Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תשתית HOT/YES/IDSL באריאל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלו אנשים.

שאלה לי.

אני עומד להתחבר לאינטרנט.

אני מאמין שאני אלך על איזה שילוב של טלפון גם.

האם ידוע על איזה בעיות תשתית שעלי לקחת בחשבון ?

בזק/HOT/YES ?

תודה :-)

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

אין שום בעיה בתשתיות,

אני מחובר ל ADSL של בזק בערך 5 שנים ולא היו בעיות.

יש YES בבית בערך אותו זמן וגם לא היו בעיות.

פורסם

YES זה רק TV. אין להם אינטרנט.

אני 7 שנים עם התשתית של HOT ואין בעיות. למה בHOT כי בבזק רצו 300שח על התקנת קו טלפון בבית ותשלום חודשי של 70 שח על החזקת קו. הלכתי לHOT וקיבלתי התקנה חינם.

פורסם

תודה חברים.

מישהו יודע לגבי בעיות תשתית של HOT באריאל?

ניתוקים, רעשים וכו"

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

לא מזמן עשיתי מהלך דומה בדירה החדשה.

תשתית בזק + ספק בזק בינלאומי במהירות 4 מגה 125 ש"ח לחודש (נמכר כחבילה).

בנוסף 99 שקלים להתקנה חד פעמית.

ניתן לקבל נתב אלחוטי חינם אם מתחייבים לשנתיים.

ללא התחייבות מודם קטן ורגיל.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אתה לא רוצה להיות לקוח של HOT (תאמין לי שאתה לא רוצה) , מה שמשאיר לך אופציה אחת בלבד.

עוד משפט דמגוגי מבית היוצר שלך.

לפחות תסביר למה לדעתך הוא לא רוצה להיות לקוח של HOT, אחרת ההודעה שלך לא שווה הרבה.

אני לקוח של התשתית של HOT כבר כמה שנים בשלוש דירות שונות, הכל בסדר גמור.

גם שירותי ה-TV של HOT היו בסדר גמור באחת הדירות בהן גרתי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

בתור מתקין של הוט לשעבר, אם ההתקנה בוצעה כמו שצריך וחישוב העוצמות היה נכון לא תהיו שום בעיות איתם.

תבדוק עם המתקין שהוא לא שם לך מגבר לפני הטלפון.

תזכיר לי באיזה איזור מדובר ערוצי זהב לשעבר מת"ב לשעבר או תבל?

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
אתה לא רוצה להיות לקוח של HOT (תאמין לי שאתה לא רוצה)

+1

כשזה עובד, זה עובד, אבל כשמתחילות תקלות, דבר לקיר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כמו בכל דבר בארץ! כאשר מתחילות התקלות דבר אל הקיר! לרוב העם יש הוט בבית וכמובן יש הרבה יותר תקלות מYES. אבל השירותים של HOT הרבה יותר מתקדמים מYES.

הStartOveR, הVOD, הGOD שנכנס ועוד הרבה אפליקציות שעובדות עם ערוץ חזור שאין לYES. בקרוב גם תכנס מערכת חדשה לארץ שאפשר לכל מנוי להקליט בלי ממיר מיוחד.

:shock:

פורסם

עם כל הכבוד לטכנולוגיה של הוט היא מעניינת לי את האשך השמאלי.

אני צריך מחברת תקשורת קודם כל תקשורת והדבר הכי בסיסי בתקשורת זה אפשרות לדבר עם מוקד טכני או שבכלל מישהו יענה לי לטלפון בלי שעה המתנה.

אני הייתי לקוח שלהם עד שקיבלתי הצעה מתחרה מיס. אחרי 20 דקות המתנה כשכל מה שרציתי זה לתת להם זכות סירוב התיאשתי ועברתי ליס.

אין VOD וSTART OVER אבל זה לא מפריע לי ובטלפוניה ממילא נשארתי עם בזק כי אני מעדיף לשלם עוד כמה שקלים אבל להיות עם מערכת אמינה.

עד היום יס מראים תודעה שירותית סבירה ושירות לקוחות סביר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...