Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולוו 240 - אבוליזר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בוולוו שלי אין את זה, אבל בתורמת איברים יש את הבננה שבתמונה (אמובילייר?) שחייבים לחבר אותה לשקע שלה כדי שאפשר יהיה להתניע את הרכב.

אני מתלבט בשאלה האם לפרק ולהעביר את המנגנון לוולוו שלי. אני מניח שזה לא מורכב מידי, אבל השאלה היא עד כמה הדבר הזה יעיל, או שבסופו של דבר רק יהווה מטרד בכל פעם שאנהג ברכב?

31Oct_0002.jpg

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

רוצה אמבוליזר?תתקין חדש אתה תסתבך עם הישן כי כל החוטים הם באותו צבע.

בטח יש לך רק מפתח אחד לאמבוליזר .אם ילך לך לאיבוד הצרור מה תעשה?

תתקין אמבוליזר עם קוד גם רואים אותו כי הוא מאיר

פורסם

תודה,

זה לא שאני ממש רוצה את האמובילייזר, כלומר, אם לא היה אותו בתורמת האיברים - לא הייתי חושב על זה בכלל.

אבל עכשיו, משהרכיב ישנו, אני שוקל האם לחבר אותו.

האם לאמובילייזר הזה יש משמעות מניעתית אמיתית, או שהיא תעצור רק את החובבן שמנסה לפרוץ עם מפתח דומה של הוולוו של דודה שלו?

אגב, יש לי 2 בבננות כאלה.

לירוי, כמה חוטים אמורים לצאת משם?

תודה,

פורסם
מה כן האמבוליזר הזה כבר אספנות

:roflmao::roflmao:

זו דווקא סיבה טובה להתקין אותו...

• תוכן חדש...