Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה זה משנה מה הוא כותב ב"סוג רכב" כל עוד הוא רושם מספר נכון + תמונה (במקרה של חנייה או מצלמת מהירות/רמזור) או פרטים מלאים נכונים (ת.ז, מס' רשיון נהיגה, שם) +מספר במקרה של מסירת דו"ח ע"י השוטר עצמו.

מבחינת השופט הוא היה יכול לרשום "באטמוביל", הוא לא יבטל את הדו"ח כי השוטר לא מבין במכוניות שכן זאת לא דרישה לגיוס למשטרע (וחבל שכך, אבל זה לא העניין)

לפי מה שאתה אומר הוא יצא בכלל בזול, ושיגיד תודה שהוא לא קיבל דו"ח על הכשלת עובד... שקר כלשהו. הרי זה ברור לכולם שהוא שם את הסמל של פורד בכוונה תחילה וכדי לבטל דו"חות

תגיד, כתבת את דברי החוכמה הללו לבד ?

הכשלת עובד..:shock:

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פשוט קשה לי להאמין שזאת הסיבה שהוא קיבל הורדה מהכביש.

על איזה סעיף? מה העבירה?

אם זה נכון זה באמת בזיון של המשטרה.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

אם אני מחנה במקום אסור, מוריד את המס' ושם במקומו מס' אחר?! מס' צהוב לדוגמא...

הם בודקים במסוף אם הוא אכן תואם לדגם הרכב?

ואם אני ישים מס' גרמני לבן, מה הם יכולים לעשות?

תודה מראש.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
אז בעצם החלקה של סמל המכונית היא גם מעשה אסור, כי חו"ח הפקח לא ידע איזו תוצרת הרכב :roll:

אין שום חובה לנסוע עם סמל על הרכב, כמו שאין חובה לנסוע עם שם הדגם או נפח המנוע.

במקום בעל הרכב אני לא משנה דבר ופונה למוקד פניות הציבור + תקשורת.

כאילו אין למשטרה משהו יותר טוב לעשות :?

תשמע. אם אין סמל, זה לא יבלבל את השוטר שיצטרך לגלות איזה רכב זה.

אבל אם יש סמל אחר הוא יכול לא לשים לב ולרשום את הסוג הלא נכון.

זה אחלה טריק להתחמקות (או נסיון לפחות) מדו"חות...

אני מוכן לשים הרבה מאוד כסף שזאת הייתה המטרה של החבר שלך ;)

פורסם

עם הכרות של המשטרע. הבזיונית. והעצובה. (עם היא לא היתה עצובה. זה היה גרוע.)

זה הגיוני.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לא רוצה להיכנס למקרה המסוים הזה. איננו יודעים מה בדיוק היה שם, ואיך הגיע למצב שהרכב "הורד" מהכביש. [אני יכול לתאר לעצמי שבעל הרכב לא היה מעונין להוריד את הסמל, והדו"ח מאלץ אותו לכך]

אבל די ברור, שרכב עם סמל לא תואם לסוג הרכב הוא בעייתי,

ואסביר: נניח רכב כזה מעורב בתאונה או בעניין פלילי אחר, עדי ראיה [שלא מסתובבים בקארפורום], שאינם מכירים כל רכב רק לפי הצורה, אלא הסמל עוזר להם להכיר שזה רכב מסוג X, גם אם הם יספקו פרטים נוספים, אפילו מספר רכב, יהיה מקום לחשוב שטעו במספר, (קרוב לוודאי שאת הסמל יזכרו בוודאות), וזה יקשה מאד על פעולות לאיתור הרכב.

ערב טוב!

פורסם

ואם חללית מהמאדים הייתה מגיעה ועושה את הפשע, מה היו אומרים עדי הראיה אז?

בכל מקרה - אין חוק המחייב את הנושא הזה, ככול הידוע לי.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

לכל החכמולוגים שטוענים שחייבים סמל לצורך זיהוי יצרן ודגם: אם עכשיו מגיע לכאן רכב תוצרת רוסיה, מדגם שלא מוכר כאן, עם סמל מקדימה ושם דגם מאחור, אז כולם ידעו באיזה רכב מדובר? ואם השם מופיע באותיות קיריליות? ויש רכבים כאלה בארץ.

וד"א, מה דינם של ג'יפ המקורי וחיקוי תוצרת נצרת? איך ידעו איזה מהם מה? יחייבו את בעל הרכב לכתוב שם יצרן באותיות גדולות בורוד זרחנו זוהר בחושך?

Spirit In The Dark

פורסם

ומה עם כל הרכבים שילדים משועממים בחופש הגדול פירקו מהם סמלים כדי להרוויח כסף לקראק?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם למשטרה יש מעורבות בסמלים של הרכבים בארץ. והם מורידים על זה מכוניות. אז תיגלו עניין וישמרו על סמלים של רכבים מפני ילדים משועממים

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

• תוכן חדש...