Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני חדש בכל התחום הזה של מגברים וכולי...

אני רוצה להתייעץ איתכם לגבי תופעה שאני נתקל בה בימים האחרונים לאחר שהתקנתי מגבר וסאב ברכבי.

בהתחלה היו רעשי מנוע ושמו למעין פילטר כזה (?)... הסתדר העניין אבל עדיין יש לי תופעה שיחד עם הבומים שהסאב מוציא, אני רואה בלוח המחוונים ועל הדש בורד שהתאורה מתעמעמת גם עם כל דפיקה מהסאב. מה השתבש שם? ואחת לכמה נסיעות אפילו המערכת נכבית לגמרי! ונדלקות לי בלוח המחוונים מנורות שכאילו נתתי סוויץ' כדי להניע והם גם כבות אחרי מספר שניות והמערכת במקביל נדלקת שוב ומתחילה לעבוד.... מישהו יכול לעשות לי סדר בבלאגן?

האם קבל יפתור גם את הבעיה שהמערכת נכבית לגמרי?

דרך אגב הרכב הוא פונטו ספייס hgt

תודה מראש לעוזרים...

[SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]

פורסם

המערכת חשמל שלך פשוט סובלת

הגיע הזמן שתתקין אלטרנטור חזק יותר

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

איזה אבחון :roll:

הבעייה שלך נשמעת קצת יותר רצינית. חזור למתקין ודרוש ממנו לעבור שוב על ההתקנה שלו. התופעה שאתה מציין כלל לא תקינה. הבהובי אורות הן בגדר תופעת לוואי תקינה, הדלקות נורות אזהרה בלוח המחוונים בזמן פעולת המערכת הם ממש לא דבר נורמלי ותקין.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
איזה אבחון :roll:

הבעייה שלך נשמעת קצת יותר רצינית. חזור למתקין ודרוש ממנו לעבור שוב על ההתקנה שלו. התופעה שאתה מציין כלל לא תקינה. הבהובי אורות הן בגדר תופעת לוואי תקינה, הדלקות נורות אזהרה בלוח המחוונים בזמן פעולת המערכת הם ממש לא דבר נורמלי ותקין.

איתמר.

זה ממש נראה כאילו המערכות שלו פשוט כושלות תחת עומס החשמל, המחשב מחליט מה לנתק (כמו מחשב ביתי? רק שבמחשב ביתי התוכנה נתקעת לכמה שניות ואז ממשיכה ומידה ויש עומס, קבל דוגמא למשחקים שגדולים על המחשב והמחשב מתאמץ ומקרתע)

הבהובי אורות לא מסמלים שהגיע הזמן לחיזוק אלטרנטור? מכל השירשורים שקראתי פה זה בידיוק מה שזה מרמז, גם אצלי זה קורה אבל בצורה קטנה, היבהוב רק בסרק ולכן החיזוק אלטרנטור נדחה בינתיים, זה לא שהוא לא יגיע, רק לא עכשיו...

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

לא צריך כל פעם שיש בעיה אם מערכת החשמל ישר להמליץ על שדרוג אלטרנטור וכ"ו . ב99% מהמקרים מדובר בבעיות יותר בסיסיות כגון התקנה לקויה\מצבר ישן\אלטרנטור תקול . :wink:

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

אצלי היה לא מזמן בעיה דומה .

אבל כמובן לא מייד לאחר ההתקנה .

מצבר חדש הבהובי אורות .

לבסוף אלטרנטור היה חייב שיפוץ !!

ולבסוף.היה שמח.

פורסם
זה ממש נראה כאילו המערכות שלו פשוט כושלות תחת עומס החשמל, המחשב מחליט מה לנתק (כמו מחשב ביתי? רק שבמחשב ביתי התוכנה נתקעת לכמה שניות ואז ממשיכה ומידה ויש עומס, קבל דוגמא למשחקים שגדולים על המחשב והמחשב מתאמץ ומקרתע)

הבהובי אורות לא מסמלים שהגיע הזמן לחיזוק אלטרנטור? מכל השירשורים שקראתי פה זה בידיוק מה שזה מרמז, גם אצלי זה קורה אבל בצורה קטנה, היבהוב רק בסרק ולכן החיזוק אלטרנטור נדחה בינתיים, זה לא שהוא לא יגיע, רק לא עכשיו...

הוא לא מדבר רק על הבהובי אורות, שזו תופעה תקינה, הוא מדבר על הדלקות של נורות האזהרה בלוח המחוונים, שזאת תופעה מאוד לא רגילה, על אחת כמה וכמה כאשר היא מופיעה בפיאט ומערכת החשמל המסובכת שלה.

חזור למתקין לפני שיגרם נזק רציני. על הדרך שיבדוק טעינה ומינוסים בתא המנוע.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

להערכתי

מערכת חשמל חלשה מאוד

מה שגורם למחשב רכב בעומס לדמות ניתוק של פלוס , כאילו סגרת את הסוויטש ( בגדר הנחה )

ועקב זה נידלקות לך המנורות .

אם אני לא טועה גם

בסיטואציה שהמנורות נדלקו , המערכת היתה אמורה להיתכבות יחד , ובנוסף הרכב היה אמור לגמגם מעט

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

• תוכן חדש...