Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אף אחד לא יתעסק עם תלונה כזאת לכן גם הגשתה היא ביזבוז זמן. לפני שנתיים מישהי נכנסה בתוסיק של רכבי הקודם כך שהטרנטה המסכנה עפה באוויר. ואתה חושב שמישהו במשטרה התעניין בזה? הגשתי תלונה רק לצורך בדיקות במיון.

המטרה היא לא להתעלל בה בפתיחת תיק וחקירות.

כל המטרה זה לקבל את הפרטים שלה ולהגיש הכל לביטוח זה הכל.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לדעתי אין צורך בתלונה.

אם יש לך את מספר הרכב, הדבר הכי נכון לעשות זה ללכת למשטרה, לדרוש לקבל דרך המסוף את פרטי הרכב (במסוף מופיע בעל הרכב והכתובת), ללכת אליה לבית ולהודיע לה שהיא גרמה לך נזק ואתה רוצה שהיא תישא בו ואם לא תגיש תלונה במשטרה או תתבע אותה בתביעות קטנות.

לפני שמוסיפים לאזרחית תיק במשטרה עדיף לנסות לסגור את זה בלי לערב משטרה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
נפתלי מה שאתה עושה זה להיות סמרטוט. אני לא מוכן שידרכו עליי ואתה?

אני גם לא מוכן שידרכו עלי. ולכן אני מעדיף לדעתי אם זה היה קורה לי לא להתייחס להמשיך הלאה.

לפעמים בחיים מפסידים לא רק מרוויחים.

אם זה לא נזק משמעותי, אז יאללה להמשיך, הזמן שידרש ממנו בשביל להתלונן וכל הנלווה לא יודע אם שווה בכלל בשביל הנזק.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

האמת היא שאת הנזק בכלל לא רואים, עבדתי עליו טוב טוב עם וואקס, רק אם מתקרבים מאוד לטמבון רואים אותו, אבל בפס השחור של הטמבון רואים אותו מאוד ועל זה בא לי לשחק טיפה.

חוץ מזה היום היחידי שאני יכול ללכת להתלונן זה יום ראשון, לא יהיה מאוחר מידי?

ד"א מי שכתב על לבדוק פרטים במסוף ולמסור אז זה לא שוק, כבר בדקתי את זה, זה פלילי! הלוואי ויכלו לתת ככה פרטים על הרכב.

פורסם

ד"א מי שכתב על לבדוק פרטים במסוף ולמסור אז זה לא שוק, כבר בדקתי את זה, זה פלילי! הלוואי ויכלו לתת ככה פרטים על הרכב.

+1

כל שוטר מתחייב כאשר הוא מצטרף למשטרה ועובר בידוק ביטחוני לא לעשות שימוש לרעה במסוף ובמידע הרגיש שיש ברשותו.

וזו אכן עברה פלילית.

כמו שאמרתי, ניתן לקבל את הפרטים של הנהגת בצינורות המקובלים, ע"י הגשת תלונה רשמית במשטרה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אל תוותר, תיגש למשטרה ותגיש תלונה.

היא גם נסעה בשוליים, גם פגעה בך וגם ברחה.

מדובר פה ב3 עבירות שהאחרונה היא פלילית.

אני יכול לתת לך דוגמא של התעקשות שהשתלמה לי בסוף:

לפני חודש, אוטובוס אגד "חתך" אותי תוך כדי מעבר נתיב ושפשף לי את הטמבון, אני מאידך לא איבדתי את העשתונות, רשמתי מהר את מספר הרישוי של האוטובוס, יצאתי מהאוטו ברמזור הראשון, הסתכלתי וראיתי שפשוף מעצבן (הטמבון הקדמי בן 8 חודשים והוא עלה לי 6000 ש"ח) לכן לא הסכמתי לוותר ונסעתי לאגד.

שם שמאי צילם את הטמבון והקילומטרג' (אין לי מושג למה) ואמר לי שהם יהיו איתי בקשר, לפני 3 ימים הוא חייג ואמר לי לגשת למוסך מכשירי תנועה (אף על פי שיש לי סובארו) ולתקן את הטמבון.

האוטו צריך לצאת מחר מהצבע.

פורסם

תעדכן מה יצא מזה. מאוד מענין מה המשטרה שלנו תעשה בנידון, וכמה זמן יקח לה "לאתר" את הנהג.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

לא הייתי מוותר במצב בו אני מצלם את הנזק לרכבי ואת הסימנים על הרכב הפוגע ומרגיש בטוח כי חומר זה מהווה הוכחה חותכת. במקרה כזה הייתי מתעקש לגבות עד לאגורה אחרונה. אחרת מבחינתי - חבל על הזמן. יתכן ויש כאלה שיודעים למצוא את הדרך ללבם של השוטרים ואלה יעשו עבורם קצת יותר. לגביי אישית אני סמוך ובטוח שאנופנף, לכן לא אטרח להגיע להגיש תלונה במקרה המצער של "שרט וברח". אבל בכל זאת יהיה מעניין ללמוד על הנסיון של אחרים.

• תוכן חדש...