Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 החדשה או קרוז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי חברה לפי מה שנרשם פה אני כנראה אלך על הקרוז...אגב אני מעוניין רק ברכבים קרוז או מאזדה 3 ולא בשאר החלופות שהוצעו פה היום...

אני ממש מרוצה מהמנוע של המגאן השאלה היא האם יש -ה משהו בעל מגאן שנסה בקרוז ויכול להגיד איך הוא במנוע וביצועים לעומת המגאן?

אם הביצועים של המנוע של הקרוז כמו המגאן אני ישר לוקח את הקרוז...

תודה

פורסם

ביצועי המנוע דומים אבל הגיר מאוד שונה, שניהם אוטומטים עם 4 הילוכים אבל הגיר במגאן (AL4) הרבה יותר נמרץ ומוריד הילוכים באופן שיותר דומה למצב ספורט, לכן הרכב יותר זריז.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

לקרוז יש תיבה עם שישה הילוכים חדשה למגאן יש תיבה עם 4 הילוכים מיושנת. ההבדל בא לידי ביטוי גם בשקט באוטו. לפחות זה ככה באוונסיס החדשה עם 7 הילוכים לא שומעים את המנוע כמעט בנסיעה רגילה.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

צודק טעות שלי, לקרוז יש 6 הילוכים.

שתי התיבות מיושנות אבל של המגאן מתנהגת יותר טוב.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

לא מניסיון אישי, אבל אבא שלי לקח נסיעת מבחן בקרוז (ויש לנו 3 שנים פורד פוקוס - שהיא כנראה המכונית שהייתה עגלתית ביותר בקבוצה 2 עד עכשיו מהמשפחתיות) והוא פשוט אמר שהביצועים של הקרוז נוראיים, ושהאוטו פשוט מסרב להאיץ.

כמו שכבר מישהו המליץ פה, תנסה את הלאנסר החדשה. היא אולי רק 1.5 אז בביצועים היא לא תיהיה מי יודע מה, אבל היא יותר זריזה מהפוקוס, ולכן כנראה גם הרבה יותר זריזה מהקרוז. היא גם מאוד גדולה ובטוחה, ואם עיצוב מאוד יפה.

אני ממש לא מבין מה ההתלהבות מה3 החדשה אם לומר את האמת, חוץ מזה שקוראים לה מאזדה. היא לא יותר טובה מרכבים אחרים בקבוצה 2.

פורסם

אהלן חברה..

יש לי עוד שאלה למי שנהג בקרוז:

תגידו איך העברת הילוכים של הקרוז?

למשל כאשר נהגתי ברנו היה פעמים שחיכיתי חצי דקה עד שהרנו מגאן תעביר הילוך..האם זה גם בקרוז?או שהעברת ההילוכים בקרוז היא יותר חלקה?

תודה

פורסם

העברת הילוכים בנסיעה רגוע חלקה, אבל ההילוכים ארוכים מאוד, וכאשר אתה רוצה להאיץ ולוחץ על הדוושה עד הסוף עובר זמן עד שהתיבה מחליטה להוריד הילוך או שניים או שלושה.

קרוז כחבילה רכב לא רע,מרווח גדול,מאובזר נחמד בשיוט, בעיר הרכב איטי ולא נוח, המתלים מכוונים על הצד הרך והרכב מתנדנד בכביש גלי.

תעשה נסיעת מבחן, אי אפשר לבחור אוטו מעל גבי הפורום.

פורסם

שלום לך...אין לי פשוט זמן לעשות נסיעת מבחן...אני ממש עסוק עד הראש ואני צריך להחליט בימים הקרובים איזה אוטו לקחת...

אגב רשמת פה:

"וכאשר אתה רוצה להאיץ ולוחץ על הדוושה עד הסוף עובר זמן עד שהתיבה מחליטה להוריד הילוך או שניים או שלושה."

אז לא הבנתי ממש את מה שרשמת?

תגיד אם אני לוחץ על הדוושה עד הסוף אז העברת הילוכים תהיה גם חלקה?או תהיה קצת בעייתית כמו ברנו?

תודה

פורסם

חבר שלי עם רנו מגן רצה להחליף את המכונית לקרוז וקחנו נסיעת מבחן - הרושם שלו מקורז (גם שלי):

הרכב מחליף הילוכים כל הזמן והמנוע ממש לא שקט - אם מחפשים מכניות שקטה הקרוז לא כזאת

נכון היא מפנקת במרחב ובאיבזור אך המנוע פוגם בחבילה הכוללת.

ציניתי את החבר היות והוא נשאר עם המגן ללא שום חרטה.

לא יצא לי עדיין לבדוק את ה 3 החדשה, אבל אם הגודל לא מפריע לדעתי גם ה 3 גם הקודמת רכב יותר נוח לנסיעה כחבילה כוללת, אני מאמין שה 3 החדשה יותר רכה כך שאמורה להיות נוחה יותר (כאמור לא יצא לי לבדוק)

Tubes Rule

פורסם

ואיי המנוע של הקרוז באמת מעפן שהוא החליט להישאר עם המגאן הלא מאובזרת בכלל?

האם המנוע שלו באמת כל כך ירוד שהיה שווה לו להישאר עם המגאן?

פורסם

המנוע של הקרוז פותח בקוריאה,

הקרוז רכב גדול ומרווח, בטיחותי וחזק מאוד, מאובזר יפה ונראה טוב.

אך המנוע הוא החסרון היחידי של האוטו,

אם אתה לא נהג מירוצים לא תהיה לך שום בעיה, כאשר תיבת ההילוכים של הקרוז מכויילת לשיוט רגוע ושקט

ולכן יחסי העברת ההילוכים ארוכים והיא מסרסת את הכוח של המנוע, בקיצור הרכב בנוי לעבוד כמו רכב אמריקאי ולא יפני או ארופאי.

תחשוב על רכב אמריקאי כבד יחסית עם מנוע קוריאני 1600....:shock:

פורסם

שלום לך

כן אני מבין שהמנוע של הקרוז לא בנוי למירוצים וכך גם המנוע של המגאן....אך אני אומר לך הביאו לי אותו חלופי לא מזמן את המגאן ונסעתי עליה במשך כחודש ופשוט נהינתי לעשות איתה עקיפות בכביש הערבה...ונהנתי לנסוע איתה ולעקוף איתה בעליות של ירושלים למרות שזה לא רכב של מירוצים...ולכן אני מתלבט מאוד האם לקחת את הקרוז שהחיסרון היחיד שלה הוא המנוע?

תדע לך שגם קראתי באינטרנט על המגאן ורשמו אוטו כבד מגושם לא מאיץ בכלל וכל שאר הדברים שרושמים כרגע על הקרוז ואחרי נסיעה על המגאן אני חייב להגיד שהכל לא נכון...השאלה היא האם אני אוכל להגיד אותו דבר על הקרוז?

תודה

פורסם

פנה לך זמן לנסיעת מבחן ותפתור את הבעיה, כי אתה לא יכול להרגיש את האותו על סמך הרגשות ודעות של אנשים אחרים שנהגו בה, כמו שאמרת, אמרו שהמגאן מגושמת ואיטית וכשאתה נהגת בה נהנת ממנה.

פורסם

המנוע של הקרוז הוא מנוע של אופל שמורכב גם באסטרה.

התיבה היא לא תיבה רציפה כך שמידי פעם יורגשו בעיטות כאשר אתה מבלבל את התיבה.

המנוע של הקרוז חלק וההילוכים מכוונים על הצד הארוך כך יכול להיווצר מצב שהתיבה מחליפה הילוכים כל הזמן במיוחד בעיר.

לא יודע אם היא תהיה חלקה יותר מהמגאן כי לא נהגתי במגאן ובשביל זה הצעתי לך לעשות נסיעת מבחן.

קח בחשבון שנסיעת מבחן בקרוז דרך ציי רכב הם מגיעים עד מקום העבודה שלך או מקום המגורים, כך שאין צורך בהתארגנות מיוחדת.

תתקשר ל UMI בראשון ותבקש את הבחורה שאחראית על נסיעות מבחן לציי רכב, הם מגיעים דיי מהר, עניין של מספר ימים

• תוכן חדש...