Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי מאזדה לאנטיס דגם F עם 100 אלף קילומטר מודל 99 רציתי לדעת אם שווה לשלם עליו מחירון? ואיך הוא באמינות ,נוחות,בטיחות,צריכת דלק,טיפולים?

פורסם

במידע ורכב שמור ללא תקלות ובעל היסטוריית טיפולים אז בהחלט אפשא לשלם עבורו מחיר מחירון ולא להיתקמצן וזה נכון עבור כל רכב ולא רק מזדה.

לגבי מזדה אז האוטו בסדר מכל הבחינות אך לא יותר מכך.

פורסם
מצאתי מאזדה לאנטיס דגם F עם 100 אלף קילומטר מודל 99 רציתי לדעת אם שווה לשלם עליו מחירון?

ואיך הוא באמינות פחות ממה שאתה חושב. לי היתה כזו בדיוק (כלומר F 1800 שנת 99), בשנת 2003, בצבע חום-זהוב, והאחזקה שלה לא היתה כזו זולה. החלפתי חוטי הצתה, אחד הפלאגים היה קופץ מהמקום, החלפתי רצועה שהתייבשה לה וכו'. בנוסף, שלי היתה ידנית והיה קשה מאוד למצוא לה חלקים, כי יש בודדות כאלה בארץ.

,נוחות, חלש מאוד. גרוע.

בטיחות,לא יודע.

צריכת דלק, לא משהו מיוחד, נדמה לי 1:11 או 1:12, ושלי עוד היתה ידנית.

טיפולים?

אני לא יודע איך היא מתמודדת מול מתחרות באותה תקופה, למרות שבדיעבד אני אישית הייתי הולך על קסרה, נניח. מקווה שעזרתי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הקטגוריה היא "משפחתיות קומפקטיות" ולא "רכבים אמינים, בטוחים ובתקציב של 30 אלף".

אני באופן אישי הייתי מעדיף את הפורד פוקוס או הניסאן אלמרה על פני הלאנטיס.

אבל אם אתה מחפש מקסימום תמורה לכסף שלך אז הבחירה הכדאית ביותר היא דווקא הסיטרואן קסארה. יופי של תמורה בעד מעט מאוד כסף, וגם האמינות שלה לא גרועה כמו שחלק מהשמועות מספרות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לגבי הסיטרואן גם אני חושב כמוך אבל אין מה לעשות ניכנעתי כניראה ליפניות והלכתי בעקבות רוב הציבור במדינה שזונח את האירופאיות בגלל בעיות תקזוחה יקרות ושוק חלש תודה בכל אופן

• תוכן חדש...