Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אטם סעפת יניקה- גולף 89

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי פו"ה של סעפת יניקה עם אטם חדש כמובן יש לי נזילה ממעבר המים, אז אני צריך לפרק שוב כדי לראות מה קרה. האם חובה לשים שוב אטם חדש, אם הוא היה מותקן רק כמה ימים והמנוע פעל רק כמה דקות?

פורסם

רצוי אטם חדש.

ממה עשוי האטם ברכב הזה מגומי,ברזל או החומר הזה כמו נייר?

רצוי לשייף עם נייר מים את שטח המגע עם האטם שהכל יהיה חלק ומבריק ללא שום ליכלוך ולהדק את הברגים במומנט המתאים.

פורסם

הבנתי,

אז לדעתי אין צורך להחליפו שוב.

רק פרק הכל מחדש, נקה את שטח המגע עם האטם, שייף קלות עם נייר זכוכית עדין רטוב במים.

כדי שהשיוף יהיה אחיד, תדביק את הנייר זכוכית כשהוא פרוס על איזה בלטה, שפוך מים, ואת הסעפת תשייף בתנועות סיבוביות.

אני לא יודע אם אפשר למרוח שרלק על אטם כזה, כי זה יכול לעזור באטימה.

פורסם

במנועים האלו הסעפת יניקה ופליטה יושבות אחת על השניה,תראה שאין לך בריחה מהמעבר מים בראש מנוע שהולך לסעפת יניקה לכיוון המעבר פליטה שנמצא ממש מעליו.

המעברים האלו נוטים להאכל ולעשות בלאגן.

אם זה המצב הפתרון הכי טוב בהתחשב באוטו זה לנקות טוב טוב לשים איפוקסי מיוחד לאלומניום שבא בשני טיובות וניתן לשיוף,להחליק אותו לגמרי ולשים את האטם.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...