Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לשכנה ה"נפלאה" שלי, בת ה 85, יש צמח בוגנוויליה שמטריף לי את המוח, כל חודש וחצי בערך הוא גודל - והיא גוזמת אחרי שאני מתחנן לה בדלת שתביא בנאדם שיגזום.

נמאס לי להתלונן כל חודש, נמאס לי שכל העלים והפרחים של החרא הזה מתאספים לי בכניסה לבית, וכל פעם שאני פותח את הדלת נכנסים לי לבית.

נאמר לי משהו בזמנו על חומר בשם גרלון שאפשר לערבב במים ולהשקות את הצמח וזה יהרוג אותו,

שאלתי היא - איפה ניתן להשיג אותו - והאם הוא רעיל גם לחיות כגון כלבים וחתולים בהנחה ואני משקה את הצמח והם לא שותים מהמים המורעלים אלא מסתובבים באיזור.

פורסם

סכין יפני, חיתוך רוחבי ליד הבסיס ושלום על ישראל.

למרות שאישית לא הייתי עושה את זה, תגזום מדי פעם בעצמך, גיזום עמוק יותר.

בריאות לכולם!

פורסם

אני לא יכול לחתוך עם סכין יפני זה ידרוש ממני להיכנס לחצר שלה ואני לא ממש מעוניין.

אני רוצה לשפוך ושיעשה את הקסם שלו וסלמאט.

ובאמת, לבקש ממני לגזום את הגועל נפש של השכנה בת ה 85 שאפילו לא יוצאת החוצה, חסר טעם.

פורסם

שמן מנוע שרוף יעשה את העבודה מעולה, לא תראה דבר צומח שם יותר.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
לבקש ממני לגזום את הגועל נפש של השכנה בת ה 85 שאפילו לא יוצאת החוצה, חסר טעם.

אני דוקא רואה פה משהוא אחר שהוא גועל נפש, ההתנהגות שלך!!!

נראה אותך גיבור כשלשכן שלך ימאס מהנביחות של הכלב שלך, או מהצעקות של הילד שלך.

בקיצור, זה לא רכוש שלך ואתה לא תפגע בו ובטח ובטח שלא תקבל פה עצות איך לפגוע ברכוש שלא שלך ששיך לגברת חסרת ישע בת 85.

באמת שלא עיצבנו אותי כבר הרבה זמן ככה! :evil::x

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...