Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכלום!

ביום שישי אבא שלי הלך לסוכנות טיוטה והזמין קורולה ידנית חדשה, כשהוא הגיע הביתה הוא התחיל להתלבט גם בנוגע לאוקטביה ידנית.(האוטו בשביל לימוד נהיגה)

עכשיו חשבתי לפנות אליכם כדי שתיתנו לאבי עצה לגבי איזה אוטו לרכוש, האם להשאר עם הקורולה ולחכות לה או ללכת לסוכנות סקודה?

איזו מכונית יותר טובה וחסכונית?

תודה מראש :)

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

אם שיקול הדלק חשוב לאביך שישאר עם הקורולה, מנוע ה 1.6 מודרני אשר מורכב בקורולה חסכוני משמעותית מהמנוע העתיק אשר מורכב באוקטביה.

פורסם
אם שיקול הדלק חשוב לאביך שישאר עם הקורולה, מנוע ה 1.6 מודרני אשר מורכב בקורולה חסכוני משמעותית מהמנוע העתיק אשר מורכב באוקטביה.

תגובה מצטיינת.

הוא כל כך עתיק, שכנראה בתקופת הביניים המנועים היו חזקים בהרבה מאלו הנמכרים כיום.

בואו נאמר את זה בעברית פשוטה, ה1.9TDI שנמכר עם האוקטביה חזק מאוד, ועם הטוראן אני מגיע איתו לכמעט 1:16.5 מעורב. לא רק שהוא חזק משמעותית מהמנוע של הטויוטה, הוא גם חסכוני כמוה, או אפילו חסכוני ממנה.

"עתיק" ככל שיהיה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

הרכב ששימש את אבי קודם לכן היא אימפרזה שנת 2004 :)

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

אתה התכוונת לאוקטביה דיזל או לאוקטביה 1.6 בנזין? בכל מקרה אם זה הבנזין אז קורולה ואם זה דיזל אז האוקטביה... אגב אל תשכח לכלול בזה גם את החסרונות באוקטביה של חלפים יקרים יותר וביטוח יקר יותר. לא יודע אם זה ישפיע על ההחלטה הסופית אבל כדאי לדעת

:turn-l: יש לי סחרחורת.
  • תוכן חדש...