Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן פולו 96 - דעתכם ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות פולו 96 אבל יש לה כמה גרסאות כמו 16v שלוש דלתות וכל אלה.

אני לא יודע בדיוק מה כדאי לי לקנות מבחינת דלק,חלקי חילוף והחזקה.

ומה ההבדל ביניהם..

תודה!!

פורסם

יש הרבה דגמים לפולו במודל הזה, רובם הגיעו בעלי 75 כ"ס ו5 דלתות חוץ מה16v שהגיע עם 100 כ"ס 3 דלתות ולפעמים גם סאנרוף ומגנזיום מקוריים, ויש גם דגם open air עם גג בתוצרת "שטיח", יש דגמי 1.4 וגם 1.6, יש גם דגם פולו קלאסיק שמגיע בגירסאת 4 דלתות ולרוב במנוע דיזל, יש גם פולו gti בעלת 150 כ"ס במנוע 1.6 בגיראת 3\5 דלתות.

כל הפולו במודל שוות באחזקה זה הרי אותו מנוע, (חוץ מהgti) זה גם תלוי מה אתה מעדיף.

אם ננעלת על פולו, ואתה מחפש כמה שפחות לשלם בדלק ולגם לקבל יותר מרווח לך על פולו קלאסיק דיזל

אם אתה צעיר שמחפש רכב טיפה חזק ויש עליו פוזה לך על ה16v עם 100 כ"ס גיאנט וסאנרוף בגירסאת 3 דלתות

אם אתה מחפש רכב רק להתניידות ולא מחפש איזה איבזור מסוים ורק להתנייד לך על פולו 5 דלתות 1.4 רגילה

ויש גם גירסאה בעלת גג "שטיח" שמתאימה לאנשים שסאנרוף רגיל לא מספיק להם

כולם נסחרות באותו טווח מחירים ולכן זה לא משנה איזה פולו תבחר האחזקה תהיה דומה.

ויש גם פולו gti שאני בטוח שזה לא מה שאתה מחפש.

• תוכן חדש...