Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, בזמן האחרון מסתובבות בפייסבוק הודעות שטוענות שאם מורידים פאץ' מסויים או משהו דומה, אפשר לראות מי מבקר בפרופיל שלך, האם הדבר אמיתי או שמדובר בוירוס / אנשים משועממים ?

תודה, בן.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

אני כמעט בטוח שאלו אנשים משועממים. אתה מזכיר לי את הקבוצות שטוענות שאם תצרף אליהן את כל רשימת החברים שלך אז הפייסבוק יקבל עיצוב שונה \ יהיו לך פרות מעופפות מעל הבית :-P

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

את האמת אני לא יודע אם זה אמיתי או לא אבל הפאץ' המדובר בכלל לא עניין של מה בכך והאפליקציה הזאת קיימת בהמון אתרים ורשתות חברתיות.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

לא אמיתי. אין דבר אמיתי בסגנון הזה. לא יכול להיות דבר אמיתי בסגנון הזה.

למרות שהדבר ממש לא מסובך להכנה, ולמרות שהוא יהווה כאב ראש שיגרום לרוב האנשים לבטל אותו מלכתחילה,

בשורה התחתונה - תנאי המדיניות של פייסבוק אוסרים מעקב שכזה. לכן כל "תוכנת פייסבוק" שמבצעת מעקב שכזה נמחקת תוך דקות.

כל הקבוצות הללו שאומרות להצטרף לקבוצה, להפיץ אותה ל10,000 חברים, להתנתק ולהתחבר מחדש לפייסבוק - BULLSHIT.

אלו קבוצות של אנשים משועממים שמחפשים ליצור קבוצה עם כמה שיותר חברים.

עוד כמה זמן גם תתחיל לקבל מהם גם כל מיני הזמנות למסיבות ושטויות אחרות.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לפי מדיניות פייסבוק זה לא יכול להיות

ואפרופו פייסבוק

יש את כל היחצנים שהם לא ברשימת חברים שלי ששולחים לי הזמנה לאירוע שלהם

איך אני חוסם אותם?

זה מגיע כהזמנה בהודעה פרטית ואין שם של השולח או שאני פשוט לא מוצא

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

זה בגלל שהוזמנת פעם לאיזה שהוא אירוע ולא הסרת אותו מרשימת האירועים שלך.

עכשיו אותו יחצן מאז, או אחד אחר שמונה כ"אדמין" באותו אירוע, ממשיך לשלוח לאותה רשימה.

שבוע אחרי זה שולחים לרשימת המוזמנים מהאירוע השני.

שבוע אחרי זה שולחים לרשימת המוזמנים מהאירוע השלישי.

לכל אירוע שכזה יש בד"כ בין 3 ל15 (ולפעמים גם יותר) "אדמינים" שהם בעצם יחצ"נים למיניהם.

ככה לאט לאט אתה מקבל יותר ויותר הזמנות.

להבא, במקום לסמן בRSVP שאתה not attending, תלחץ על הלינק הקטן מתחת "remove from my events"

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...