Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם וערב טוב! לאחרונה כש אני פותח הרבה חלונות ועושה הרבה דברים בו זמנית המחשב שלי עובד לעט יותר,בנוסף לכך כול המשחקים החדשים דורשים כבר ג'יגה ראם לעומת רק 512 שיש לי.

ראיתי בזאפ שעלות זכרון שכזה היא לא יקרה בכלל והיא מסתכמת בכ100 שקל(לזכרון ג'יגה).עכשיו במידה ואני ארכוש משהו כזה:http://zap.co.il/model.aspx?modelid=733773

כול הנדרש עלי על מנת להנות מזכרון רחב יותר הוא רק לשים את הכרטיס בשקע שלו? האם יש צורך להתקין דרייברים בווינדוס או משהו בסגנון?

האם יש צורך להתערבות מקצועית או שאפשר לבקש מחבר שטיפה מבין בזה שיתקע לי את זה במקום יעודי?

יש לי זכרון DDR2 ווינדוס XP לכן לא אמורה להיות בעיה עם זה.

נ.ב

במידה ואחפוץ בכך,האם אני יכול להוסיף כרטיס אחד של 2 ג'יגה זכרון נוסף?

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

אין שום צורך באיש מקצוע.

פתח את המחשב, הסתכל על הכרטיס הנוכחי וצורת הישיבה שלו (כולל החריצים).

בכל סוג כרטיס החריצים נמצאים במקומות אחרים בדיוק בשביל למנוע הכנסת כרטיס מסוג שלא מתאים.

אין צורך בדרייברים.

פורסם

אין פשוט מזה,אתה רק מכניס את הזיכרון לסלוט המתאים וזהו,מערכת ההפעלה תזהה אותו לבד

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אתה יכול להוסיף עוד 3 כרטיסים אפילו.. בדרך כלל בלוח אם יש 4 סלוטים, וכרגע יש לך אחד תפוס.

עכשיו, בגלל שאתה קונה זכרון שלא קשור לזכרון שיש לך עכשיו, תשים אותו ממש צמוד לזה שיש לך כרגע..

ה-4 סלוטים אמורים להיות בצבעים שונים.. XY XY ככה שאם כרגע יש לך זכרון על אחד הX, שים את החדש על Y

אלא אם כן אתה קונה שתי כרטיסים זהים, אז תעיף את מה שיש לך עכשיו ושים את שתיהם על Xים ..

ככה מרכיבים:

3d9c09c10d06ce00.jpg

3d9c09ee0dd0b52f.jpg

בהצלחה..

Stay Dirty

פורסם

קח בחשבון שאם יש לך מערכת DUAL CHANEL אתה צריך שני סטיקים של זכרון. לא רשמת איזה מחשב ברשותך, אבל עם זה P-IV HT ומעלה, אז אתה צריך שני סטיקים מאותו גודל.

לפני שאתה מוסיף זכרון, בדוק כמה סלוטים פנויים יש לך ובדוק איזה גדלים תומך לוח אם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
לזכור לקנות בתדר שהלוח שלך יודע לקרוא.

quote]

איך אני יודע מהו התדר המדובר?

ומה שאני מבין בעצם שאם יש לי 1g ואני רוצה להוסיף 2g אז אני מוסיף בחריץ אחד ואז יש לי שלוש? או שאני פשוט מחליף בינהם?

פורסם

אוקי תודה לכולכם על התשובות,אך האם תוכנת EVEREST תספק לי את כול המידע שאני זקוק לו על מנת להחליף ?

במידה ואני אחליט להעיף את הנוכחי שלי ואקנה 2 של ג'יגה וחצי זה יהיה בסדר? כיצד אני יכול לבדוק את כול מה שאני צריך לדעת על נתוני המחשב שלי?

פורסם

רשום על צ'יפ הזכרון עצמו, אם לא במקום אחר. איך שזה נשמע, יש לך בטח DDR1, מה שאומר ש-DDR2 או 3 לא יתאימו לך. מה גם, הזכרונות מסוג DDR1 יותר יקרים מה-2 וה-3, ובאים בגודל מקסימלי של 1 ג'יגה לצ'יפ. ממה שאני מכיר, צ'יפ של 1 ג'יגה עולה בסביבות 200+, אולי בזאפ תמצא בפחות.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

צהרים טובים לכולכם! עכשיו פתחתי את המחשב במטרה להבין מה בדיוק יש לי בפנים ומה אני צריך לקנות ומה שהיה זה ככה: כרטיס אחד שכתוב עליו"ddr 400 MHZ CL3" הוא יושב על סלוט צהוב,ויש לי שתי סלוטים צהובים ושתי סלוטים כחולים את הצ'יפ החדש לשים בסלוט צהוב או בסלוט כחול?

הכרטיס שנמצא ברשותי הוא 1 DDR ?

מודה לכם על העזרה:D

• תוכן חדש...