Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 157
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זמי שלום,

המפגש בירושלים אינו מפגש אקראי של אנשים השותים בירה, אלא מפגש של חברים (אמיתיים,אני מקווה שיש עדיין כאלה היודעים מה זה) בעלי עיניין ותחביב משותף הנפגשים באופן קבוע, במקום קבוע, בזמן קבוע, במתכוון ובמתוכנן, על מנת להפגש ולבלות יחד בשל היותם אנשים, חברים ובעלי עיניין משותף ובאופן מאד לא אקראי, גם, אבל לא רק, שותים בירה.

במה שונה מפגש כזה מכל מפגש אחר של מועדון החמש?

האם בזה שאיננו משתייכים למועדון החמש הופך אותנו לשותי בירה אקראיים?

האם בזה שאיננו חברים במועדון החמש צריך למנוע מאיתנו להיפגש באופן קבוע ובמקום מפגש קבוע?

אולי בשל אי השתייכותנו, למועדון מס' 1, אסור לנו לאהוב רכבי אפסנות או להחזיק בהם ללא היתר מהמועדון?

מתגובתך נושבת רוח של התנשאות, זלזול וביטול, הלא כן?

כך אני מבין את הדברים. אם הינך חושב כי לא הבנתי, אני מתנצל ואשמח להסבר.

בברכה,

רן.

ראשית באם מתגובתי עלו ריחות לא טובים אני מתנצל.בדרך כלל אני משתדל לא להיגרר לויכוחים בפורום

אולם ניראה שבשירשור זה הורדו כפפות הושמעו איומים ונוצרה אוירה מכוערת ,על אף שמדובר באותם 3-4

אנשים שמתוך 750 חברי מועדון +682 מזדמנים זהו אחוז אפסי.

לעניין-ההבדל בין מיפגש של חברים ששותים בירה או יין או מרק עדשים שיש להם נושאים מנושאים שונים ובין

מיפגש של אנשים שהנושא העיקרי שלהם הוא מכוניות ואופנועים עתיקים הוא ענק .נושאים כמו סיפרות מקצועית,

בעיות מכניות מיוחדות,מכוניות,תוכניות טלויזיה ,עיתון המועדון וגם מיפגשים חברתיים שוק עתיק ועוד המון נושאים

שאת שותי מרק העדים לא מעניין ובצדק!!!

אי לכך אני לא מבין את העליהום שנוצר.מה קרה?מי "תקע סכין"?[ווהו]איזה דברים נוצרו בחשכת הליל?..

מה שקרה הוא שבעבר היו נסיונות להקים מיפגש בירושלים שלא צלחו.תמיד הנסיונות באו מהשטח כי אין אפשרות אחרת.

וגם הפעם באו 2 אנשים ואמרו בואו ננסה.לידיעתך מיפגש כזה דורש ראשית שטח סטרילי רק למכוניות לשמירה מנזקים

ולמיקוד דבר שבעייתי בטוביה שלא יהיה מסוגל לבודד בחנייה שלו כמה עשרות מכוניות.שנית התפריט המבוסס על פאב

לא מתאים .אי לכך חיפשו מקום והגיעו לכנסיה הסקוטית שהיו מוכנים לענות על דרישות הסף.וכל היתר ידוע .

יש נסיון להקים מיפגש.כמובן שיש נוהל במועדון אותו מרכז אחראי כשבשלב מסוים הנושא מגיע לישיבת ההנהלה לדיון כן או לא.

הישיבה הקרובה תהיה ב19.10.09.

אז למה האנטיגוניזם הנוראי?לא מתאים לך?שב בפאב טוביה ושתה מרק עדשים רקוד סמבה או כל מה שתרצה.

שהרי בסוף היום המיפגש הוא רצון האנשים וראינו למעלה מ-20 מכוניות מקומיות שהגיעו למקום.האם שאלת את עצמך מדוע

לא הגיעו לטוביה ?סיבותהם עימם. אני אישית אמשיך להגיע לנוקיה פלוני לשרון ואלמוני לשפילה או לנשר ומי שישאר

בירושלים יהיו החברים עצמם.

אני מציע לכם [ברוח טובה ]מתוך מה שנאמר רדו מהנושא.רוצים לבוא-אתם יותר מרצויים ! לא רוצים זכותכם.ההובי

שלנו כל כך יפה למה לריב?יום טוב

פורסם

בוקר טוב לכולם

מה שלומכם הבוקר נרגעתם?

מקווה שכן

כעת אומר שאני אגיע אך ורק למיפגש שיוכר כמיפגש של מועדון החמש מעצם היותי חבר בו,אשתדל להמנע מתגובות כאשר אפגוש אנשים כאן פנים מול פנים ואלו שאמרו כך או אחרת,יש לי גם מה לומר בנושא והרבה אך אפנים לרגע זה,מצידי שיפתחו 2 ויותר מיפגשים איפו שרק יהיה אך אני אגיע רק למיפגש שיהיה של מועדון החמש ..

אני חוזר ואומר מועדון החמש?למה?כי אני חבר בו משנת 1985 והמועדון מעצם היותו כזה קידם הרבה תחומים ובזכותו שבו לכבישי ארצנו מכוניות שהיו כבר הופכות למשו אחר מגוש ברזל,חשתי מחויבות למועדון ולשני החברים שבו והגעתי לכנסיה הסקוטית תוך רצון עז ליצור מיפגש של נכון חברי מועדון החמש ורנצוק סיבותי לשבת בבית או בכל מקום אחר עימי שמורות הן הנך נוהג לחטט בציציות וזכורני הייטב איך ביישת אותי בין החברים כאשר המילה הראשונה שלאחר מכן חברה למילים אחרות ""ראיתי אותך נוסע עם הלארק למקום אחר""בזמן שזה לא היתי אני אלא לארק אחר אז אנא ממך ושוב מי שהמיפגש לא נראה לו תהיה אסיפת וועד כפי שזמי צייןו ויוחלט שם מה שיוחלט כנסיה סקוטית פאב טוביה או כל מקום אחר ,ורנצוק ליעקב טורטן מגיע יותר מכבוד הוא קידם והוביל מפגשים כאן עוד בשנות ה70 לפני שאתה ואני חשבנו על זה למרות שהלארק ליווה אותי מהיום שנולדתי ואף במשפחה לפני,אז בואו כולם נתאחד נעזוב את מה שהיה ונחשוב על מה שיהיה.ותחשבו על זה

ויום טוב לכולם

עופר בן צבי

פורסם
בוקר טוב לכולם

מה שלומכם הבוקר נרגעתם?

מקווה שכן

כעת אומר שאני אגיע אך ורק למיפגש שיוכר כמיפגש של מועדון החמש מעצם היותי חבר בו,אשתדל להמנע מתגובות כאשר אפגוש אנשים כאן פנים מול פנים ואלו שאמרו כך או אחרת,יש לי גם מה לומר בנושא והרבה אך אפנים לרגע זה,מצידי שיפתחו 2 ויותר מיפגשים איפו שרק יהיה אך אני אגיע רק למיפגש שיהיה של מועדון החמש ..

אני חוזר ואומר מועדון החמש?למה?כי אני חבר בו משנת 1985 והמועדון מעצם היותו כזה קידם הרבה תחומים ובזכותו שבו לכבישי ארצנו מכוניות שהיו כבר הופכות למשו אחר מגוש ברזל,חשתי מחויבות למועדון ולשני החברים שבו והגעתי לכנסיה הסקוטית תוך רצון עז ליצור מיפגש של נכון חברי מועדון החמש ורנצוק סיבותי לשבת בבית או בכל מקום אחר עימי שמורות הן הנך נוהג לחטט בציציות וזכורני הייטב איך ביישת אותי בין החברים כאשר המילה הראשונה שלאחר מכן חברה למילים אחרות ""ראיתי אותך נוסע עם הלארק למקום אחר""בזמן שזה לא היתי אני אלא לארק אחר אז אנא ממך ושוב מי שהמיפגש לא נראה לו תהיה אסיפת וועד כפי שזמי צייןו ויוחלט שם מה שיוחלט כנסיה סקוטית פאב טוביה או כל מקום אחר ,ורנצוק ליעקב טורטן מגיע יותר מכבוד הוא קידם והוביל מפגשים כאן עוד בשנות ה70 לפני שאתה ואני חשבנו על זה למרות שהלארק ליווה אותי מהיום שנולדתי ואף במשפחה לפני,אז בואו כולם נתאחד נעזוב את מה שהיה ונחשוב על מה שיהיה.ותחשבו על זה

ויום טוב לכולם

עופר.עכשיו אני גאה בך.

פורסם
שלום דר.וולוו.אני לא מכיר אותך אולם הטון והכתוב לא ראויים ולא חשוב מה קרה.

כדברי הפתגם הישן:אדם ניכר בכיסו כוסו וכעסו...

עכשיו שאתה יודע מי אני,מה דעתך על בירה להלבנת "העניינים",(על חשוני).:?::shock:,ותודה לרן שושני שאני אישית מת עליו ומאחל ומכווה שלעולם לא יתייאש מאיתנו.

Dr. volvo

פורסם

חברים יקרים.

לאחר כמה ימים שהשרשור אינו גווע, ולאחר שקראתי היום שוב את מגוון התגובות השונות,

אני מבקש מכולנו להתייחס אך ורק לנושא המפגש/מפגשים/חברים/מועדון/ארגון וכד' ברמה העקרונית, ברמת הנושא החשוב, ולא בנימה אישית, שלדעתי פוגעת ו/או עלולה לפגוע במישהו.

אני משוכנע כי לאחר התקררות הנושא, יחד עם החורף הקר הקרב, נרצה כולנו שוב להיות חברים. אנא, בואו נעדן סגנון, ולא נשתלח אישית במישהו שמחר ימשיך להיות חבר שלנו. גם אם נפגענו.

הרי ידוע הוא שכל ישראל חברים. כך היה וכך יהיה.

יום טוב ונעים לכולנו

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
תודה זמי

תודה רבה ,רבה מאוד,יש בכל זאת בעל מצפון וזיכרון במועדון שיודעים לפרגן.להזכירך , אנו תודה לבורה ,חיים במדינה דמוקרטית וזכותך הלגיתימית ביותר להימצה בכל מקום ושעה איפו שבא " לך " ללא שום הגבלה :?:?:

Dr. volvo

פורסם

מה שקרה הוא שבעבר היו נסיונות להקים מיפגש בירושלים שלא צלחו.תמיד הנסיונות באו מהשטח כי אין אפשרות אחרת.

וגם הפעם באו 2 אנשים ואמרו בואו ננסה.לידיעתך מיפגש כזה דורש ראשית שטח סטרילי רק למכוניות לשמירה מנזקים

ולמיקוד דבר שבעייתי בטוביה שלא יהיה מסוגל לבודד בחנייה שלו כמה עשרות מכוניות.שנית התפריט המבוסס על פאב

לא מתאים .אי לכך חיפשו מקום והגיעו לכנסיה הסקוטית שהיו מוכנים לענות על דרישות הסף.וכל היתר ידוע .

יש נסיון להקים מיפגש.כמובן שיש נוהל במועדון אותו מרכז אחראי כשבשלב מסוים הנושא מגיע לישיבת ההנהלה לדיון כן או לא.

אז למה האנטיגוניזם הנוראי?לא מתאים לך?שב בפאב טוביה ושתה מרק עדשים רקוד סמבה או כל מה שתרצה.

שהרי בסוף היום המיפגש הוא רצון האנשים וראינו למעלה מ-20 מכוניות מקומיות שהגיעו למקום.האם שאלת את עצמך מדוע

לא הגיעו לטוביה ?סיבותהם עימם. אני אישית אמשיך להגיע לנוקיה פלוני לשרון ואלמוני לשפילה או לנשר ומי שישאר

אני מציע לכם [ברוח טובה ]מתוך מה שנאמר רדו מהנושא.רוצים לבוא-אתם יותר מרצויים ! לא רוצים זכותכם.ההובי

זמי,

שאלת מדוע הגיעו 20 מכוניות למפגש בכנסיה הסקוטית.

ובכן, התשובה היא כי סיפרו לבעלי המכוניות שזה מפגש חד פעמי, בסגנון של מה שהיה לפני כמה שנים (מפגשבת). היו כאן כמה אנשים (חוץ ממני) שהוזמנו בצורה הזאת, ואני מניח שהיו עוד אנשים שהוזמנו כך, ואינם כותבים בפורום.

אני לא בא ואומר שהטוביה הוא מקום יותר / פחות טוב מהכנסיה הסקוטית. לא זאת הנקודה בעיניי. הנקודה היא הדרך בה נעשו הדברים.

הרי ההובי שלנו כל כך יפה, אז למה לריב? למה לעורר מריבה? למה לא לחשוב צעד קדימה לפני עשיית המעשה? לחשוב על ההשלכות של המעשים?

אתה יודע את דעתי בנושא המפגש בירושלים, ואתה יודע גם שאין לי כל תלונה למועדון, והיוזמה של הקמת מפגש בירושלים ברוכה בעיניי, אלא יש לי בעיה קשה עם ההתנהלות של שני חברי המועדון אשר עשו את המעשה.

עדיין אני ממתין לקבלת תגובה רשמית של המועדון למה שנעשה טרם המפגש ביום שישי האחרון, והסיבות למעשים אלו.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם
אין לי בכך ספק כל שהוא ,טוב לדעת שיש רבים כמונו .ר ן יש רק אחד.:-D

גם אלוהינו שבשמים יש רק אחד.

ירחם השם...

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

תשובתי לך בכחול גוף הודעתך (מטעמי נוחות):

ראשית באם מתגובתי עלו ריחות לא טובים אני מתנצל.בדרך כלל אני משתדל לא להיגרר לויכוחים בפורום

אולם ניראה שבשירשור זה הורדו כפפות הושמעו איומים ונוצרה אוירה מכוערת ,על אף שמדובר באותם 3-4

אנשים שמתוך 750 חברי מועדון +682 מזדמנים זהו אחוז אפסי.

לעניין-ההבדל בין מיפגש של חברים ששותים בירה או יין או מרק עדשים שיש להם נושאים מנושאים שונים ובין

מיפגש של אנשים שהנושא העיקרי שלהם הוא מכוניות ואופנועים עתיקים הוא ענק .נושאים כמו סיפרות מקצועית,

בעיות מכניות מיוחדות,מכוניות,תוכניות טלויזיה ,עיתון המועדון וגם מיפגשים חברתיים שוק עתיק ועוד המון נושאים

שאת שותי מרק העדים לא מעניין ובצדק!!!

לעיניין המפגש בטוביה ולמען הסר ספק מדובר במפגש שהוקם ומתקיים על בסיס של מוטוריקה טהורה וכמו בכל מפגש בין אנשים עולים בו מן הסתם גם נושאים אחרים. אצלכם במפגשים מדברים אך ורק על רכבי אספנות אבל אלינו עוד לא הגיע רמת המובהקות הזו. אין לי אלא להצטער על כך וקוות כי נוכל להשתפר בעתיד.

אי לכך אני לא מבין את העליהום שנוצר.מה קרה?מי "תקע סכין"?[ווהו]איזה דברים נוצרו בחשכת הליל?..

העליהום נוצר בשל הדרך בנלוזה בה פעלו אנשים שנחשבו חברים ובשל חוסר הכבוד שאינכם רוכשים לעצמכם ולגוף בשמו אתם מציגים עצמכם.

שטח סטרילי לא מנע נזקים. ראה מקרי העבר המגובים בשרשורים מן העבר וכמו כן בשרשור הארוע האחרון בר"ג.

בטוביה הלא סטרילי לא נגרמו נזקים לרכבינו מעולם בשל אי סטריליות.

תפריט הטוביה אינו מעינייננו, אם כי הוא עשיר ומגוון. אתם רשאים ומוזמנים לבחור כל מקום העולה על רוחכם ללא מתן הסברים תירוצי שוא. אינכם חייבים לנו דבר.

הכשרת שרץ רטרואקטיבית? מזכיר משהו פרשיה מבעישה אחרת שטופלה בדרך דומה.

20 המכוניות לא היו ירושלמיות אלא כללו אורחים מבחוץ. אך אם אי הדיוקים גורמים לכם טוב, לבריאות.

כל אחד שילך לאן שטוב לו. אני נתתי את ברכתי לכם עוד בתחילת הדיון.

חבל ששוב אתה נוטה להתנשאות וזילזול. אך אענה לך בכל זאת, אינני רוקד סמבה ואינני שותה מרק.

לא נרד מהעיניין למרות פנייתך המרגשת בגלל הדרך בה נעשו הדברים.

אם היינו כל כך רצויים, מדוע לא הוזמננו? מדוע נעשה הדבר בחשאי ובהטעיית המוזמנים כפי שנטען כאן?

בכל מקרה, איננו רוצים לבוא. יש לנו היכן ועם מי להפגש. אנו עושים זאת כבר מזה זמן. ואתם?

חבל שאת התחביב היפה שלנו אתם או מי מטעמכם, דואג ללכלך ולהרוס חדשות לבקרים בפוליטיקה פנימית שלכם ואגו של אנשים קטנים וחסרי בטחון.

יום נפלא,

רן.

נ.ב

נא קרא לאנשיך לשמור על תרבות דיון ולגופו של עיניין ולא לגופו של אדם, וזאת על מנת לשמור על כבוד הדדי של המשתתפים בדיון.

פורסם

הודעת מנהל הפורום בקשר להתנהלות הויכוח

1. הויכוח מתנהל בפורום הפתוח ואין כוונה להעלים אותו. הודעות שעסקו בעניין (וגם חטאו למטרה כי העובדה שהויכוח ממשיך כאן) נמחקו בהתאם לכלל מספר 1 האומר שטענה או הבעת דיעה על ניהול הפורום, תימסר למנהלים בה"פ.

2. נמחקו משפטים בכמה שירשורים העוסקים לגופו של אדם או ההסטוריה המוטורית שלו. (לא נמחקה מילה העוסקת במועדון ה-5). נעמוד על כך שהויכוח יהיה ענייני ולא אישי. הודעות עתידיות שיעסקו לגופם של אנשים ימחקו לאלתר ויינקטו צעדים נגד המשתתפים.

בני הספל

מנהל פורום רכבי אספנות.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...