Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

נמאס לי מהמגבר שלי,הוא לא רוצה לצאת ממצב הגנה לא צריך.

הצלחתי לארגן מקסימום 600 שקל לרכישת מגבר חדש,תמליצו לי על מגבר חדש לפי המחירים שיש בזאפ,המגבר הכי טוב שיש במחיר הזה.

אם היה לי כבר מגבר עכשיו אני לא צריך לשלם למישהו התקנה נכון? מוציא את המגבר הנוכחי ומעביר רק את החוטים,אין צורך בקניית חוטים וכל מיני דברים מהסגנון?

פורסם

עד כמה שזכור ל משרשורים קודמים יש לך JBL שעשה עבודה טובה עד עכשיו.

יהיה לך יותר זול לתקן אותו, ולקבל אחריות על התיקון, מאשר לקנות גרוטאה באותו מחיר שלא יגיע לאותה הרמה.

אם בכל זאת אתה רוצה חדש, מה הדרישות?

מתחדשת*

פורסם

יש לך בלוח יד שניה של הפורום את הPZI.175.4 שזה נותן 175RMS לערוץ כפול 4 ויש גם את האח הקטן שהוא הPZI.150.4 שהוא נותן 75RMS לערוץ

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

פורסם
יש לך בלוח יד שניה של הפורום את הPZI.175.4 שזה נותן 175RMS לערוץ כפול 4 ויש גם את האח הקטן שהוא הPZI.150.4 שהוא נותן 75RMS לערוץ

ואתה באמת חושב שהקראנץ הזה נותן 175X4 :roll:{שקרןץץ:wink:}

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

כן ואל תתחילו לתקוף אותי נכון זה לא SUNDOWN או פייז אבל זאת חברה שמיצרת בUSA והמגבר PZI175.4 הוא 1400WAAT מקסימום ככה שתעשו 175X4 RMS יצא לכם 700RMS מגבר חזק נותן 1852416548974896% תמורה למחיר ותפסיקו לחשוב שמחיר גבוהה=איכות

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

פורסם

חבל לראות איזה סתיגמה יצרתם למגברי קראנץ' , מגברים מעולים אכותיים ברמה של היפוניקס אני בטוח שחברת מקסוניקס לא מיצרת זבל וחבל לשמוע שאפילו יוצרי הסטיגמה לא יודעים שזה אותו מפעל של היפוניקס.

תהליכי שיפוצים

פורסם

צר לי לנתץ לכם את האשלייה, אבל לא הייפוניקס ולא קראנץ' הן החברות שהיו פעם. המגברים של קראנץ' נמכרים בחו"ל בין 100 ל 150$ (ואני מדבר על אתר יקר, woofersetc) ככה שאיכותיים הם לא. מגברי מיינסטרים שיעשו את העבודה - בהחלט כן.

כנ"ל לגבי הייפוניקס. יש להם רק כמה מגברים ששווים התייחסות, השאר באותה רמה כמו הקראנץ'.

עצוב וחבל, אבל אלה הן תוצאות הגלובליזציה. אגב, למיטב ידיעתי לא קראנץ' ולא הייפוניקס מייצרים או מרכיבים את המגברים שלהם בארה"ב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מחר אני לוקח את המגבר לצלילי אורנים,אם הוא לא יצליח אז אני לוקח לחנות הזאת של "נגב",אם גם הוא לא יצליח אני יקח אותו למעבדה-לכל הירושלמים,איפה יש מעבדה שיכולה לתקן לי את המגבר? זה די דחוף כי מחר אני הולך לתקן אותו.

• תוכן חדש...