Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל קורסה שנת 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שכן שמוכר קורסה 2000 110000 ק"מ מנוע 1400 ידני ב20 אלף שקל. הרכב הוא יד שניה שמור היטב עם טסט לכמעט שנה, המחירון שלו ביד 2 הוא 24000 שקל אחרי שקלולים של יד וקילומטרז'. האם הקורסה הוא רכב אמין? המוכר סיפר לי שתצרוכת הדלק היא של 1-17 מחוץ לעיר, האם זאת התצרוכת הממוצעת שלו לפי מה שאתם יודעים? ובגדול אשמח לטיפים וסקירה כללית על הרכב הנ"ל, תודה מראש לכל העוזרים.

פורסם

תצרוכת דלק מעולה, אם הרכב שמור שמור ומטופל הוא שווה.

רק שתדע לקורסה אין ממש שוק של משומשות ותתקשה למכור אחר כך וגם הטיפולים בumi יקרים ועל סתם דברים שבחלפים לא מקוריים אתה תמצא בזול משמעותית.

פורסם

תודה על התשובה המהירה אלי, בנוהל:)...

אם יש לך או למישהו מחברי הפורום עוד המלצות על הקורסה 2000 אני אשמח לשמוע כי בגדול נראה לי שאני אסגור איתו אלא אם כן אני אקבל איזה מידע ממש בעייתי על הרכב.

אשמח גם להמלצה על איזה מכון לבדיקת רכבים בקריות/חיפה שגובה מחיר טוב.

תודה.

• תוכן חדש...