Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משקיפי תנועה - האם זה נכון?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בשבוע שעבר הייתי עד למקרה מוזר,

הלכתי ברחוב וראיתי אזרח מעיר בצומת לנהג על כך שראה אותו מקודם חוצה פס לבן ועבר עבירת תנועה חמורה.הנהג השיב לו משהו כמו:"האם אתה שוטר תנועה?מה אתה מעיר לי בכלל"? אז האזרח השיב לו:" אני משקיף תנועה ואני רושם את המספר רכב שלך."

נראה שזה סוג של אכיפה סמויה ובהחלט מעולה ועוזר להוריד את כמות העבירות.

האם זה כביל בבית משפט? האם מילתו מקבילה לזו של שוטר תנועה? אני מאמין שכן,אבל מעונין דעתכם...

תודה

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

לא בדיוק, אבל בערך..

הוא יכול להגיש תלונה על עבירה תעבורתית במשטרה בדיוק כמו שאתה יכול.

אחרי 2 זימונים לבתי משפט הוא כבר לא יעשה את זה.

פורסם
אחרי 2 זימונים לבתי משפט הוא כבר לא יעשה את זה.

אל תהיה בטוח.

אם הוא פנסיונר שעיתותיו בידו, הוא יעדיף ללכת לבית משפט כל שני וחמישי מאשר לערוך את הביקור היומי בקופ"ח.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

במקרים כזה,מקבלים דו"ח בדואר או שמא זימון לבית משפט?

או שתלוי מה העבירה עליה דווח?

שאלה מתחכמת נוספת - אבל אני שואל בשיא הרצינות,מה קורה אם המשקיף "סוגר חשבון" עם מישהו ומחפש את אותו אחד על כל עבירה הכי קלה ואומר לו אני מדווח עליך?

הרי הרבה אזרחים תמימים וטובים(לא כולם)עושים עבירות קלות כגון תחילת נסיעה ללא חגורה וחגירתה ממש חצי דקה אחרי,אי-איתות בפניה בתוך העיר בלילה כשאין תנועה ....(אני לא מדבר חו"ח על פרסה לא חוקית,חציית קן לבן,אור אדום וכו')

אני יודע שתמיד צריך להקפיד 100 אחוז אבל לא תמיד כולם עושים,נכון?

תודה

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

אני חושב אחרת: מכיוון שמדובר באזרח מן השורה ואין עליו מדים או נשק, ברגע שהוא יגיד לבן-אדם חמום מוח "אני משקיף תנועה ואני רושם את המספר שלך" הוא יקבל אגרוף לפרצוף. לא חסרים מקרים כאלה בארץ :|

היוזמה ברוכה אבל הביצוע בעייתי משהו...

פורסם
שאלה מתחכמת נוספת - אבל אני שואל בשיא הרצינות,מה קורה אם המשקיף "סוגר חשבון" עם מישהו ומחפש את אותו אחד על כל עבירה הכי קלה ואומר לו אני מדווח עליך?

תצטרך להוכיח שאתם מכירים ושיש לכם סיכסוך כלשהו ע"מ שהטיעון שלך יחזיק מים.

באותה מידה אתה יכול לטעון שיש שוטר שנטפל אליך.

יותר חשוב שתחפש היבטים טכניים להפלת הדו"ח.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
יותר חשוב שתחפש היבטים טכניים להפלת הדו"ח.

לא יותר פשוט לא להגיע למצב של דוח? למה צריך לעבור על קו עצירה או לעקוף על פס לבן?

לגבי מהירות, אני לא חושב שיש מישהו שיכול לאמוד מהירות של רכב בלי אמצעי מדידה. (הספידומטר ברכב הוא אמצעי מדידה אמין/קביל...)

פורסם

מדידת מהירות של רכב נעשת רק ע"י האמצעים המורשים של משטרת ישראל.

ולכן כאשר שוטר שינהג על יד רכב באותה המהירות ויעיד בבית משפט הדבר אינו קביל והנהג לא יורשע.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אתמול ראיתי מישהו על קטנוע צורח על מישהי שבלי לשים לב (בטיפשותה) נכנסה לרחוב באין כניסה, התחיל לצרוח עליה ולהגיד לה לעצור בצד ייתכן שהיה משקיף גם..

פורסם
לא יותר פשוט לא להגיע למצב של דוח? למה צריך לעבור על קו עצירה או לעקוף על פס לבן?

לגבי מהירות, אני לא חושב שיש מישהו שיכול לאמוד מהירות של רכב בלי אמצעי מדידה. (הספידומטר ברכב הוא אמצעי מדידה אמין/קביל...)

מדידת מהירות של רכב נעשת רק ע"י האמצעים המורשים של משטרת ישראל.

ולכן כאשר שוטר שינהג על יד רכב באותה המהירות ויעיד בבית משפט הדבר אינו קביל והנהג לא יורשע.

ל'

סליחה!!! ברח לי ה- "לא"...

ספידומטר אינו אמצעי קביל!!! (איך? איך ברחה המילה הכ"כ חשובה?!?!)

• תוכן חדש...