Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאחר אינספור התלבטויות והתייעצויות לגבי "איזה רכב כדאי לנו (זוג נשוי צעיר + 2 קטנטנות) שיענה לנו על שלושת הדרישות של: אמינות, חסכונות ובטיחות", הוחלטה הבחירה (בעיקר בעזרת פורום זה) על הרכב - פונטו גרנדה (2007 או 2008).

מכיון שאין לנו דרך לשלם, אנחנו מחפשים מימון רכב (וגם טרייד אין, כדי להיפטר מהרכב הישן - פיאט פונטו 99 = 10000 ש"ח)

מצאנו בנתיים את חברת cal-אוטו, הלכנו אליהם לברר פרטים:

יש להם פונטו גרנדה 2007, שעשתה על הכביש 80,000 ק"מ... (שזה המון, לא??)

היא נפח מנוע 1400 (כפי שאנו מחפשים) וגיר אוטומט.

הם אמרו שיש להם טרייד אין, וכן יש להם מימון רכב.. (כלומר, הלוואה של 60,000 ש"ח בהחזר של 1250 שקל כל חודש)

המחיר שציינתי קודם (60,000 ש"ח), זה המחיר אותו אנו רוצים להשקיע בפונטו גרנדה.. (ואותו נלווה מאיפשהו..)

- האם אתם מכירים חברות מימון? (אולי גם אתם עשיתם כזה דבר אי פעם..)

- האם כדאי לקחת את הפונטו גרנדה 2007, עם ה 80,000 ק"מ?

- מה הטווח המקסימאלי שעליו כדאי לתת דגש במספר הקילומטרים ברכב, כשקונים מחברת השכרה?

תודה לכולכם, וערב מצוין !

פורסם

הגיר של הגרנדה פונטו לא בדיוק "אוטומט" אלא רובוטי, ממליץ לכם לעשות קודם נסיעת מבחן כדי לוודא שהרכב מתאים לכם.

בנוסף אם אין לכם הון עצמי אני לא ממליץ לקחת רכב יד שניה בהלוואה של 100%, קחו גם בחשבון את ההוצאות של ההלוואה - ריבית, עמלת פתיחת תיק - 1250 ש"ח לחודש לכמה זמן? אם בכל זאת אתם עושים את זה, תתעקשו שהרכב יהיה רשום על שמכם.

פורסם

אם מישהו מכם הוא עובד מדינה ומחזיק חשבון בבנק יהב, הייתי אומר שלא צריך לחפש מקום אחר וכדאי לקנות מ "קל אוטו" (ההלוואה שדיברתם עליה ניתנת בריבית של פרים- 2, זאת אומרת, 0.25% שנתי).

אם לא - תנסו לברר תנאיים במקומות אחרים (אלדן, אלבר, שלמה SIXT, אוויס ועוד, לכולם יש מסלול מימון וטרייד אין.

בנוסף, את הרכב הישן שלכם תנסו בכל זאת למכור לבדכם כדי לא להיות תלויים בטרייד אין (שבדרך כלל גם מוריד המון מהמחיר).

היום כל בנק נותן הלוואה כזאת שאתם צריכים, תשוו בין הבנקים גם כן.

ועוד משהו - למרות שבחרתם את הרכב, לי נדמה שהוא קצת קטן לכם מבחינת הבגאז'.

אני במקומכם (והייתי במצב שלכם לפני 3 שנים) הייתי מחפש סקודה פביה סטיישן מידיים פרטיות.

לדעתי היא יותר מתאימה למשפחה של 4 נפשות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...