Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביקרתי היום במוסך מסויים בנוגע לתקלה קטנה שהציקה לי ברכב, במוסך תוך בדיקה קצרה האשימו בבעיה את הקלאץ', שידוע לי מראש שהוא לקראת סוף חייו. בנוסף התחיל כניראה טפטוף ממש ממש קל של שמן מהמחיזר שמן האחורי. 2 התקלות מצריכות הורדת הגיר מהרכב ולכן אתקן אותן ביחד.

המחירים שקיבלתי הם:

קלאץ' מקורי + עבודה - 1300 ש"ח

החלפת מחזיר שמן אחורי - 150 ש"ח

ביררתי גם בנוגע למסרק הגה משופץ שכן בשלי יש טיפטיפה חופש אך התברר לבסוף שאין צורך להחליפו אך עדיין אשמח לדעת אם המחיר סביר - 1250 ש"ח למסרק משופץ לא כולל עבודה.

אשמח לקבל את דעותיכם על המחירים.

לאחר שאשמע תגובות על המחירים אספר באיזה מוסך ביקרתי ואספר קצת על היחס שקיבלתי שם.

תודה וערב מצויין :-)

פורסם

המחיר לקלאץ + מחזיר שמן נראה בסדר גמור.

בקשר להגה אין לי ממש מושג.

האם המחיר כולל מע"מ ?

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

סתם שאלה שלא קשורה, יש מצב שאתה מוכר את האוטו? כי יש אחת עם תמונה בדיוק כמו שלך ואותה שנה אותו צבע, כי אם אתה מתכוון למכור בשביל מה לתקן את כול הדברים הנ"ל?

ועכשיו לעניין: המחיר לקלאצ' הוא מחיר טוב, אפילו טוב מאוד, חבר שילם על אותו רכב ואותה החלפה כ400 ש"ח יותר והוא חשב שהוא קיבל מחיר טוב.

פורסם

מודעת המכירה היא שלי (למרות שהתמונות של הרכב נגנבו למודעה או שתיים נוספות). אני שוקל למכור אותו כי נכנסתי לבור כלכלי קטן שמכירת הרכב יכולה לסייע לי לסגור. בינתיים מנסה להסתדר בלי למכור, אך אם יבוא קונה רציני אני לא במצב שמאפשר לי לסרב למכירה.

בקשר למחיר, תודה על התתייחסות.

בקשר לזה שאני מתקן למרות ניסיון למכירה - אני אחרי המון המון חיפושים מצאתי האצ'בק במצב מכאני כל כך טוב, שפשוט כואב לי הלב להפוך אותה לעוד רכב מוזנח, כך שלמרות שהמצב הכלכלי שלי לא בשמים, אני מתכוון לטפל בכל מה שאני צריך בחלפים מקוריים כדי לשמור על הרכב ועל אמינותו. כשלא אוכל לטפל בו כראוי, אעמיד אותו בבית.

המחיר לקלאץ + מחזיר שמן נראה בסדר גמור.

בקשר להגה אין לי ממש מושג.

האם המחיר כולל מע"מ ?

נקודה שלא בדקתי. אתקשר לבדוק מחר את עניין המע"מ. תודה לך.

בנוגע למוסך בו ביקרתי היום - מדובר במוסך max power של אלי ברחובות.

מהרגע שדרכתי במוסך קיבלתי יחס סובלני ואישי שלא ראיתי בהרבה מקומות.

כל דבר קטן שציינתי נבדק במקצועיות וקיבלתי הסברים מפורטים ומקצועיים לגבי טענותי מהרכב. למעשה, יצאתי משם הרבה יותר רגוע מאשר נכנסתי. אלי שלל את הצורך לגעת בעניין מסרק ההגה ואת הבעיה שחשבתי שמקורה בתושבת גיר ולמעשה גם נתן לי קצת ביטחון שציין שהקלאץ' שלי רק לקראת סופו, אבל יש לי עוד זמן עד שההחלפה באמת תהיה בלתי נמנעת.

בקיצור, אני חושב שמצאתי מוסך שיבצע את כל הטיפולים שאני לא אבצע בעצמי לרכב.:-)

תודה לכם על התגובות וההתייחסות.

פורסם

אני גר פחות מ4 דקות נסיעה מMAX POWER מוסך מאוד איכותי, לרוב יש שם המון הונדות ואיפרזות משופרות,

מוסך ממש טוב, לא יצא לי לטפל שם אבל שאלתי שם כמה שאלות פעם וענו לי באדיבות ומקצועיות אפילו שאני לא לקוח,

ד"א במקרה ראיתי את המודעה שלך, כלומר ראיתי את התמונה וידעתי שהיא מוכרת לי מאיפשהו,

יפה שאתה דואג ככה לרכב שלך, אפילו שהמצב לא משהו, כול הכבוד:-D:wink:

• תוכן חדש...