Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכיבים:

קופוננט קידמי-הרץ היי אנרג'י

מגבר- פוניקס גולד (שכחתי את הדגם, 75 RMS לערוץ)

סאב- הרץ 300 D

הגעתי לרוני וישראל היום בשעה 11, שני רכבים כבר עובדים בהתקנה אחרי שיום קודם ביטלתי את ההתקנה שלי בעיקבות החלטה שלא הייתה תלויה בי.

צלצול אחד-אני בדרך.

בשעה 1 בעל הרכב הראשון הלך והאוטו שלי עבר לעמדת ההתקנה, פירוק דלתות וחצי אוטו למען האמת (:-P) והופ מתחילים להעביר חוטים.

פיוז, 2 RCA, חוטים וכל התהליך הראשון.

עוברים להתקנת המגבר, מכינים פלטה, רוני עובד במקצועיות שאין כמוה, פשוט פאדנט בכל דבר!

פלטה מותאמת בידיוק למושבים האחוריים, רוני מרפד הכל, הכל פשוט מושלם!

מכינים טבעות, שמים את המפלצות (היי אנרג'י), קרוסים והכל עם הסברים מרוני, ישראל בנתיים מסיים את הרכב השני.

ישראל נכנס לפעולה ובמקצועיות מחווט את המגבר, כמובן מסביר לי הכל, איך למה כמה ואיך הכל משפיע.

הפיוז מותקן סופית, 80A.

רוני מתקין את הטוויטרים, שואל איפה אני רוצה אותם, קיבל תשובה שאני רוצה בדש בורד וללא ברגים.

הכל לפי הבקשה, פשוט מדהים!

ישראל מכין את הסאב, מסיים לחווט והופ! הכל גמור, נראה מדהים, יותר טוב ממה שהרכב היה קודם!

רוני מתחיל בכיוונים, מגביר, שואל, משמיע, אני מבקש יותר בס ומקבל תוצאה מדהימה!

הסאונד פשוט חלומי!!!!!!!!!!!!!!!!! (מצטער על הסימני שאלה, זה הכרחי).

התקנה מושלמת, יחס מדהים, עושה טוב על הלב שיש אנשים כאלו.

חלמתי המון זמן על מערכת ועל הסאונד הזה, רוני אכל ממני חפירות במשך שבועיים והתוצאה: אין מילים לתאר! פשוט מדהים!

רוני וישראל- המון תודה, שמח שהתקנתי ובחרתי בכם, כל השואל יגיע ישר אליכם אחרי המלצה חמה חמה שלי, כמה חברים כבר בדרך.

תמונות בהמשך, אין סוללה בפלאפון.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש על ההתקנה, אני בטוח שהיא בוצעה בשיא הפדנטיות ובאווירה טובה כמו שרוני וישראל יכולים ליצור.

אני מקווה שהסאונד טוב כמו שאתה מציג את זה.

ד"א, הסאב הוא 2 סלילים של 4 אוהם ו600RMS?

אם כן אז מפגש הבא אני חייב לשמוע אותו.

אה ותהנה.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

איך אני מפרסם פה תמונות בצורה נורמאלית? תודה....

דבר שני, סליל אחד של 4 אוהם ו350 RMS (רוני אני טועה?)

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

תתחדש ותהנה - אבל אם רוני וישראל עשו עבורך כזו עבודה טובה, רצוי שתתגמל אותם ותעלה תמונות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה היי אנרג'י 300D? כי אם כן לפי מה שאני יודע זה 600RMS ו2 סלילים.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם
איך אני מפרסם פה תמונות בצורה נורמאלית? תודה....

נכון ולא נכון,

מדובר על סאב ES300 בתיבה אטומה (סאב אנרג'י בתיבה לפי נפח מומלץ ע"פ היצרן.)

4 אוהם /350 RMS.

אגב המגבר הוא PG אוקטן R 8.0:4 .

אני שמח שאתה מרוצה.

תהנה.

::FEEL THE {XS} power::

פורסם
פשוט הזוי (והמבין יבין), אבל תתחדש.

מה בידיוק הזוי?

• תוכן חדש...