Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

עשיתי בדיקת תצרוכת דלק לשרייד 93 אוטומטית

וזה מה שיצא לי:

עשיתי 2 בדיקות..

בדיקה 1:

נסיעות בינעירוניות 169 ק"מ

נסיעות עירוניות 35 ק"מ

נסיעות עירוניות עם מזגן 7 ק"מ

בנוסף הייתי באוטו כשהוא חונה ומונע עם מזגן עובד כ 40 דקות

סה"כ 211 קילומטר שעליהם מילאתי 21 ליטר

בדיקה 2

עשיתי אותה רק בעיר וללא מזגן

נסעתי 23 קילומטר ויצא לי 3.43 ליטר!! ניראה לי המוןן

אני צריך בבקשה עזרה לגבי התוצאות

כמה ניראה לכם שהאוטו שותה בעיר לליטר וכמה מחוץ לעיר? ועד כמה המזגן משפיע?

והאם הנתונים שציינתי הם סבירים לרכב הזה (ניראה לי יקר)? ואם לא האם זה בגלל משהו שצריך לתקן ברכב?

תודה

פורסם

בבדיקה הראשונה יצא לך אחד לעשר, שזה לא כ"כ נורא לדעתי במיוחד לאוטומט. ולא ככה בודקים צריכה.

תיכנס לתחנת דלק הקבועה שלך, למשאבה מסויימת ותתדלק עד שקופץ בלי להוסיף.

לקראת סוף המיכל תתדלק באותה משאבה עד שקופץ ותחלק את המרחק בליטר. כל החלוקה בעיני מיותרת.

פשוט קח בחשבון, שאם אתה נוסע הרבה עירוני, או נסיעות קצרות (מנוע קר) הצריכה תעלה.

תתיעץ עם בעל שרייד נוסף על גבולות הצריכה הנורמליים.

בהצלחה

פורסם

כדאי למלא דלק עד שרואים את הדלק בקצה של הצינור ואז אין טעות של משאבה שקופצת מוקדם או מאוחר, או שאפשר לעשות את הבדיקה לאורך כמה תדלוקים ואז אם יש טעות בקפיצה של המשאבה היא קטנה בצורה יחסית .

A simple prop to occupy my time

פורסם

יש לי גם שרייד אוטומטית 1.3 רק שהיא שנת 92

הצריכה שהיא עושה

בתוך העיר עם מזגן יוצא אחד לשבע בליטוף של הגז, יצא לי להגיע גם לפחות מזה :)

מחוץ לעיר גם עם מזגן אחד לעשר.

מסקנה הרכב הזה ממש לא חסכוני אבל העיקר הוא נוסע

נ.ב יכול להיות שהקרבורטור לא מכוון ומטונף אז הצריכה תשתנה בהתאם

(אצלי הוא מכוון כראוי אבל אני בטוח שטיפול ראוי ישפר את הצריכה במקצת)

פורסם
כדאי למלא דלק עד שרואים את הדלק בקצה של הצינור ואז אין טעות של משאבה שקופצת מוקדם או מאוחר, או שאפשר לעשות את הבדיקה לאורך כמה תדלוקים ואז אם יש טעות בקפיצה של המשאבה היא קטנה בצורה יחסית .

מילאתי עד שהדלק גלש מהפיה..

זה לא בסדר?

פורסם

עוז שלום רב !

אין צורך לעשות פרויקט גרעיני על מנת לנתח את תצרוכת הדלקברכבך, ואת הסיבות לצריכה הגבוהה:

בנסיעה משולבת עם מזגן, הגעת לצריכת דלק של 1:10.

בנסיעה עירונית בלבד, אך ללא מזגן\ הגעת לצריכה של 6.7, צריכה גבוהה יחסית, למנועי 1.3, למרות שהוא אוטומטי, רק אם אני מנסה להשוות אותו למיצובשי לנסר 93 אטומטי שברשותי, שתשעים אחוז בנסיעותיו הם בעיר, עם מזגן לרוב(אחה"צ בלבד), והרכב לא יורד מצריכה של 8.5 קילומטר לליטר .

מסקנה יש מקום לשיפור, אם כי לא דרסטי, לאחר נקוי שיפטץ וכוון קרבורטור, בשילוב נסיעה עם ליטוף עדין של דוושת התאוצה, ללא זינוקים מיותרים, עצירות פתאום , והאצות מיותרות.

יש להתייחס בעיקר בנסיעה משולבת ולא עירונית מפוקקת.

יש משמעות ניכרת לשימוש במזגן, גם אם השימוש במזגן ברכב עומד, עם מנוע עובד ומזגן מופעל.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
עוז שלום רב !

אין צורך לעשות פרויקט גרעיני על מנת לנתח את תצרוכת הדלקברכבך, ואת הסיבות לצריכה הגבוהה:

בנסיעה משולבת עם מזגן, הגעת לצריכת דלק של 1:10.

בנסיעה עירונית בלבד, אך ללא מזגן\ הגעת לצריכה של 6.7, צריכה גבוהה יחסית, למנועי 1.3, למרות שהוא אוטומטי, רק אם אני מנסה להשוות אותו למיצובשי לנסר 93 אטומטי שברשותי, שתשעים אחוז בנסיעותיו הם בעיר, עם מזגן לרוב(אחה"צ בלבד), והרכב לא יורד מצריכה של 8.5 קילומטר לליטר .

מסקנה יש מקום לשיפור, אם כי לא דרסטי, לאחר נקוי שיפטץ וכוון קרבורטור, בשילוב נסיעה עם ליטוף עדין של דוושת התאוצה, ללא זינוקים מיותרים, עצירות פתאום , והאצות מיותרות.

יש להתייחס בעיקר בנסיעה משולבת ולא עירונית מפוקקת.

יש משמעות ניכרת לשימוש במזגן, גם אם השימוש במזגן ברכב עומד, עם מנוע עובד ומזגן מופעל.

בברכה

צביקה

תודה צביקה

וכמה בערך עולה טיפול כזה?

• תוכן חדש...