Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר אוטומט לא נכנס לפעולה בזמן - גולף 2001

מושיקו.
שימו לב! השרשור הזה בן 5575 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אם זה משנה המנוע הוא 2.0. הגיר הוא אוטומט.

כשאני במצב עמידה ולוחץ קלות על דוושת הדלק אני מרגיש שהאוטו לא נוסע וכעבור שניה או שתיים אני מרגיש מכה מהגיר ואז האוטו מתחיל לנסוע כרגיל. זה לא קורה תמיד אבל למדתי לחיות עם זה אם אני מרגיש שהמכה הולכת לבוא אני מוריד את הרגל מהדלק ונותן לאוטו לגלוש עד שההילוך משתלב.

עוד תופעה מוזרה והיא די נדירה, לפעמים באמצע נסיעה הגיר משתחרר מהמנוע ואני כביכול על ניוטרל אלא שלמעשה אני על DRIVE.

אני כבר מבין שימיו של הגיר קצרים, אבל אני מבקש הסבר על התופעות, ומה אפשרי לעשות חוץ מלהחליף את הגיר.

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דבר ראשון אל תחיה עם המכה כמו שאתה מגדיר לך תבדוק ותזהה את הבעיה,

ייתכן שמדובר בסך הכל בבעיה של חיישן או בעיית הגדרה במחשב של דוושת הגז כלומר עשית איתחול איכשהו וכרגע דוושת הגז צריכה ללמוד כיצד להגיב ואיך לבצע את פעולותיה , ייתכן שכתוצאה מההזנחה של הבעיה נוצרה בעיה בתוך הגיר

אני ממליץ על אורטוב מכון לגירים ברחובות, לפחות לבדיקה ממוחשבת וחוות דעת מקצועית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. לא ניתן לבדוק שמן גיר ברכב זה ללא עזרתו של מוסכניק+סורק

2. בדרך כלל המכונאים לא מבצעים בדיקת לחצים מכיוון שפעולה זו מסובכת ולא פשוטה ויש צורך גם חיבור לסורק וגם חיבור מנומטר וגם לדעת את נתוני הלחצים המדויקים ובאיזה תנאים יש לבדוק אותם. פעולה שגוזלת זמן יקר למכונאי הממוצע שאינו מכיר את הרכב.

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למרק.

1. מי אמר שהוא בעצמו יבדוק את מפלס שמן הגיר?

2. בדיקה מסובכת אבל נחוצה, גם אם היא קשה ומסובכת.

ולפותח האשכול בנוסף צריך להתחבר לסורק תקלות ולבדוק אם יש קוד תקלה מהגיר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עלות הרכבת גיר משופץ היא כ 4000 ש"ח, שיפוץ הגיר שלך עולה בסביבות 4,500

אני גם שיפצתי לאחרונה גיר לרכב דומה כמו שהזכרתי למעלה אני ממליץ על מכון אורטוב ברחובות, לא יקרים אמינים ובעלי ניסיון

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בגיר הזה יש " delay " מובנה, כך שהבעיה הראשונה שציינת לא נראית לי רצינית, אלא אם חלה החמרה בענין. באשר ליציאת הגיר מהילוך, זה כבר סיפור אחר ודורש בדיקת מומחה. רון להערכתי הוא כתובת מצוינת לאבחון מקצועי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבר,

אני מאחל לך הצלחה עם כל מכון גירים שתיבחר, והמלצתי לך, לבחור מכון גירים שמתמחה במכוניות מקונצרן VAG , תוכל להריץ חיפוש כאן בפורום, יש כמה כאלו או להריץ חיפוש גם בגוגל.

מכל מקום אני מקווה שלא יקרו לך מקרים שקרו לי או מקרים שקרו לאחרים עם מכון גירים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5575 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...