Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום הלכתי למתקין בב"ש (רדיו וויליאם) בשביל לקבל הצעת מחיר על התקנה של זוג קומפוננטים (MOREL TEMPO 6) ומגבר, ושם אמרו לי ש-MOREL פשטו רגל, וכדאי להיתרחק מהם, האם זה נכון?

פורסם

לא שמעתי על זה,וזה נראה לי תרגיל שיווקי מלוכלך כדי לדחוף לך ציוד אחר,שהמתקין מעונין למכור!

אז כדי להיתרחק דווקא מהמתקין הזה,ולא ממורל!

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

המשבר העולמי הזה :-D

אם המתקין שלך היה יודע בכלל מי ומה זה מוראל...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
+1 לגורל

בטח הוא ניסה לימכור לך סט של לאנזר החאפר הזה :idea:

את האמת כן, כששאלתי אותו אז על מה הוא ממליץ ברמה של המורל, דבר ראשון שהוא זרק לי זה לאנזר.

אז עכשיו שאני יודע ממי להיתרחק, אפשר בבקשה המלצה למתקין בב"ש שיהיה אמין ועם אפשר גם לא ממש יקר שזה לא רדיו וויליאם ולא "מיגון ניגון" שהוא (אבי דבורה?) נפל אצלי חזק בקטע של איכות העבודה שלו.

ושוב תודה רבה לכם! הפורום הזה פשוט עוזר לי המון :beerchug:

(רץ להזמין את המורל...)

פורסם

איך שאני לא סובל כאלו - במיוחד שקרנים!

ראבק,אין לכם ניסיון בסאונד - אל תמכרו ואל תמליצו

כבר כמה פעמים הראתי לאנשים כאלו מאיפה הם יצאו,אם בנאדם אומר ת'שמע אני לא יודע מה יותר טוב אני מאוד אעריך את זה

אם הוא ינסה לדחוף לי שטות בתואנה של "הכי טוב" זו הפעם האחרונה שהוא יראה אותי או מישהו מטעמי

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

רק כדי שתבין את אמות המידה.

בוא נאמר שהפרארי של לאנזר זה אפילו לא הסוסיתא של מורל...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ובגלל זה טוב שיש פורומים ואנשים כמוכם!

הפורום הזה חסך לי הרבה כאבי ראש וגם כסף, ובאמת זה מגעיל אותי לאיזה רמה זה הגיע.

איזה לכלוך, פשוט לא ייאמן עד איזה רמה הם ירדו כדי למכור משהו..

בב"ש יש מקום http://www.bombbass.co.il/

ב-BOMBASS הייתי ולמען האמת הם די יקרים דבר שהרתיע אותי, אבל שוב עם הם נשארו המתקין האמין היחידי בב"ש אז נלך אליהם אלא עם כן יש עוד מישהו כזה? מחיפוש בפורומים לא מצאתי.

פורסם

מה התקציב שלך למערכת

אם אתה משקיע 2000 שקל אז באמת סבבה.

אבל אם אתה משקיע סכומים גדולים לפעמים שווה להגיע למרכז ולצאת מרוצה

פורסם
+1 לגורל

בטח הוא ניסה לימכור לך סט של לאנזר החאפר הזה :idea:

איך הוא מת על לאנזר זה משהו אפילו החיווט של לאנזר לפי טענתו נחשב יותר טוב מסטינגר :roll:

אם תזרוק לו שמות של חברות שנחשבות ברמה בתחום לא כמו שמות כמו רוקפורד, סרוין וכו' הוא יתבלבל לך

אם התקציב מאפשר אז יריב הוא המומלץ לפי דעתי בבאר שבע

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

תשמע בתור אחד שרצה לקנות ממנו סאב של JBL, והוא רצה 1200 שח על סאב שעולה 700 באוטודיפו.

אז אני הבנתי עם מי יש לי עסק ,ומאז אני לא מתקרב לשם.

טוב זה שעוד הייתי טירון ,ורק התחלתי לבנות ת המערכת הראשונה שלי.

אגב אם תרצה עזרה בהתקנה של המערכת שלך דבר איתי ב ה"פ.[ללא תשלום בהתנדבות]:-)

:-)SUB-JBL 275W

:-)AMP- HERTZ EP-4 380W

• תוכן חדש...