Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכישת רכב בכ- 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, כבר תקופה שאני מחפש לקנות רכב במחיר של כ 30K פלוס מינוס.

מה שחשוב זה שהרכב יהיה אוט' , חסכוני בדלק ועלות אחזקה כמה שיותר נמוכה.

מה שגם חשוב יל שהרכב יהיה משנת 2000 ומעלה.

האופיות שעלו בפניי היו:

ינדאי אלטרה\אקסנט משנתונים 2001-2003

פוולקסווגן בורה\פולו\ 2000

ניסן אלמרה 2001-2

מיצובישי כריזמה 2002

סיאט איביזה 2000

וכמובן מאזדה לנטיס 2001-3

אשמח למי שיודע להמליץ לי על משהו מהרשימה הזאת או משהו אחר שלא חשבתי עליו תודה

פורסם

עושה רושם שאתה מתפרס על פני כמה קטגוריות של רכבים - מסופר מיני קטנות ועד משפחתיות.

אתה מחפש משפחתית או מכונית קטנה?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עדיפות למשפחתית אבל אם יש רכב כגון הסיאט איביזה שעונה על הקטגויות של צריכת דלק נמוכה, אמינות , מחיר

אני מכון לקחתאותו בשתי ידיים

פורסם

ככלל אצבע הסופר-מיני הקטנות יהיו חסכוניות יותר בדלק. אבל החיסכון הזה לא שווה הרבה אם תצטרך לדחוף שני ילדים על ציודם למושב האחורי של הסופר-מיני.

בתקציב שלך אפשר למצוא יופי של פונטו אוטומטית. היא מתאימה לדרישות שלך בצורה די טובה.

אם אתה מחפש משפחתיות אז מעבר לאלמרה והלאנטיס שכבר ציינת יש גם את הפוקוס והקורולה שיכולות להתאים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מה לגבי מכוניות קטנות עם בגאז גדול?

סיאט קורדובה/ פולסקוואגן פולו קלאסיק וכו'

לרוב יהיו יותר זולות (אין לי מושג למה, תשאל את לוי יצחק) וזהות באמינות ובצריכת דלק

[img]file:///C:/My%20Documents/My%20Pictures/מתתי.jpg[/img]

• תוכן חדש...