Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר בבקשה לקבל המצלה לרדיו דיסק של אלפיין? אין לי כל כך תקציב...

מה שתתנו אני יחפש אני יעבוד ואני יקנה.. אני מחפש אבל משהו בסיבות ה 1500-2000 אפשרי גם לקנות יד שניה

בכזה תקציב שבוא נגיד אם אני קונה יד שניה אז המחנות זה עולה בהרבה על התקציב.. אם הבנתם...

תודה מראש לעוזרים...

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם

אתה יכול לימצוא יד שנייה ב-1300 +- 9855 שזה מכשיר מעולה לכל הדעות

יש לך איזה דרישות מהמכשיר כגון USB,בלוטוס וכו'

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

+2

בלי לפגוע בבעלי קלריון, היה לי אחד סיגרה 7, סידרה יחסית גבוהה ויקרה, לאחר החלפתו לאלפיין, גיליתי עולם אחר של סאונד.

אין דברים כאלה.

9855 אחד הדברים הטובים שזכינו לקבל ממותג הנ"ל.

פורסם

אין לי כל כך דרישה לבלוטוט וusb.. אבל יש לי דרישה ל aux... וחוץ מזה כלום...

ראיתי את x001 וואו כמה שהוא מרשים!! אבל יש לו בעיה אחת רציתי שאין לו כניסה של דיסקים שאני עובד רק אם דיסקים אז באסה..

חוץ מזה אין לי כל כך דרישות... מה שאתם אומרים זה 9855 לא רואה אף אחד באופק?

יש עוד דגמים אולי אפשר לקבל חוות דעת עליהם בבקשה כמו 105ri או 9887?

חוץ מזה חבר'ה באמת מזה תודה לכם.. לכל מי שעוזר לי אתם לא יודעים כמה אתם עוזרים לי..

בנתיים אני יחפש 9855 יד שניה..

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם

ה-9887 מעולה, יש עליו גם הרבה תגובות טובות אבל הוא לא בתקציב שלך (המחיר שלו נע באיזור ה-2700-3000 שקל).

תנסה למצוא יד שניה.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

מזה מכוייל בבקשה?

פורסם

בדר"כ במכשירים של אלפיין בדגם שמשווק לאירופה {גם אנחנו} אחרי המספר באה אות R למשל 9855R/9853R/9887R

אם אין את האות הזו זה מכשיר שלא משווק לאירופה {גם לנו} דרך יבואן רישמי בערך והוא לא תומך בתדרי רדיו בארץ אבל ב9555 וב-9853 אין בעייה יש להם אופצייה לשנות מצב לתדרים כמו שלנו

ב-9887 אין את האופצייה הזו אז שהוא מגיע לארץ מכיילים אותו בישביל שיתמוך ברדיו בארץ {מי בכלל צריך רדיו:wink:}

כיול =בוא נגיד שינוי תדרי רדיו {שיתמוך בתדרים של הארץ}

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אוי אחי ***אם הוא אחיך דבר איתו בבית. קרא את כללי הפורום*** באמת תודה אני עוד רציתי להביא רדיו דיסק מebay כמו ALPINE iDA-X303 ועוד כמה בדקתי עליהם..

ועכשיו אתה אומר לי שאני לא יכול להביא אותם בכלל.. הבנתי אז אני יקנה ממשהו פה בארץ זה בסדר..

חבר'ה באמת עזרתם לי אני מאוד מודה לכולכם...

פורסם

אפשר לכייל אותם במעבדות בארץ, אבל זה יוצא עסק די יקר (במיוחד עם אלפין).

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

אמר יפה.. אנשים כמוני צעירים בני 18 שאין להם עדיין רכב פרטי..

• תוכן חדש...