Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני זוגתי והיפאנומטית יורדים לסופ"ש באילת.

מחפש המלצה לשייט ביאכטה ספציפית או אטרקציות אחרות.

צלילה לא באה בחשבון ובמצפה הימי כבר היינו.

בתודה מראש.

ליאור.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

מצטרף,אני וזוגתי בעזרת ה' יורדים ביום ראשון עד חמישי.

מתכננים לבינתיים לבקר בעיר המלכים,מצפה תת ימי,ריף דולפינים,IMAX (אם יש מה לראות ולא הכל לילדים בלבד).

עוד רעיונות? :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

יאכטות לא חסר לקרוזים, אפילו לשכור סירות או אופנועי ים לא בעיה בכלל.

בכל מלון שתהיה בו, תהיה איזה שהיא פינה עם מליון עלונים ופרסומות של כל האטרקציות שרק תרצה באילת.

לדעתי החלק הכי טוב באילת זה הים. עדיף באיזור חוף אלמוג, פשוט תענוג.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

תנסו את ה-nightmare אם זה קיים עדיין.

זה משעשע ביותר :)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

nightmare זה חמוד אבל אני לא מבין מה כולם עושים מזה מהומה גדולה,אם אתה רוצה לנסות תנסה 50 שקל תמורת 10 דקות,אני עשיתי אבל אני לא אעשה שוב כי זה פשוט בזבוז.

לגבי עיר המלכים אם אתם באים בלי ילדים אני לא חושב שכדאי לכם לזרוק על זה 85 שקל הייתי שם ולאנשים מעל גיל 12-13 אין מה לחפש שם..

לגבי שייט תבררו במלון שלכם או שתלכו למרינה ותשאלו.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

צריך רשיון מיוחד בשביל לשכור אופנוע ים? וכמה זה עולה ולכמה זמן?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
הי,

אני זוגתי והיפאנומטית יורדים לסופ"ש באילת.

מחפש המלצה לשייט ביאכטה ספציפית או אטרקציות אחרות.

צלילה לא באה בחשבון ובמצפה הימי כבר היינו.

בתודה מראש.

ליאור.

לשניה היה נדמה לי שכתוב "זוגתי ההיפופוטמית":shock:

סליחה:?

מה שכן,

אני ממליץ על:

-שחייה עם דולפינים (לא ניסיתי עדיין- מתוכנן לביקור הבא)

-הצוללת הצהובה , חווייה ענקית.

זהו, האמת...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לשחרר עלמת חן (אני לא בטוח שמותר לכתוב פה "כוסית", אם כי זה המינוח המקומי לעלמת חן) ולראות איך ערסים מתחילים איתה בכל מיני משפטים מוזרים, לראות ערסים הולכים מכות בים וכד'.

אגב, פספת את התימניאדה בשבוע וחצי :)

לדעתי במחיר של סופ"ש באילת תוכל לצאת לקרוז.

שבועיים לפני החתונה יצאנו אני וזוגתי להפלגה ליוון (גם אנחנו לא רצינו את הטורקים הכפויי טובה האלו) לשבוע, משהו כמו 700$ לאחד.

תשקול את זה, ואל תשכח לקחת טרבמין.

תהנו.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

בתור אחד שהיה פעם בקרוז, אני דווקא לא ממליץ.

אני יודע שיש רבים שיחלקו עלי, אבל השהייה באוניה היא כמו להיות בכלוב מזהב: יש לך הכל, אבל אתה לא הולך לשום מקום, ולמעשה אפשרויות הפעילות שלך מוגבלות למתקנים שיש באוניה ולמה שצוות הבידור עושה באותו רגע.

אני לא אוהב שמכתיבים לי דברים כאלה, לכן אני לא רואה את עצמי עושה בעתיד עוד קרוז, למרות שאני מוכרח להודות שיש משהו מרגש בהגעה לנמל או יעד חדש.

בחזרה לאילת: מבחינתי, אמרת אילת אמרת חוף האלמוגים. בעיניי זאת האופציה המועדפת שם, ואם זה היה תלוי בי, הייתי מבלה שם כל יום מבוקר ועד ערב. אני יכול לעשות שם סנורקלינג במשך שעות ולא להשתעמם. אה, וגם הנוף של ההרים ליד הים ממש עושה לי את זה.

חוץ מזה, אני לא מוצא משהו מיוחד באילת. המחירים יקרים יותר מהמרכז למרות שבכלל אין שם מע"מ, שלל הדוכנים הפזורים באי סדר משווע על הטיילת גורמים לה להיות מבולגנת מידי לטעמי, ואף פעם לא הבנתי את פשר הנהייה של הנופשים לפוצץ את כרטיס האשראי בקניון מול הים.

מה שכן - ביקור בבולבארד של ישרוטל יכול להיות נחמד גם אם אתה לא רוכש כלום. ואם כבר הגעת לשם, בדוק איזה מופע מציג בתיאטרון שלהם. הייתי פעם באחד המופעים שם (משהו שחנוך רוזן ביים, ברח לי עכשיו השם) ואני זוכר שנהניתי מאוד.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אכן WOW, תודה שריעננת את זכרוני.

אני לא יודע אם תוכן המופע נותר כפי שהוא היה בזמן שראיתי אותו (לפני כארבע שנים), אבל גם אם רק הסגנון נשאר והתוכן השתנה, עדיין מדובר במשהו ששווה מאוד את ההשקעה.

מומלץ בחום.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

אגב, תוסיף לרשימת הדברים שלא כדאי לבזבז עליהם כסף באילת את האתרים הבאים:

• Have an ice day - מיצג של קרח שפוסלו בו כל מיני דמויות וצורות.
  • Nightmare - מבוך שבו אמורים להפחיד אותך.

כל אחת משתי האטרקציות הללו עולות 50 ש"ח לאדם, ולא שוות בעליל את ההשקעה.

המידע נמסר באדיבות חבר קרוב שחזר השבוע מחופשה באילת, עשה את שתיהן והתאכזב קשות.

פורסם

טוב חזרתי,

תודה על העזרה, ביררתי במלון היה שייט אבל בסוף הלכנו לעיר המלכים (קצת ילדותי אבל נהננו - יש לי

חסך ילדות בלונה פארקים)

קיבלתי המלצות מאוד חמות על מקום שנקרא "סתלבט על המים" (סוג של בריכות ציפה) אבל בסוף

לא הספקנו - בפעם הבאה.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

• תוכן חדש...