Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר הולכים לקנות רכב שטח - מה עדיף:

1. לקנות רכב שבעליו הקודמים כבר התקינו בו שיפורים רבים (חוסך את הכסף של ההתקנה, מעיד על בעלים שכנראה מבין והרכב חשוב לו - אבל מצד שני לך תדע אם השיפורים הותקנו נכון ולא פוגעים ברכב).

2. לקנות רכב סטנדרטי ככל האפשר (אני אתקין רק מה שאני צריך ואדע בדיוק מי התקין ואיך, מעיד שהבעלים הקודם לא "התעסק" עם הרכב - מצד שני זה מייקר את הקניה בעוד כמה אלפי שקלים).

בנוסף, אני רואה הרבה מודעות על רכבים מוגבהים ובעלי צמיגים לא סטנדרטיים שטוענות שזה "ברישיון". אני יודע שמבחינה עקרונית הגבהה וצמיגים שונים אינם חוקיים בארץ - איך בכל זאת זה מופיע להם ברישיון ?

תודה

פורסם

הגבהה לא מופיעה ברישיון.

צמיגים כן. לעיתים, מספר מידות מותרות לסוג רכב מסויים כך שיכול להיות שוני בין רכבים מאותו הדגם.

(יש דרכים נוספות לרשום צמיגים במידות שונות, אבל לא ניכנס לזה...)

לגבי קניה של רכב משופר,

אם השיפורים הותקנו בצורה מקצועית, עונים על הצרכים שלך (!) ובמצב טוב, עדיף לקנות משופר.

(משיקולי עלות בלבד ...)

סער

• תוכן חדש...