Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לדוד שלי מונית סיאט טולדו 2007 טורבו דיזל בעלת גיר DSG

לפי מה שהבנתי התחילה תקלה בגיר בשם " מכטרוניק " ,(את האמת פעם ראשונה שאני שומע את המושג הזה אין לי מושג במה מדובר :|)

בכל אופן מבקשים על זה 12K מרשרשים ,

אז דוד שלי ביקש ממני להתעניין קצת בחלק באינטרנט ולא מצאתי כלום, אז חשבתי לבקש פה עזרה אם יש פה אנשים שמתמצאים בחלקים מחו"ל אייבי וכאלה . בכל אופן הוא נתן לי, מספר קוד 02E325025AD דגם - Z4E

אני מקווה שהבנתם אם צריך עוד פירוט לבעיה אני אבקש מדוד שלי.

, תודה לעוזרים

פורסם

האחריות נגמרה ככה שזה לא רלוונטי , בקשר לאתר אני אתן לדוד שלי את המספר שלהם

תודה רבה לעוזרים :-)

פורסם

תשמע, כנראה בגלל שמדובר במונית אתה מקדים כאן את המאוחר בכמה שנים.

מבירור קצר באינטרנט נתקלו בבעיה בפורום פולני, פורום גרמני, פורום רוסי וגם בפורום שלנו כאן.

המחיר מפיל לרצפה בכל העולם.

אני אנסה לעשות בירורים לראות מה אפשר לעשות - בינתיים אתה תתחיל לברר באיזה עוד רכבים יש את החלק הזה ונתחיל לגלגל בירורים מול פירוקים בחו"ל.

• תוכן חדש...