Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות סחיבה באונו 95 1.4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה ברשותי אונו 95 1.4 אשר עושה לי צרות בלי סוףנמאס לי ממנה כי אני משקיע בה בלי סוף והיא עדין מחרפנת אותי. החלפתי לה כ ל מה שאפשר ראש מנוע ,מפלג, מכסה מפלג, רוטור, פלאגים, חוטי הצתה. ואין הרכב עדין לא סוחב ממש כמו עגלה. בדקתי 4 גזים ויצא תקין. יש גם תופעה שאני מוריד את הרגל מהגז הרכב בהרכב נבלם בקטנה ושאני לוחץ שוב על הגז הוא נותן מן מכה קטנה לגב, אני לא יודע כבר מה לעשות יש למשהו המלצה לחשמלאי בבאר שבע תודה מראש אלירן

פורסם

יש לי אותה אונו, הבעיה יכולה לנבוע ממספר גורמים:

1.אגזוז או ממיר סתום

2. בעיה במערכת הדלק דהיינו משאבה לא תקינה או סתימה באחד הצינורות או מסנן דלק סתום

בשלב הראשוני אני ממליץ לבדוק לחץ דלק לפני ואחרי הפילטר ולשים תוסף דלק

פורסם
יש לי אותה אונו, הבעיה יכולה לנבוע ממספר גורמים:

1.אגזוז או ממיר סתום

2. בעיה במערכת הדלק דהיינו משאבה לא תקינה או סתימה באחד הצינורות או מסנן דלק סתום

בשלב הראשוני אני ממליץ לבדוק לחץ דלק לפני ואחרי הפילטר ולשים תוסף דלק

1.הרכב עבר בדיקת 4 גזים co לכן לא ניראה לי שזה קשור לממיר

2. מסנן דלק הוחלף לפני שבוע גם לפני חצי שנה הוחלף משאבה

אני באמת אנסה תוסף של gold label אך אני עדין חושב שהבעיה חשמלית

פורסם

גם לי יש אוטו דומה

כמה שאלות.

מתי לאחרונה הוחלפו פלאגים?

האם יש קשיים בהתנעות קרות?

האם כשהמנוע קר הוא סוחב טוב?

הרכב מעשן?

כמה קילומטרים עבר הרכב?

והאם המנוע פועל מה שניקרא"עגול"או שמה רועד בסרק.

פורסם
גם לי יש אוטו דומה

כמה שאלות.

מתי לאחרונה הוחלפו פלאגים?

האם יש קשיים בהתנעות קרות?

האם כשהמנוע קר הוא סוחב טוב?

הרכב מעשן?

כמה קילומטרים עבר הרכב?

והאם המנוע פועל מה שניקרא"עגול"או שמה רועד בסרק.

פלאגים הוחלפו לפני כ 5000 אלף הרכב לא מעשן והמנוע עובד עגול אין רעידות הטורים יציבים הרכב בכללי עבר 150 אלף ק"מ אבל עבר ראש מנוע לפני כשבוע.

מה שבאמת מוזר זה שבבוקר הרכב נוסע יותר טוב

פורסם

היות ומדובר במערכת הזרקה יכול להיות שהתקלה היא מכיוון אחד החיישנים (גל ארכובה, למבדה) או מכיוון הדיג'יפלקס

ומערכת ההצתה.

לי היו קירטועים בעבר תקלה לא קבועה תמיד הייתה קוראת רחוק ממוסך וחולפת לחלוטין כשהייתי מגיע למוסך.

במוסך חיברנו סקנר שלא העלה כלום, מאז הבעיה יחסית חלפה ועדיין חוזרת אחת לחודש לכמה שניות למדתי לחיות עם זה:-)

פורסם

אלירן אני לא יודע מאיפה אתה אבל בכל מקרה יכול להיות תקלה באחד החיישנים כמו שקודמי אמר .

ואם אתה גר קרוב לאשדוד אתה מוזמן לבוא ולקחת דיג'יפלקס תקין בוודאות ולנסות לראות עם יש שינוי

ועוד דבר שנראה לי שכדאי לנסות זה תוסף לדלק איזה 44K או גולד לייבל.

אבל בקשר לתוסף חכה לחוות דעת מומחי הפורום כי תוס הרבה פעמים ממיס את הלכלוכים במיכל ה דלק ושולח אותם ישירות לפילטר דלק.

וגם לפעמים פותח מרווחים שלא היינו רוצים שיפתחו לפעמים יש דברים שהשחיקה טובה להם ויש דברים שהפיח טוב להם כמו רינגים(טבעות בוכנה) שהפיח ממלא שם מקומות שחוקים ונותן אטימה ותופי ה דלק החזקים שיש היום יכולים להוריד את הפיח וכך לפתוח מרווחים.

נ.ב

אשמח לעזור לך בעוד כמה דברים רק צור איתי קשר ב 0547800759 יום טוב אסף

פורסם

קודם כל תודה חברה.

היום חברתי סקינר והבעיות שהופיעו הם:

מצב מצערת: זכר

הפעלת סרק: קלט

אות חיישן טמפרטורה:קלט

אוויר יניקה טמפ1

אוויר יניקה טמפ2

יכול להיות שהלך לי הבית מצערת?

פורסם

על פניו נראה שהתוצאה תקינה, אם אתה מתכוון להשתמש בתוסף תחליף מסנן דלק לפני, מומלץ גם אחרי.

נ.ב היום גם לי חזרה התקלה עד רבע מצערת הכל בסדר מעבר לרבע מצערת האונו משתנקת.

שעה אחרי הכל תקין ושוב אני "טס נמוך" בכביש החוף 160 והאונו מאתגרת וכאילו אומרת אני יכולה יותר מיזה.

בעבר חיברתי לסקנר אצל אורי מלמד בחיפה לא מצא כלום, הייתי במורשה "פיאט צפון" גם לא מצא כלום.

כאילו האונו עושה דווקא 5 דקות לפני שמגיעים למוסך הכל מסתדר ושוב אותה תשובה מעצבנת מהמכונאי המנוע עובד עגול ויפה.

פורסם
אם אפשר אלירן איפה חיברת סקינר?

ומה המחיר של החיבור לאיתור התקלות?

אני בעצמי חברתי אצל מוסכניק שאני מכיר בבאר שבע. בכללי יש בבאר שבע בביג ליד טרייד דין 2001 מכון להזרקה הוא לוקח ניראה לי 90 ש"ח

• תוכן חדש...