Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש בקבוק blue label ריק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה טוען שוויסקי ב-200 ש"ח זה זבל ואחר כך מכנה אחרים בשם "פלצנים"?

זה רק מראה שההבנה שלך בוויסקי שווה ל... זבל.

לא, אני לא אתחיל לפרט את רשימת הוויסקים המעולים שיש ב-200 ש"ח ל-700 מ"ל, בדיוטי-פרי או בבריטניה.

בבקשה תפרט, אולי תראה לי משהו שלא ידעתי, אם לא בשביל זה אנחנו פה אז בשביל מה?

ובנוגע לדיוטי פירי ובריטניה, הכל טוב ויפה, אבל אני לא גר לא בדיוטי פרי ולא בבריטניה.

הדבר היחיד שאני טוען הוא שוויסקי זה משקה יקר, כמו שלא תוכל לקנות קוניאק איכותי ב200 שקל, גם וויסקי יהיה קשה למצוא.

*אולי הבנת אותי לא נכון, הכוונה שלי הייתה שוויסקי זבל זה וויסקי שיושן פחות מ12 שנים לפחות (בלנדד או סינגל מאלט. איריים, אמריקאים, קנדיים, איראניים ושאר שיקוצים לא נחשבים) כלומר וויסקי לא "איכותי". אני אישית מאוד אוהב טולאמור דיו, שהוא וויסקי אירי בין הכי זולים, וכן, אני עדיין חושב שהוא זבל, זה שאני אוהב לא משנה את העובדה הזאת.

*זה לא וויכוח, אני רק מביע דיעה

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני אישית מאוד אוהב טולאמור דיו, שהוא וויסקי אירי בין הכי זולים, וכן, אני עדיין חושב שהוא זבל, זה שאני אוהב לא משנה את העובדה הזאת.

+1

ואם אתה בקטע הזה, יש גם את McAllister, סקוצ' זול שעושה את העבודה. לגבי הקנדיים, יש את קאנאדיאן קלאב שדי אהבתי.

ובכלל וודקה קרה עם דגים זה הדבר האמיתי :drinking:.

אגב המחיר בארץ של וודקה הוא חצי מאשר באוסטרליה. הוויסקי לעומת זאת חצי מחיר באוסטרליה מאשר בארץ...

No worries 8)

פורסם

הדבר היחיד שאני טוען הוא שוויסקי זה משקה יקר, כמו שלא תוכל לקנות קוניאק איכותי ב200 שקל, גם וויסקי יהיה קשה למצוא.

*אולי הבנת אותי לא נכון, הכוונה שלי הייתה שוויסקי זבל זה וויסקי שיושן פחות מ12 שנים לפחות (בלנדד או סינגל מאלט. איריים, אמריקאים, קנדיים, איראניים ושאר שיקוצים לא נחשבים) כלומר וויסקי לא "איכותי".

נו, אתה בדיוק מוכיח מה שחשבתי. אתה בטוח שוויסקי טוב זה רק ויסקי סקוטי,

ואתה משוכנע שככל שוויסקי יהיה מיושן יותר שנים, כך הוא יהיה טעים יותר, חד וחלק.

אתה צודק שוויסקי זה משקה יקר, אבל אתה מתבלבל עם הטעם.

יש ויסקי מצוין מאירלנד, יש "אפילו" ויסקי מצוין מארה"ב,

ולפעמים כשצריך לבחור בין סינגל מאלט מסוים שיושן 12 שנים לבין אותו ויסקי שיושן 18 שנים,

דווקא זה שיושן 12 שנים טעים יותר.

אה, ויש בלנדים זולים שהם יותר טעימים מסינגל מאלטים יקרים מאוד.

בקיצור, אני ממליץ שתשחרר מהסטיגמות ותתנסה פה ושם בטעימה עיוורת.

ואם אתה אוהב משהו ומגדיר אותו "זבל", זאת בעיה שאין לי פיתרון בשבילה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
נו, אתה בדיוק מוכיח מה שחשבתי. אתה בטוח שוויסקי טוב זה רק ויסקי סקוטי,

ואתה משוכנע שככל שוויסקי יהיה מיושן יותר שנים, כך הוא יהיה טעים יותר, חד וחלק.

טוב וטעים זה שני דברים שונים לגמרי, כמו שהדוגמא שנתתי לך על הטולאמור, הוא לא וויסקי "טוב" (כלומר נחשב לטוב) אבל לי הוא מאוד טעים. כמו שיש אנשים שיעדיפו נסקפה עלית על דווידוף

אתה צודק שוויסקי זה משקה יקר, אבל אתה מתבלבל עם הטעם.

יש ויסקי מצוין מאירלנד, יש "אפילו" ויסקי מצוין מארה"ב,

לי אישית וויסקים איריים הם הכי טעימים, אולי זה בגלל שאני ילדה קטנה ולא מסתדר עם דברים "חזקים"

ולפעמים כשצריך לבחור בין סינגל מאלט מסוים שיושן 12 שנים לבין אותו ויסקי שיושן 18 שנים,

דווקא זה שיושן 12 שנים טעים יותר. טעים יותר אולי, אבל גם זה שיושן 12 שנה יעלה יותר מ200 שקל (לדוגמא ג'וני שחור, שמיושן 8 שנים ועולה 250 שקל)

אה, ויש בלנדים זולים שהם יותר טעימים מסינגל מאלטים יקרים מאוד.

שוב, "על טעם ועל ריח..." זאת לא הנקודה, אנחנו מדברים על "איכות"

בקיצור, אני ממליץ שתשחרר מהסטיגמות ותתנסה פה ושם בטעימה עיוורת.

ואם אתה אוהב משהו ומגדיר אותו "זבל", זאת בעיה שאין לי פיתרון בשבילה.

זאת לא בעיה, אז אני לא רואה שצריך לפתור אותה :-)

12345

פורסם

לפי ההגדרה שלך, איכות=יקר.

בוא נסכים על כך שאני לא מסכים אתך...

דווידוף זו דוגמה מצוינת, קפה שהוא פשוט יקר, ואין לו שום יתרון על פני קפה אחר,

חוץ מהיותו יקר. מותג ותו לא.

זה טריפה (עלית) וזה נבלה (דווידוף) משום שמי שבאמת אוהב קפה לא נוגע בקפה נמס.

אה, וג'וני שחור זה 199 ש"ח ל-700 מ"ל, אבל אני לא אעשה מזה עניין.

אחלה ויסקי, דרך אגב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ג'וני שחור אולי הוא "אחלה וויסקי" (יחסית לרד לייבל ווייט לייבל (שנקרא היום ONE)) אבל מבחינת *איכות יחסית* לשאר הלייבלים של ג'וני (זהב, ירוק - פיור מאלט(ד"א להבדיל מסינגל מאלט), כחול, וסווינג) הוא נחות.

מה שאומר שב200 שקל אתה יכול לקנות את הרמה השלישית מתוך 8, וזה לא טוב בשום שפה :lol:, אולי רק בעיברית.

וזה עוד כשמדברים על בלנדד, ברגע שנכנסים לסינגל מאלטים ופיור מאלטים (בלנדד של סינגל מאלטים, להשגת "איזון מושלם") השמיים הם הגבול, שלא לדבר על סדרות יוקרה

פורסם
דווקא זה שיושן 12 שנים טעים יותר. טעים יותר אולי, אבל גם זה שיושן 12 שנה יעלה יותר מ200 שקל (לדוגמא ג'וני שחור, שמיושן 8 שנים ועולה 250 שקל)

פעם ראשונה אני שומע ג'וני שחור שמיושן 8 שנים , זה משהו חדש ? גם לא מצאתי שום דבר ברשת .

:shock2::snipersmi
פורסם

בלק לייבל הוא 12 שנה, חביב יחסית למחיר.

גם אני לא מבין מאיפה בא ה8 שנים שספייר ציין בתגובה הקודמת...

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בואו נסכם את הוויסקים של ג'וני.

אדום - בנלד של כ 35 וויסקים שונים. סך כל החביות המעורבבות יוצר ממוצע ישון שמקביל ל8 שנים

שחור - שוב, בלנד של כ 40 וויסקים. סך כל החביות המעורבבות יוצר ממוצע ישון שמקביל ל12 שנים.

ירוק - בלנד של אך ורק סינגלים, כ15 מהם, בינהם קאול אילה וטליסקר. סך כל החביות המעורבבות יוצר ממוצע ישון שמקביל ל15 שנים.

זהב - בלנד של אך ורק סינגלים, כ15 מהם, המפורסם והנדיר שבהם הוא קליינליש. סך כל החביות המעורבבות יוצר ממוצע ישון שמקביל ל18 שנים. הייחוד של הנ"ל הוא המתכון, שנרקח על ידי רשומות של אלכסנדר השני, נכדו של ג'וני בכבודו ובעצמו.

כחול - הטופ של הטופ, וויסקי בלנד (כמו הראשונים) אבל כל אצבה (ממוספרת) מורכבת מהוויסקים הכי טובים של למזקקה של ג'וני ווקר יש להציע. הסדרה בכחולה לעולם לא תשא את שנות היישון, כי לא תמיד ניתן לקבוע עד כמה החביות ישנות, יתרה מכך, הנ"ל מיושנת עד אשר יחליטו שניתן לשווק אותה.

תרגום חופשי מהאתר של ג'וני.

"החביות יוצאות הדופן האלו, בערך אחת ל2,000,000 נשמרות בצד עבור הסדרה הכחולה של ג'וני ווקר. זאת על מנת שיוכלו להתבגר ולהגיע לשיא שלהם לפני ההערבוב. יקח פרק זמן זה ככל שיקח."

יש גם את הסווינג, ששואב את שמו מהצורה של הבקבוק מעוצב כך שיהיה סוג של נחום תקום. בעקרון גם בלנד, שמזכיר מתיקות של בורבון. בעקרון המתכון האחרון של אלכסד השני, נכדו של ג'וני.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

עוד משהו. לא מצאתי שום דבר שקשור לwhite label אפילו לא באתר של ג'וני, נכון להרגע ועד שיוכח לי אחרת אני חייב להאמין שזו ערמה של שטות, בלי להעליב. ואם יש. אני מזמין את המוכיח לבקבוק של לפרויג. עליי. קבל עם ועדה. (טוב נו, כוס או שתיים)

Stay tuned

פורסם

ווייט לייבל זה משהו לא רלוונטי מתחילת המאה...

בקיצור, SPIRE, אני יכול להביא לך שתן חתולים שיושן במשך 18 שנים עם טעם של שתן גמלים,

ואתה תגיד לי שזה טוב. או טוב יותר משתן חתולים שיושן "רק" 8 שנים.

לדעתי אתה פשוט לא אוהב ויסקי, ונדמה לך ששותים את הדבר הזה

רק בגלל הפוזה, ופוזה הרי עולה כסף. על המושג "זונת מותגים" שמעת?

יש פה משהו דומה. מביטים בערגה ובהערצה למשהו רק משום שהוא יקר,

או שראש מחלקת השיווק החליט להפוך אותו ל"יוקרתי".

לאפרויג, מממ...:yum:

פורסם

עזבו שטויות, תעברו לעראק, ישאיר לי יותר וויסקי. או וודקה, או דברים אחרים שמכילים אלכוהול באופן כולל. אני לא בררן, זה רק צריך להיות 40% פלוס ובלי אניס :beerchug::drinking:

עכשיו סתם בשביל להשוויץ אני הולך להחליט מה אני שותה

זה

quartercask_29783073.jpg

לזה

image_2006122112365555711.jpg

Stay tuned

• תוכן חדש...