Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
green monster

במקרה שלי, זה מה שהייה. נאמר לי שסליל נשרף ולא כדאי לתקן.

לא טענתי אחרת. קודם טעיתי, רמקולים אצלי משנת 2007.

תעריך של קבלה על 700 ש"ח - 18/10/09. ורשום שם "תיקון תוויטרים סופרימו פיקולו. סוכן: חברה - ארץ". כול הסיפור התחיל 5 שבועות קודם. במקרה הצורך, אין לי שום בעיה לפרת. בן אדם הגדיר עצמו סוכן. הוא מסתובב במפעל ומכירים אותו. הוא נתן לי שם למי בדיוק לפנות. פקידה שמסרה לי את הטוויטרים אמרה, שסוכן היה כאן וראה אותם. אתה רוצה שם? קוראים לו שי.

אחרי שהתלוננתי שרמקול לא חדש, אלא משופץ, המילים שלו:

"אני אבדוק מה קרה. אם מישהו אצלי עשה פשלה, הוא יקבל על הראש."

תבין את זה, איך שאתה רוצה.

איך אתה מפרש את זה? ועוד לא סיפרתי הכול.

גם אני שמעתי על השירות הנהדר. כגודל הציפיות גודל האכזבה.

צודק,

אני לוקח את המילים שלי בחזרה.

באת אחרי שנתיים-שלוש עם זוג טווטרים שרופים, (מה שמעביר מעל כל צל של ספק שלא מדובר על פגם במוצר אלא פגם כתוצאה משימוש).

ודאגו לך לזוג טוויטרים אחרים בעלות של 700ש"ח.?

תגיד, אתה אמיתי?:shock:

לא רק שזה שירות מצויין, זה גם מעל ומעבר למצופה.

מה ציפית? שיחיליפו לך /יתקנו לך ללא עלות?

על מוצר כמעט בן 3 שנים?

עם נזק שבכל מקרה לא מכוסה באחריות?

under construction..

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

משום מה בחרתם להתעלם מ:

1.

קודם כול סוכן שלהם שיקר לי בפרצוף במשך שבועיים

2.

כשהגעתי למפעל, קיבלתי 2 טוויטרים בשקיות פלסטיק אבל הבטיחו שהם חדשים ואמרו שאין לי מה לדאוג.

בבית בדקתי אותם , והתברר שהם אחרי תיקון. היו סימנים ברורים של ברגים.

אני קורא לזה רמאות. ואתם? אבל שירות מעולה.

בנוסף מה זה משנה, בן כמה הטוויטר? דיברתי על אחריות? ביקשתי רמקולים חדשים? סך הכול רציתי לתקן. ואם אתם חושבים, ששנתיים - שלוש זה אורך החיים סביר לרמקול, אז הרגילו אותכם רע. מניסיון של קרוב לשלושים שנה.

בקשר לנדיבות של מורל. אני מניח (תתקנו אותי, אם אתם יודעים מספרים מדויקים) שבמקום לתקן, מורל פשוט מוכר רמקול חדש באותו מחיר שמוכר אותו לסוכן. זאת אומרת מבצע מחירה ישירה, בלי להסתבך עם המפיצים. לכן גם בקבלה כתוב "תיקון" ולא "החלפה".

פורסם

אתה טועה.

אף אחד לא "הרגיל" אותנו.

א.

רמקול בתנאים של בית יכול להחזיק שנים.

אבל הוא ללא תנאים של לחות,שמש\קור וזעזועים.

וללא הגברות אקטיביות על מגברים חזקים במיוחד עם מקור חשמל הכי לא מיוצב שקיים.

רמקול ברכב, אורך החיים שלו יכול להחזיק גם שנים, הכל תלוי איך הוא מותקן,ואיך שומרים עליו.

שריפת רמקול, היא לא בלאי או תוצאה מפגם במוצר.

שריפה של רמקול נובעת מציוד לא תקין ו\או שימוש לא נכון במוצר.

אז לבוא בטענות על אורך חיים עם רמקולים שרופים זה לא אפשרי.

ב. המחיר של זוג טוויטרים סופרימו פיקולו, לא עולה אפילו לחנות 700 ש"ח.

אפילו לא מחיר לפני מע"מ.

ג.

אני לא שולל שמי שטיפל בך הוא אידיוט, יכול להיות שהוא לקח את הזוג הללו, שכח אותם ברכב והמציא לך תרוצים במשך שבועיים.

זה יכול להיות ובהחלט הגיוני, אבל התנהגות של סוכן היא לא מעידה על מדיניות של חברה.

בשורה התחתונה, באותו הרגע שהוא כן טיפל בתקלה שלך, אופן הטיפול היה הגיוני,הוגן ובתמחור סביר לחלוטין.

זה שקול לבוא עם הונדה סיויק שנת 2001 (200% זמן מעבר לתקופת האחריות) למוסך עם מנוע גמור, והטיפול בך יהיה שתקבל אופציה לרכישת הונדה סיוויק חדשה2009 ב50000ש"ח.

האם גם במקרה הזה היית מתלונן?:roll:

under construction..

פורסם

תבדיל בין סוכן לבין החברה. ידוע שסוכני מכירות עושים הכל כדי למכור, מה קורה אחר כך זה סיפור אחר.

בנוגע לטוויטרים המשומשים שקיבלת, אמרו לך גם במפעל, הייתה טעות והם יועדו למישהו אחר. איך שאתה לא מסתכל על זה, גם אם קיבלת טוויטרים מתוקנים זה תקין לחלוטין לפי כל חוקי הצרכנות בעולם, בטח כאשר מדובר על רמקול בן שנתיים-שלוש שמעולם לא חלה עליו אחריות על שריפה.

אני אישית מכיר שלושה סיפורים של אנשים שהגיעו עצמאית למורל ותמורת חיוך קיבלו תיקון בחינם. בלי שאלות ובלי בלבולי מוח.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

טוב, בואו נעשה סדר בדברים.

1. כול הסיפור נמשך 5 שבועות. הטוויטרים נמסרו למתקין וממנו לסוכן. את המתקין אני מכיר באופן אישי ויש בינינו יחסים מעבר ללקוח ונותן שירות.

בשבועיים ראשונים התקשרתי פעמיים, ונאמר לי, שנושא בטיפול בלי לתת הסבר מה מצב הרמקולים. בסוף שבוע השלישי הובטח, שפיקולו תגיע למתקין ביום ראשון. ביום ראשון (שבוע רביעי) סוכן היה בדרך עם סופרימו כבר ברכב (לפי דבריו). הוא המשיך להיות בדרך גם ביום שני, אבל משום מה לא הגיע. ביום שלישי היה קושי להסיג אותו. ביום רביעי התברר שטוויטר עדיין במפעל ואין שם אף אחד (חופשת חול המועד). אבל הובטח, שביום ראשון הבא (אנחנו כבר בשבוע חמישי) אני יוכל לגשת ישירות למפעל ולסגור את הדברים. ביום ראשון עד פעם היה קושי לקבל תשובה ברורה. ביום שני עוד הבטחה שרמקול בטוח, סופית ובלי כול צל של ספק ביום שלישי יהיה אצל המתקין. בינתיים יצאתי לחופשה של כמה ימים. ביום שישי הרמתי טלפון למתקין. לבחור כבר לא היה מה להגיד והוא העביר אותי ישירות לסוכן עם בקשה לדבר בצורה רגוע, כך עשיתי. משי (סוכן) קיבלתי הסברים כמה קשה לתקן את סופרימו (אבל הוא הרי כבר מתוקן ושבועיים בדרך?) ועוד הבטחה לתת לי תשובה ביום ראשון (נכנסנו לשבוע השישי).

מה הוא אמר לי ביום ראשון, אתם כבר יודעים. אני מסכים, עד כאן זה לא קשור למפעל, אלא לסוכן שקרן שלי לא יהיו יותר עסקים איתו. גם לכם לא ממליץ.

אבל את הטוויטרים אני קיבלתי במפעל, בקומה השנייה. ופקידה שהבטיחה שהם חדשים ולא מחודשים הייתה מייצגת את מורל. וזה גם היה שקר.

בנוגע לטוויטרים המשומשים שקיבלת, אמרו לך גם במפעל, הייתה טעות והם יועדו למישהו אחר.

זה לא נכון. התירוץ היה של סוכן. בחור שקיבל אותי במפעל, שעל מה הבעיה. אחרי שהראיתי לו, עשה פרצוף חמוץ והחליף. כנראה שכחו לתאם את העמדות (או שלא היה אכפת).

איך שאתה לא מסתכל על זה, גם אם קיבלת טוויטרים מתוקנים זה תקין לחלוטין לפי כל חוקי הצרכנות בעולם

גם זה לא נכון. מותר למכור ציוד משופץ/מתוקן (refurbished), אבל בתנאי שאתה לא מוכר אותו כחדש. ומחירים הם שונים לחלוטין. אחרת זה רמאות. לא מזמן בית משפט בארץ קנס את צ'מפיון מוטורס בעשרות אלפי שקלים, על זה שהחליפו גיר באחריות על גיר משופץ (במפעל של פולקסווגן בגרמניה).

היום אני לא בטוח, שגם זוג השני הוא חדש. איך אפשר להסביר, ששתי טוויטרים עם מספרים עוקבים (8799/8800) נראים שונה? באחד מהם החורים של הברגים הם ישרים, בשני ישנה מגרעת עבור ראש הבורג.

פורסם

אני שוב חוזר על עצמי.

מה שאתה מדבר זה מצב של טיפול בתקלה לאחר החלפת המשווקים(ניפון מול UZEB).

בנוסף לזה, חול המועד סוכות שמורל לא עובדים.

וכמובן, התנהלות של סוכן שלא ממש עולה בקנה אחד עם עקרונות השירות, למרות שהוא לא אמור לשרת לקוחות פרטיים ברמת העקרון.

אבל זה לא פוטר אותו מחובת התנהלות תקינה.

בין זה לבין התנהלותה של חברה זה עולם אחר.

ולכן, אין להקיש מזה על טיב השירות של החברה.

סוכנים נוטים "לשכוח" תיקונים של לקוחות, ופקידות לא מבינות כלום במוצרים שהחברה מוכרת.

שורה תחתונה, קיבלה זוג טוויטרים חדשים במקום טוויטרים תקולים בני 3 שנים, במחיר שהוא פחות ממחיר עלות של חנות עוד לפני מע"מ.

בסוף השורה התחתונה, קיבלה אחלה של שירות.

אני מסכים איתך שאתה מעט מרוגז על הדרך עד השורה התחתונה, אבל זה מהסיבות שתוארו למעלה, כאשר שניים מהם הגיונים, ומה שלא מקובל זה ההתנהלות של הסוכן.

under construction..

פורסם

כניראה שבחור צריך לקנות ציוד של חברה אחרת כדי להבין איזה שרות קיבל. אף חברה אחרת לא הייתה מחליפה או מתקנת לך את הטוויטרים. לא ניראה לי סביר שמורל ינסו להשחיל סט מתוקן במקום חדש. לדעתי ההתנהלות של "הסוכן" היא הבעייתית ולא של מורל.

פורסם

הבחור כבר 30 שנה משתמש בציוד אודיו וקודם כול ברכב. מרדיו טייפ רודסטאר וזוג קנוודים עד מערכת של היום. ומה לעשות, לא זכור לי, שנשרפו לי רמקולים. האחרונים (ETON) שירתו אותי 7 או 8 שנים ואני מניח עובדים גם היום. נכון, למרות שהחלפתי הרבה ציוד, אני לא מכיר שירות של חברות אחרות - פשוט לא היה צורך.

אני גם רואה, שלאף אחד אין הסבר לשאלות שלי. "פקידות לא מבינות כלום במוצרים שהחברה מוכרת" - תסלח לי, אבל זה חברה ששמה אותה במקום הזה. ואיך הגיע סט מתוקן לידיה? או שגם כאן מורל לא אחראית? ומה בקשר לשאלות אחרות? גם "לא ניראה לי סביר שמורל ינסו להשחיל סט מתוקן במקום חדש" זה לא תשובה, כי אין בא שום ניסיון להסביר, מה שקרה. חוץ מהגנה טוטלית על החברה. דרך אגב, הטוויטרים שלי לא חזרו אלי. אני לא אתפלא, אם אראה אותם אצל מישהו אחר.

פורסם

מיקי אחת מהתגובות ההזויות שראיתי בזמן האחרון.

על רמקולים אין אחריות.

כמו כל עם ישראל, אתה חושב שמגיע לך הכל, גם 10 שנים לאחר שקנית מוצר כלשהוא החברה חייבת,

אבל חייבת, להביא לך מוצר אחר ללא עלות ואם הם מעיזים לדרוש סכום סימלי ( כן 700 ש"ח הוא סכום סימלי למוצר הזה)

מייד באים בתלונות כאילו שדפקו אותם.

מצטער מיקי, המילה הכי עדינה שאני יכול לומר על הטענות שלך זה שהם הזויות, מופרכות ברמות אדירות ואיכס.

אלי

פורסם
הבחור כבר 30 שנה משתמש בציוד אודיו וקודם כול ברכב. מרדיו טייפ רודסטאר וזוג קנוודים עד מערכת של היום. ומה לעשות, לא זכור לי, שנשרפו לי רמקולים. האחרונים (ETON) שירתו אותי 7 או 8 שנים ואני מניח עובדים גם היום. נכון, למרות שהחלפתי הרבה ציוד, אני לא מכיר שירות של חברות אחרות - פשוט לא היה צורך.

אני גם רואה, שלאף אחד אין הסבר לשאלות שלי. "פקידות לא מבינות כלום במוצרים שהחברה מוכרת" - תסלח לי, אבל זה חברה ששמה אותה במקום הזה. ואיך הגיע סט מתוקן לידיה? או שגם כאן מורל לא אחראית? ומה בקשר לשאלות אחרות? גם "לא ניראה לי סביר שמורל ינסו להשחיל סט מתוקן במקום חדש" זה לא תשובה, כי אין בא שום ניסיון להסביר, מה שקרה. חוץ מהגנה טוטלית על החברה. דרך אגב, הטוויטרים שלי לא חזרו אלי. אני לא אתפלא, אם אראה אותם אצל מישהו אחר.

למה לא קיבלת הסבר?

אני כתבתי את זה לפחות 3 פעמים ועדיין לא הבנת?

1. היה שינוי במשווקים של מורל, שאתה קנית זה היה UZEB עם השירות שלהם,הסוכנים שלהם וציבור הלקוחות שלהם.

שאתה באת לתקן זה היה כבר בשיווק של ניפון אירופה, עם הסוכנים שלהם,השירות שלהם ועם ציבוא לקוחות אחר.

ייתכן שהמתקין שאתה רכשת אצלו בכלל לא עובד עם ניפון ולכן גם התהליך היה ארוך.

ייתכן והמתקין ניסה לתקן את זה דרך הסוכן של UZEB למרות שהוא כבר לא משווק את הציוד של מורל ואז התהליך היה ארוך.

כמוכן,

שלחת את הטוויטרים לתיקון בחודש אוקטובר הרווי בחגים, וכמעט כל החודש חצי מדינה הייתה סגורה, ומורל בינהם.

ולבסוף, ההתנהלות של הסוכן היא לא נשמעת הכי זריזה בעולם, וייתכן שאפילו לקח לו שבועיים רק להגיע לחנות ולאסוף את הטוויטרים לתיקון.

לאחר מכן, נאמר לך שתיקון הטוויטרים הוא לא פשוט(דבר שהוא אגב נכון), וכדאי לך לרכוש את זוג טוויטרים חדשים במחיר נמוך יותר ממחיר עלות של חנות.

עכשיו,

על מי בדיוק אתה כועס?

על הפקידה האומללה שאין לה מושג? סה"כ זרקו אצלה שקית ואמרו לה שפלוני אלמוני יגיע והיא צריכה למסור לו את זה.

אולי על חברת מורל? שמבחינתה נתנה את השירות שלה שהוא ידוע כמצויין, כי בשורה התחתונה אופן הטיפול היה הוגן,הגיוני ובמחיר שפוי.

הרי להזכירך,הרמקולים שלך בני 3 שנים, ונקנו בתקופה אחרת עם משווק שונה, ויש סיכוי שאותו משווק קודם ניסה להתנער מבכלל לטפל בנושא כזה, כי הוא כאמור כבר לא מקבל על זה אגורה.

מה שיכול גם לשפוך אור על התנהלות של סוכן שייתכן שלא רץ לעשות זאת, רק בגלל שהוא כבר לא משווק את המוצרים הללו..

בשורה התחתונה קיבלתה זוג טוויטרים סופרימו פיקולו ב700ש"ח.

מחיר של MT-23.

אולי כדאי שתסתכל על חצי הכוס המלאה?

ואגב, הנפנוף בקשקוש הזה של רמקולים מחזיקים 30 שנה, ורק מורל נשרפו לך עד היום.

עם כל הכבוד, זה בולשיט אחד גדול.

אם אתה מעוניין אני אקח אותך למעבדות של החברות היותר יוקרתיות ואראה לך רמקולים ביתיים של B&O, MBL,B&W,SONUS FABRE,PROAC שרופים, תקולים, מפורקים ושלל צרות אחרות.

כנ"ל גם אצל חברות לרכב כמו פוקאל,דיינאודיו,ETON,HAT,מורל,הרץ' וכו' וכו' וכו'.

under construction..

פורסם

איזה בולשייט רשום פה .

צחקתי והתעצבנתי באותו הזמן .

יש סתיגמה על הטוייטרים .

הכל תלוי איך אתה מגביר ומשתמש בהם .

בהצלחה .

פורסם

eli_i

לפני שאתה כותב את התגובה ההזויה, אני ממליץ לך לקרוא את השרשור. כבר כתבתי, שאני לא טוען לאחריות. או שישנם בעיות עם הבנת הנקרא?

המלצה נוספת, היא לא לירוק על עם ישראל. נדמה לי שגם אתה שייך אליו.

green monster

1. הסוכן עדיין עובד עם מורל, אין לי מוסג מטעם של מי.

2. טוויטרים נשלחו לתיקון בעשירי לספטמבר. גם אחרי שמורידים את חול המועד, נשארים 4 שבועות.

3.

לאחר מכן, נאמר לך שתיקון הטוויטרים הוא לא פשוט(דבר שהוא אגב נכון), וכדאי לך לרכוש את זוג טוויטרים חדשים במחיר נמוך יותר ממחיר עלות של חנות.

לאחר מכן, נאמר שטוויטר תוקן והוא בדרך עלי. הסיפור חזר על עצמו במשך שבועיים. תקרא טוב, מה שכתבתי כבר קודם. וזה החלק הכי מרגיז - השקרים.

4.

על מי בדיוק אתה כועס?

על הפקידה האומללה שאין לה מושג?

הפקידה (למה אומללה?) מסרה לי, מה שאמרו לה להגיד. מי? אני לא יודע. אולי איזה אומלל אחר, שאחראי על הדברים האלה במורל. אגף, אפילו לא התנצלו. נסינו, לא הלך, ממשיכים כרגיל.

רצה בפורום אגדה אורבאנית, שמורל מתקנת טוויטרים במחיר סמלי. שימו לב - מתקנת. להבדיל מדוגמה שלך של רכב, אני לא רואה שום יתרון בהחלפת BASKET, MAGNET, PLATES, SPIDER ברמקול בן שלוש שנים. ומה זה משנה, אם רמקול הוא בן שנתיים, שלוש או חמש? תיקון זה תיקון. סך הכול ביקשתי, שיחליפו לי את הסליל. ואם עבור מישהו 700 ש"ח תמורת החלפת סליל זה מחיר סימלי, אז אני שמח בשבילו.

ואגב, הנפנוף בקשקוש הזה של רמקולים מחזיקים 30 שנה, ורק מורל נשרפו לך עד היום.

עם כל הכבוד, זה בולשיט אחד גדול.

אם אתה מעוניין אני אקח אותך למעבדות של החברות היותר יוקרתיות ואראה לך רמקולים ביתיים של B&O, MBL,B&W,SONUS FABRE,PROAC שרופים, תקולים, מפורקים ושלל צרות אחרות.

כנ"ל גם אצל חברות לרכב כמו פוקאל,דיינאודיו,ETON,HAT,מורל,הרץ' וכו' וכו' וכו'.

אנחנו מכירים? אתה ראייתה מה היה ולא היה לי? ואיפה כתבתי ש"רמקולים מחזיקים 30 שנה"? מדי פעם אני מחליף/משדרג אותם גם בלי שהם נשרפים. אבל זה נכון, אצלי אישית, זה הרמקול הראשון שנשרף (ב-30 שנה).

ואם כבר התחלת לדבר על אודיו ביתי. לצערי, אין לי גישה למעבדות של החברות היותר יוקרתיות, אבל עומדים (ועובדים) אצלי בבית JBL L112, שנרכשו לפני 25 שנה (בערך). עוד מהתקופה MADE IN USA. הם מוגברים על ידי מגבר צנוע NAD 3150 מאותה תקופה. שום דבר לא נשרף, רק החלפתי SURROUND.

פורסם

אני שרפתי רמקול של קנווד באשמתי אחרי חצי שנה והחליפו לי חדש בניילון ולא תיקנו אותו אז אל תתלהבו מזה שמתקנים ומחזירים משומש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...