Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקווה שהכותרת מנוסחת טוב.

אז ככה, כשאני משחרר/טיפה זורק את הקלאץ' בטורים גבוהים (הילוך ראשון) אני מרגיש רעידות חזקות מאוד מהפרונט ורעש חזק. זה לא היה בעבר, האם זה מצביע על סופו של הקלאץ' או על חופש בציריות או שהן גמורות? לפני שאני נכנס למוסך אשמח לדעת אם מישהו נתקל בבעיה.

תודה,אלון.

עריכה; שחכתי לציין שבעת הנסיעה ברוורס אני שומע מין שריקה כזאת שלעניות דעתי גם כן מהציריות מה שהגביר לי את החשש שהן גמורות.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

סופו של המצמד או בעיה בדיפרנציאל. ציריות היו גורמות לרעש בזמן האצה במקום אך אין לשלול אפשרות שהם תקולות.

כדי גם לבדוק מצב תושבות מנוע ותיבת הילוכים.

שריקה בהילוך אחורי, במיוחד בנסיעה מהירה (בהילוך אחורי, כן?), יכולה להיות נורמלית והיא תוצר של שילוב גלגלי שיניים בעלי פרופיל ישר, כפי שנהוג בשילוב הילוך אחורי סטנדרטי, אך רצוי שבעל מקצוע ישמע את הרעש כדי לקבוע מסקנה האם תקין.

פורסם

אני מכיר את הרעש הסטנדרטי של הילוך אחורי, הרעש עליו אני מדבר הוא בנוסף לרעש הזה.

chesh, מה היתה עלות הטיפול אצלך?

תודה,אלון.

פורסם

אוקי אתמול בערב האוטו פשוט נתקע, ללא יכולת תזוזה.

הילוך ראשון שחרור קלאץ'- לא קורה כלום.

נכנס למוסך של פיאט צפון- הלך הקלאץ'.

מה שמוזר לי הוא, שהם דורשים עבור הקלאץ' כולל עבודה -1900 ש"ח, שאלתי אם יש אפשרות לחלקים חליפיים- אמרו שלא.

העובדה שהם מוסך יבואן היא הסיבה שאין חלקים חליפים? והמחיר סביר או גבוה מדי? ואם חלקים חליפים, כמה העסק אמור לעלות?

תודה,אלון.

פורסם

אם אצלי בסייויק נתנו לי הצעה לקלאץ' מקורי ב1300+מע"מ אז אצלך בטוח שאפשר להשיג הצעה זולה יותר משקיבלת.

נ.ב. במורשה הונדה רק על קלאץ בחלקים, ללא עבודה, הבחור מהמחסן הגיע איתי ל3400 ש"ח ועוד אמר שלא את הכל יש במלאי ואאלץ' להמתין.

פורסם
אולי זה לא בעיית מצמד אלא תקלת דיפרנציאל או צירייה? החלקה מלאה של מצמד לא מופיעה ללא הודעה מוקדמת.

יתכן וההודעה המוקדמת היתה העברת כוח "במכה" לגלגלים או כמו שתיארתי בעבר הרגשה כאילו כל הפרונט מסתובב מהר מדי?

אני מאמין ש1900 ש"ח לקלאץ' מקורי זה קצת יקר, מה גם שבטלפון עם נציג מהמוסך אמרו לי שלא משתמשים שם בחלקים תחליפיים..

• תוכן חדש...