים לגזימת העצים והכנתם לרוחות החזקות בחורף.

פורסם

מהיום לא חונה מתחת לעצים! לא צריך צל!

בכל מקרה, זה ממש מבאס בשביל בעל הרכב. אבל יש גם סעיף בביטוח על נזקי טבע ככה שהוא יכול להיות רגוע.

פורסם

שלי נפל ענף על האוטו (פגיעה הרבה יותר קטנה וזולה, פחות מאלף שקל, אבל העקרון דומה) אז העירייה (פתח תקווה) שילמה בלי משפט וכו'. רק כמה שיחות טלפון ותמונות של הנזק והם שילמו. בכל מקרה לאוטו כמו בתמונה יש ביטוח מקיף והוא לא יצתרך להתעסק בזה.

מאז אני לא חונה בחיים מתחת לענפים ועצים למיניהם, ואם בקיץ עוד הייתי מתלבט, אז במזג האוויר הנוכחי אין שום סיכוי שבעולם שאני יעמוד מתחת לעץ. אני ממליץ...

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
אם יבואו בוחני תנועה, כמעט בטוח שהעץ יקבל הורדה מהכביש.

הבוחנים איחרו את המועד העץ כבר הורד!

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

• תוכן חדש...