Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחברי הפורום .

המנוע של המזגן מורכב במקום שהוא חם יחסית , כמעט מקום סגור .

המזגן הוא חדש לחלוטין .

עלה לי רעיון להתקין וונטה שתעיף את האוויר החם מהמנוע של המזגן ובכך ליעל את הקירור של המזגן .

האם הדבר יעיל או נכון לעשות ? .

בתודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

תבדוק אם קיימת אפשרות של פתיחת קטע אוורור נוסף - ובמידת הצורך, כמו שכבר אמרת, התקן ונטה גדולה שתוציא את האויר החום מתוך המקום שבו יושב המזגן.

אגב, איך הגעת לרעיון של ייעול הקירור ? האם המזגן לא מקרר טוב ?

כמה זמן לוקח לו לקרר את החדר ומה גודל החדר ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

זו מזגן שמשמש את החנות בקומה התחתונה שלה מותקן המזגן .

המזגן בין שבועיים , הוא מקרר טוב , אך חשבתי על הרעיון .

מאחר והמזגן כמעט ולא נכנס להפסקות - הוא מכוון תמיד ל - 25 מעלות .

מכיוון שהוא שואב אוויר חם - המנוע נמצא בסביבה מאוד חמה .

אני חושב שבאם אני יתקין וונטה רצינית , המזגן יעשה הפסקות מדי פעם .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

מיזוג של חנויות וחללים כגון זה לא מוביל לניתוק של המדחס ע"י טרמוסטט כי תמיד יש דלת נפתחת ותנועה של אנשים שגורמים להתחממות של חדר. כמו שנכתב לא פעם בכתבות על סוגי מזגנים והמלצות - זו בדיוק הסיבה שמזגני אינוורטר לא ישיגו חיסכון בחשמל בחנויות או משרדים בהם יש כניסה ויציאה של אנשים והחלל עצמו תמיד נשאר פתוח. במקומות כאלה שמים מזגנים "רגילים" וזו הסיבה שאין לך מה להיות מודאג.

אם אתה רוצה להקל על אוורור המעבה ואולי להשיג יעילות משופרת בקירור החנות, שים וונטה אבל אל תצפה לניסים ונפלאות.

לידיעתך - אני מאמין שבידי יצרני המזגנים קיימת נוסחה כלשהי שמגדירה את אורך חיי המדחסים בהתאם למספר הניתוקים שמדחס יכול לעבור בחייו. מזגן שמקרר היטב ועושה המון הפסקות זה לא בהכרח דבר חיובי עבור המדחס- כל הפעלה מחדש מקצרת את חייו, לכן כאשר אתה מתאים מזגן לחדר מסויים - תדאג שהמזגן יתאים מבחינת תפוקת קירור אבל תיקח בחשבון שאם תשים מזגן גדול מידי שכל הזמן יתנתק ויתחבר זה גם לא בריא.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...