Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים!

הים בבוקר בדרכי למכללה נסעתי בכביש 435 מכיוון רמלה לחולון, מי שמכיר את הכביש בבוקר בטוח יודע איזה פקק יש בין ראשון לחולון, נהגת מבוגרת עם פיאט פונטו עוקפת את כולם מהשוליים, דווקא כשהיא רצתה להכנס לנתיבים היא עקפה אותי ועל הדרך שפשפה לי את הטמבון, אני צופר לה ונוסע במקביל אליה והורה לה לעצור, היא מבחינה בי ופשוט טסה לה שוב בשוליים על מנת לברוח ממני, אני כבר רשמתי את המספר רכב שלה. לא יכלתי לעקוף אותה ולעצור כי היא בשוליים, בגלל זה אני לא אחטוף דוח ונקודות.

האם אני יכול לפנות למשטרה ולדווח? האם יצא מזה משהו? אם זה מילה שלי נגד המילה שלה, איך ניתן להוכיח?

כמה זמן מהמקרה יש לי על מנת לדווח?

המטרה שלי יותר לדווח על הקטע שהיא נוסעת בשוליים, מאשר השפשוף כי אני יכול להוריד את כל החרא שנמרח לי מהרכב שלה.

פורסם

כמובן, אתה יכול לגשת לתחנת המשטרה הקרובה לביתך, להגיש תלונה על פגע וברח קודם כל, זה יותר חמור, אפילו שזה נזק, היא פגעה ברכב? בקשת ממנה לעצור להחלפת פרטים? היא ברחה.

חוץ מזה שהיא נהגה על השוליים, זאת עברה נוספת בנוסף לעבירות האחרות.

בהחלט הינך יכול לגשת כמו כל אזרח, להגיש תלונה, ככל הנראה, המקרה שלך של נסיעה בשוליים+ פגיעה בך ובריחה + תיאור הרכב שלה ושל האישה, היא בהחלט ורוב הסיכויים שתזומן לחקירה.

נכון, בקשר לשאלתך בנוגע למילה שלך כנגד שלה, היא תזומן לחקירה ומסירת הצהרה, לאחר מכן יבחנו את המקרה, כמו כן, ייקחו בחשבון שאתה הוא זה שהתלונן ולא היא, אם יימצא על רכבה גם סימן הפגיעה (שהיא לא הספיקה עדיין להוריד) זה נקודות זכות לטובתך.

פורסם

אם הנזק לא רציני, עזוב את זה. אני יודע שזה מרגיז, רק ירגיז אותך יותר כל הסחבת של המשטרה, לבוא לתת עדות וכו' וכו' וכו'.

אתה עכשיו עצבני (ובצדק) יעבור לך עוד יום יומים.

אם תמשיך להתעסק עם זה זה יעצבן אותך יותר

יום טוב!

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

נפתלי מה שאתה עושה זה להיות סמרטוט. אני לא מוכן שידרכו עליי ואתה?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יצא לי להתייעץ היום עם שני שוטרים תנועה, סיפרתי להם בדיוק את המקרה, הם אמרו לי ששום דבר לא יעזור, אם לא קרה באמת נזק רציני עדיף לא להתייחס למרות כל העצבים. המשטרה לא תעשה עם זה כלום.

אפילו שאני מת לאתר אותה ולנפץ לה את כל הרכב. :evil::evil:

פורסם

זה בדיוק מה שתעשה. תמצא דרך לברר על שם מי רשום הרכב, ואז תבדוק איפה היא גרה וזהו :twisted: :twisted:

נשמע קצת שטני, אבל אין לך מושג איזה כיף זה

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם
זה בדיוק מה שתעשה. תמצא דרך לברר על שם מי רשום הרכב, ואז תבדוק איפה היא גרה וזהו :twisted: :twisted:

נשמע קצת שטני, אבל אין לך מושג איזה כיף זה

אני מקווה שגם לך אין.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
יצא לי להתייעץ היום עם שני שוטרים תנועה, סיפרתי להם בדיוק את המקרה, הם אמרו לי ששום דבר לא יעזור, אם לא קרה באמת נזק רציני עדיף לא להתייחס למרות כל העצבים. המשטרה לא תעשה עם זה כלום.

אפילו שאני מת לאתר אותה ולנפץ לה את כל הרכב. :evil::evil:

הם טועים ומטעים.

קח את כל הפרטים של האירוע:

מקום.(מספר כביש, ק"מ או מספר בית מדוייק)

זמן. (תאריך ושעה).

כיוון נסיעה.

הכנת סקיצה (היכן רכבך עמד, והיכן התרחש המפגש עם הרכב הפוגע).

סמן את מקום הפגיעה, והבא צילומים.

כך תוכל להגיש תלונה רשמית, הנהגת תקבל דוח על הנסיעה בשול, ואתה את הפרטים שלה כדי להגיש תלונה בבית משפט לתביעות קטנות.

ניתן לסגור עיסקה ולא להגיע לבית משפט שבו היא משלמת על הנזק ואתה לא תתבע אותה.

*ועצה קטנה, ותר על גרימת הנזק למרות שזה מכעיס, אם אתה באמת רוצה לפעול, פעל בדרך המקובלת ותשיג תוצאה.

בהצלחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני מתנגד לעלימות באופן נחרץ. לי עשו דברים כאלה המון פעמים ואף פעם לא עלתה בראשי המחשבה לנקוט בעלימות.

אבל לצערי הרב ישנם לא מעט מקרים בהם לאזרח המופקר לא נשארת ברירה. אספר סיפור קצר. מתחת לחלונות הביניין של אימי העירייה בנתה מגרש כדורסל מפואר. סיסו ושימחו עם דפיקות הכדורים והצרחות נמשכו 24 שעות מסביב לשעון. כמובן ששום פניות לגורמים מוסמכים: העירייה, המשטרה, משרד לאיכות הסביבה וכדומה לא הניבו שום תוצאה. ואז נמצא איזה דייר שהחל להוריד כלבים על המגרש בכל פעם שחשב שהרעש עולה לו על העצבים וכך היה מבריח את דופקי הכדורים הליליים. וכך בעצם נמצא הפתרון החלקי לבעייה. זה עצוב, זה איום ונורה, אבל זו המציאות בה אנו חיים.

פורסם

ד"ר פוליצ'וק במקרה של הרכב, לנפץ את הרכב לא יניב לשום תוצאה מלבד נזק לרכב.

הנזק ברכב של הנפגע לא תוקן וגם לא התקבל תשלום, כך שזה מיותר לדעתי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

את צוקדת לחלוטין. מקרים כאלה צריך פשוט לספוג ולעבור לסדר היום. לפני כמה חודשים אחד המבקרים בחצר "חנה וברח" ליד רכבי . למזלי הרכב היה מכוסה, כך שלא נשארה שום שריטה והמעיכה קטנה מאוד במקום שלא כ"כ רואים. אבל בכל זאת מדובר ברכב חדש וזה מרגיז עד מאוד. אני יודע בדיוק מי האיש וכמובן הייתי יכול "לנקום". אבל זה הרי כ"כ שטותי, ילדותי ולא מביא לשום תועלת.

פורסם

אף אחד לא יתעסק עם תלונה כזאת לכן גם הגשתה היא ביזבוז זמן. לפני שנתיים מישהי נכנסה בתוסיק של רכבי הקודם כך שהטרנטה המסכנה עפה באוויר. ואתה חושב שמישהו במשטרה התעניין בזה? הגשתי תלונה רק לצורך בדיקות במיון.

פורסם

אני מסכים עם תומר ועם הרוב פה..

היום היא שפשפה רכב, נהגה בשוליים.. מחר לך תדע את מי היא תדרוס? איזו עבירה היא תבצע? אולי בכלל היא לא כשירה לנהיגה ועדיין נוהגת?

פורסם

איזה שטויות קרה אותו מקרה לסבא שלי עם נהגת כזאת

הוא רשם את המספר רכב וניגש למשטרה, שם הוא קיבל את המספר, ובנוסף נפתחה חקירה נגד הזקנה הפושעת.

שהוא הגיע הביתה ודיבר איתה ללא צעקות אלה רק אמר לה "את רואה, חשבת לברוח וזה לא הצליח לך עשית לי נזק לרכב

ואני דורש את כספי על טמבון חדש" למרות שהייתה רק שריטונת אבל הרכב היה רק חודש על הכביש.(והוא ניקנק אותה על טמבון חדש עם חיישנים)

בנוסף אחרי כמה חודשים זימנו אותה ואת סבא שלי למשטרה להמשך החקירה נגדה.

אז תיגש למשטרה ותטפל בה יופי

בהצלחה

תמיר.

• תוכן חדש...