Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 205

dragonflight
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש הבדלים בגיר וכמובן בשילדה.

מיתלים מעובים (משולשים למשל), בולמים שונים, קפיצים קצרים וקשים יותר (האוטו "יושב" נמוך יותר).

אז....אם חשבת להפוך 205 רגילה ל-GTI ע"י החלפת מנוע בלבד.....כדאי שתחשוב שוב.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
עברה המחשבה לקנות רגילה ולהשתיל לה 16MI ...

תודה רבה לך

זה לא בלתי אפשרי אתה יודע...

גם אם היית קונה GTI בכול זאת היו צריכים לעשות דיי הרבה שינויים כדי להתאים את הרכב למנוע הMI.

פורסם

פשוט אם להשתיל MI16 ל GTI או לרגילה עדיף להחליף, בולמים,ברקסים,מתלים

עדיף גם להחליף בכל מקרה ...

השלדה זה הקטע המדאיג בכל הסיפור ...

פורסם

תודה רבה לך

גם אם היית קונה GTI בכול זאת היו צריכים לעשות דיי הרבה שינויים כדי להתאים את הרכב למנוע הMI.

בטח שזה לא בלתי אפשרי, זה אפשרי , אבל השאלה היחידה היא

מה תהיה התוצאה ? ? ?

זה לא חוכמה, אפשר גם לקחת ג'סטי ולשים לה MI , אז מה קיבלנו פה? אוטו לרייס אחד, שניים, לא מדברים אפילו על כביש מפותל כי אף אחד לא רוצה להתקרב לכביש מהנה לנהיגה עם שילדה של ג'סטי בטח שלא ג'סטי שמהמנוע שלה מאוד רוצה להפרד מהשילדה ולהגיד לה ללכת לעזעזל, אז מה עשינו פה?

במידה ותיקח 205 רגילה ותעשה לה את ההסבות שדרושות כדי להתמודד עם MI, עדיין לא תקבל את כל היכולות שאתה תקבל מ205 GTI עם MI .

נקודה.

Race Smart

פורסם

תודה רבה לך

מה תהיה התוצאה ? ? ?

זה לא חוכמה, אפשר גם לקחת ג'סטי ולשים לה MI , אז מה קיבלנו פה? אוטו לרייס אחד, שניים, לא מדברים אפילו על כביש מפותל כי אף אחד לא רוצה להתקרב לכביש מהנה לנהיגה עם שילדה של ג'סטי בטח שלא ג'סטי שמהמנוע שלה מאוד רוצה להפרד מהשילדה ולהגיד לה ללכת לעזעזל, אז מה עשינו פה?

במידה ותיקח 205 רגילה ותעשה לה את ההסבות שדרושות כדי להתמודד עם MI, עדיין לא תקבל את כל היכולות שאתה תקבל מ205 GTI עם MI .

נקודה.

תראה אני לא ניסיתי אף אחד מהדברים הנ"ל אבל אני כן חושב שהוא יכול להגיע לביצועים של GTI .

איך ? בעזרת הרבה כסף !

אם הוא עושה עבודה רצינית והוא מוצא לעצמו איזה 205 שנת 98' שמורה (לא בעיה...) או שנתון דומה ,והוא מתחיל בעבודה רצינית (שתעלה לו הרבה מאוד כסף...) כמו החלפה של המשולשים,בולמים,קפיצים,בלמים...

ועושה את החיזוקים הדרושים על מנת להשתיל מנוע MI ,אני חושב שהוא יכול להגיע לתוצאות מדהימות(בדיוק כמו שעשו עם ה306 של רועי...) ,הבעיה היא שכל מה שאמרתי כן עולה הרמון המון כסף :!::!:

מעניין אותי לשמוע מה יש לתומר או לXRALLY להגיד על זה ... לי זה נישמע טוב ואפשרי אבל בעלויות מאוד מאוד גבוהות.

דוד

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

פורסם
הבעיה היא למצוא GTI ... שלא נדבר על מצב טוב :evil:

מי שבאמת רוצה, ימצא.

מי שמוכן להשקיע כל כך הרבה בלהפוך 205 GTI לMI והכוונה היא גם מאמצים כספיים וגם מאמצים נפשיים, ויש הרבה כאלה שלא תתטעה, כדאי שיהיה לו כוח לחיפוש הראשוני של חומר הגלם .

אגב- שים לב, אתה לא חייב למצוא כזאתי שהמנוע שלה במצב מעולה, רק אחת שהמכלולי הנעה שלה במצב טוב וגם שילדה נקייה .

Race Smart

פורסם

תודה רבה לך

מה תהיה התוצאה ? ? ?

נקודה.

תראה אני לא ניסיתי אף אחד מהדברים הנ"ל אבל אני כן חושב שהוא יכול להגיע לביצועים של GTI .

איך ? בעזרת הרבה כסף !

אם הוא עושה עבודה רצינית והוא מוצא לעצמו איזה 205 שנת 98' שמורה (לא בעיה...) או שנתון דומה ,והוא מתחיל בעבודה רצינית (שתעלה לו הרבה מאוד כסף...) כמו החלפה של המשולשים,בולמים,קפיצים,בלמים...

ועושה את החיזוקים הדרושים על מנת להשתיל מנוע MI ,אני חושב שהוא יכול להגיע לתוצאות מדהימות(בדיוק כמו שעשו עם ה306 של רועי...) ,הבעיה היא שכל מה שאמרתי כן עולה הרמון המון כסף :!::!:

מעניין אותי לשמוע מה יש לתומר או לXRALLY להגיד על זה ... לי זה נישמע טוב ואפשרי אבל בעלויות מאוד מאוד גבוהות.

דוד

אני לא יודע כמה ברור לך אבל התוצאה שיצאה לבני על ה306 אינה מושלמת ודי רחוקה מכך ! נוצר כאן אוטו מאוד קשה לשליטה ומאוד מוטרף על כל הראש, מה שעוד שכל תקלה או תאונה קלה גורמת לנזקים עצומים + כל התוצאה הזאתי של הכנסת המנוע וחיזוקי השליטה המרכב הברקסים וכולי וכולי הסתכמו בלמעלה מ60K שקל של השקעה באוטו וזה המון !!!!!!!!

אז בוא אני אסביר לך משהו, השילדה של הGTI רחוקה בהמון מהשילדה של ה205 הרגילה.

ועוד משהו שיהיה ברור , לעולם לא תהיה התאמה מוחלטת בין המנוע לבין השילדה, כי זה מנוע שלא מיועד לשם. גם לא על הGTI המנוע יותאם בצורה מושלמת אז בטח שלא על 205 רגילה.

אם זה היה כל כך קל, אפילו בהשקעה כספית גבוהה, היו הרבה שעושים את זה, ועובדה, לא הרבה עושים את זה.

Race Smart

פורסם

אין ספק שזאת הוצאה כספית גדולה מאוד להפוך GTI ל MI

אבל אולי אולי אפשר לעשות זאת עם 205 רגילה ע"י החלפת בולמים , מתלים,

גיר ...

שמעתי שאפשר להשיג מנוע 16MI + מחשב במשהו כמו 5500 ש"ח, יש מצב ?

פורסם

רד מהרעיון.

להפוך 205 1.4 ל-MI יעלה לך כמו לקנות 206 חדשה. (אולי רק XS ולא GTI).

אלו הדברים השונים:

ג'אנטים, צמיגים, בולמים, בלמים, סרן אחורי, מערכת הגה, משולשים, קפיצים, מוטות פיתול, בלמים, קלא'צ, גיר, מנוע, מחשב, סעפות, מערכת הזרקה, לוח שעונים....

מנוע MI + מחשב ב-4500 ש"ח ? :shock: תארוז לי ארבעה, תמיד טוב שיש בצד.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...