Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים.

ראיתי מספר שירשורים על חיבור מתאם AUX אך הקישור לחלק הנ"ל לא עבד.

אשמח לקבל פרטים לגבי הנושא הנ"ל מאחר שרכשתי אייפוד חדש(קלאסיק-120GB) ויהיה לי יותר נוח מאשר לצרוב דיסקים שוב ושוב.

אין לי מערכת היי אנד אולם גם לא מערכת הכי פשוטה: קומפוננט אנרג'י+סאב 10 אינץ'(גם אנרג'י) אשר מחוברים ל אוודיסון SRX 3 ערוצים.

האם האיכות תפגע הרבה? לא תפגע בכלל?

אשמח לקבל את השם הספציפי של הדגם שאני אמור לרכוש ומה העלות שלו בערך(אולי ישתלם לי להזמין מאיביי).

בן.

Got To love It

פורסם

100 דולר? זה מאוד יקר,למה אני צריך את הממיר הזה בכלל?

ראיתי באי ביי את המוצר הנ"ל: http://cgi.ebay.com/Aux-Input-Mini-Jack-Adapter-for-Pioneer-XM-Radio-Inno_W0QQitemZ320383274317QQcmdZViewItemQQptZOther_MP3_Player_Accessories?hash=item4a9854cd4d&_trksid=p3286.c0.m14

הוא מתחבר ישירות ליציאת אוזניות(מה שאני צריך לא?)

אשמח לקבל תגובות האם הוא מתאים או לא כי אני מעוניין להזמין בזמן הקרוב.

בן.

Got To love It

פורסם

לא מעניין אותי שליט מהמערכת.

האם המתאם שנתתי בקישור מתאים למערכת?

ראיתי שיש שני סוגים של חיבורים. אחד שיש לו פינים ואחד שנכנסים אליו,השאלה איזה צריך ל880PRS.

אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי מבלי שאני אצטרך להוציא את המערכת מהאוטו.

בן.

Got To love It

• תוכן חדש...