Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עכשיו בישראל - Seas & Celestra

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב-ה-צ-ל-ח-ה-:idea:

יהיה תענוג לשמוע (ולראות) רכבים עם הרמקולים האלה. פשוט יצירות אומנות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש שהיה בהצלחה 8)

ואם אפשר כבר לפרסם את המחירון רכיבים ואת ההנחה לחברי הפורום אני מת לדעת אם החלום יתגשם או יצתרך לחכות :wink:

HU- clarion 785 l COMP- hertz hsk165 l

AMP-audison lrx4.5 l SUB- Sharp 7000

פורסם

אולי , כבעלים לשעבר של קליפורניה בום בעברי הרחוק, אליהם אני לא מתגעגע אבל..

מה קורה עם סקאן ספייק, למה אף אחד לא מרים את הכפפה?

אלי

פורסם

דני- המון בהצלחה עם החברות החדשות, תרומה גדולה לתחום, ללא ספק.

נציגות סקאן ספיק טוענת שקהל היעד שלה בישראל לא מספיק רחב כדי שיהיה יבואן למוצרי החברה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

מה עם PHASS ? (ה A 650 הוא סוג של חלום שלי..) מה עם יצרנים יפניים יותר גנריים כמו DIAMOND AUDIO ?

הסצינה היפנית חזקה מאוד בהיי-אנד ודווקא משם אין שום יבואן..

...CASKA for life

פורסם

ביום שיתחילו לייבא לארץ BEWITH או LUXMAN יהיה קצת יותר מעניין בתחום ההיי-אנד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רכב הדגמה ?! מחכה לראות ולשמוע ...

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

הדני שיהיה בהצלחה רבה :D !

מצפה לשמוע כבר! :)

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

למי שיש עוד ברכות ואיחולים מוזמן לעשות את זה כאן. כל תגובה אחרת תימחק.

תודה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לפי מה שהבנתי. הרכב הדגמה יהיה סובארו B4 ויורכבו עליו האלמנטים הכי טובים של Seas ומגברי-Celestra.

זהו כמובן הרכב שלי. פרטים יימסרו בהמשך. :)

פורסם

אני שמח לבשר לכולכם שהאתר הרשמי של סלסטרה בישראל עלה לאוויר החל מהיום, תיקונים\הצעות יעול ושאר ירקות יתקבלו בברכה בהודעה פרטית.

כרגע האתר זמין רק בעברית, בעתיד אנו מקווים להוסיף עוד שפות:

www.celestra.co.il

תהנו, דני.

• תוכן חדש...