Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהירות מותרת בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז מידיי פעם פשוט קפאתי על השמאלי.

הבנתי :brickwall:

בכל מקרה, אם אתה עוקף, אז תחזור לימין, ואם אתה "קופא" בנתיב השמאלי ומישהו מהבהב לך מאחור, תחזור לימיני ואל תכריח אותו לבצע עבירה בגללך.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בימני נסעו יותר לאט פעם אחת הייתה I10 על 80 אחר כך מלא סמיטריילרים,משאיות,אוטובוסים איטיים וכו' כל פעם הייתי צריך לנתב בין 2 הנתיבים אז מידיי פעם פשוט קפאתי על השמאלי.

מרגש. אנא הרכן ראשך בכדי שאוכל ללטפו ברחמים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
תוריד את השלט של הנהג חדש ותראה פתאום איך אף אחד לא מהבהב לך, וזה בדוק :wink:..!

אני עם שלט נהג חדש, ועם היום היבהבו לי פעם אחת(4 ומשהו חודשים). איך תסביר?

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

פורסם
תוריד את השלט של הנהג חדש ותראה פתאום איך אף אחד לא מהבהב לך, וזה בדוק :wink:..!

עוד אחד, שמציע לעבור על חוקי תנועה...

ואת 250 ש"ח אתה תשלם בשבילו?

מה קרה לכם?

אחד מספר ,שעד 130 קמ"ש לא נותנים דוחות, השני מציע להוריד שלט נהג חדש.

זה מה שפותח השירשור צריך לקבל כאן בפורום?

אתם רוצים שהוא יהיה נהג חדש יותר משנתיים?

בסוף מה שיקרה - כאשר השוטר יעצור אותו על 120 קמ"ש וללא השלט,

הוא ירשום ב"נסיבות מיוחדות" בדו"ח (בתגובת הנהג) - "שאלתי בפורום, וזה מה שאמרו לי לעשות"

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הוא ירשום ב"נסיבות מיוחדות"

ביצוע עבירה ללא שלט נהג חדש זה נסיבות מיוחדות ?

אני לא מוצא על זה שום מידע בחוק, איך זה מגביר את העונש ?

פשוט שהייתי נהג חדש עצרו אותי במהירות גבוהה (145) ולא היה מוזכר עניין השלט (שלא היה ).

בן

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

לא מהבהבים לו בגלל השלט, מהבהבים לו בגלל שהוא מאט את התנועה. לא מאמין שאם הוא היה דופק גז

ונוסע על 160 אז מישהו היה מהבהב לו מאחורה.

פורסם

הוא ירשום ב"נסיבות מיוחדות" בדו"ח (בתגובת הנהג) - "שאלתי בפורום, וזה מה שאמרו לי לעשות"

14. כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד!

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד. הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית לכל נזק ישיר ו/או עקיף שיגרם כתוצאה משימוש במידע בפורום. הסבר המוצג בפורום הינו תיאורטי בלבד, אינו בגדר המלצה ולא בא להחליף בדיקה וטיפול מקצועיים מבעל מקצוע מוסמך במוסך מורשה.

מתוך כללי הפורום, הם מייעצים, אבל בסופו של דבר האחריות היא עליו, והוא יבחר לעשות במידע הזה שניתן לו כרצונו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

זה מה שאני הכי שונא בכביש, תמיד אבל תמיד כשיש עומס בכביש הנתיב הימני יותר מהיר מהשמאלי.

למה? כי כולם חכמים ואיך שרואים שיש קצת תנועה כולם עוברים לשמאל נתקעים שם והימיני זורם.

אז המלצה למי שעדיין לא עובר לשמאלי, כשיש עומס תעברו אולי בסוף רק אני יישאר בימין.:evil:

+1

בעומסים ובפקקים להיות רק בנתיב הימני, כי כולם בורחים לשמאלי וחושבים שהם חכמים ויעברו מהר יותר את הפקק בגלל שהנתיב השמאלי הוא אמור להיות זורם ומהיר יותר.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם
לא מהבהבים לו בגלל השלט, מהבהבים לו בגלל שהוא מאט את התנועה. לא מאמין שאם הוא היה דופק גז

ונוסע על 160 אז מישהו היה מהבהב לו מאחורה.

תתפלא גם על 130 היו מהבהבים לו.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם
אכן כן, בארץ נהוג לדהור במהירויות של 130, 140 קמ"ש מחוץ לעיר.

יש נהגים כאלה שהם בעלי כישורים לשלוט על הרכב במהירויות האלה, אבל רוב האנשים שנוסעים ככה

הם לא נהגים שיכולים להרשות לעצמם להגיע למהירויות כאלה ועוד ברכבים כמו רכבי הליסינג שיש בארץ וכו'.

יש להוסיף גם אנשים שבקושי נוגעים בהגה במהירויות של 120, 130 קמ"ש.

זה נכון שיש הרבה נהגים שלא באמת יודעים לנהוג, מקומם על מושבי נוסעים בתחבורה ציבורית ונתיב הימני (לא תמיד הם מבינים את זה ונאלצים לבקש מהם עם אורות, אבל לא כולם יודעים שמראה נועדה כדי ליראות מה קורה מאחורי הרכב שלך).

לא הייתי קורה בכל מצב "לדהור" לנסיעה על 130~140. יש כבישים שנסיעה על פחות מעכבת בארץ את התנועה. כל משפחתית מודרנית מסוגלת ללא בעייה לנסוע על מהירויות כאלה. גם הרבה מכוניות ישנות מסוגלות, למאט (תסלחו לי בבקשה) מכסחות דשא ופחנועים.

מכוניות ליסינג כמו פוקוס, מזדה 3, C4 וכד' בלי שום בעייה יכולות לנסוע במהירות כזאת.

בדרך סלולה היטב, בעלת שני נתיבים לכיוון או יותר, עם הפרדה לנסוע על מהירויות שצויינו מעלה, זה לא ניקרא לדהור. אבל מה לעשות, יש כאלה שחושבים שאנחנו עדיין בשנות ה-60~70 שעל מהירות כזאת למרבית מכוניות הבוכנות יורות לכל כיוון.

אפשר לשכלל את העיניין. לפחנועים ומכסחות דשא להגביל את המהירות המותרת ולאפשר לנסוע אך ורק בנתיב ימני, לאסור אכיפות וכד'. נישמע לא פייר נכון? אבל כאשר מכונית כזאת עוקפת רכב אחר ולא מסוגלת להאיץ, במקרה הטוב היא מעכבת תנועה ובמקרה הרע מסכנת חיים. לא פעם ולא פעמיים ראיתי אנשים שעוקפים עם רכב ורכב מנתיב ממול נאלץ לרדת לשוליים, כי רכב עורף אינו מסוגל להאיץ

צריכות להיות דרגות דינאמיות לרכב.

דוגמא:

רכב X בעלי נתוני תאוצה של יצרן Y מהירות מירבית מותרת Z.

*אם Y פחות מ-W שניות, אסורה נסיעה בנתיב שמאלי.

*אם Z

*אם Z

בנוסף, יש להגביל חלק מנהגים לצאת לכביש. נתפסת 3 פעמים מעקב תנועה בכביש מהיר, אסורה עלייה לכביש מהיר בחמש שנים הקרובות ושלוש שנים לכביש בין עירוני.

נתפסת 3 פעמים מעקב תנועה בכביש בין עירוני, אסורה עלייה לכביש מהיר בכל החיים וחמש שנים לכביש בין עירוני.

מעקב תנועה בעיר (חונה בנתיב נסיעה, עוצר ומדבר עם חבר כאשר מאחוריך שיירה של רכבים וכד'), נתפסת 3 פעמים? שלילה ל-25 שנה. :twisted::lol:

על התחצפות לשוטר שנתיים כלא ושלילת רישיון ל-15 שנה. מוריד ידיים מהגה כאשר בוחן אותך שוטר? כדור בראש!

מעבר באור אדום? 10 שנה כלא ושלילה לכל החיים. בנוסף על כל רמזור חייב להיות תצוגה של זמן כמה זמן נישאר לאותו אור לדלוק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לפותח השרשור אהלן,

כמה דברים שתדע על ישראל:

1. אם אתה בשמאלי ונוסע 160 קמ"ש ויש מאחוריך מישהו מהיר ממך תעבור מיד לימני.

2. בדר"כ כשיש 3-4 נתיבים, הנתיב הכי ימני הוא הכי מהיר כי הוא פשוט ריק כי כולם תקועים בשמאלי ובאמצעי ללא סיבה.

3. צריך לתת לאדם 15K על הורדה של רכב ישן מהכביש וככה יהיו רכבים הרבה יותר מודרניים במדינה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני חושב שזה הרבה יותר פשוט מרוב מה שנכתב.

מסלול שמאלי מיועד לעקיפה. אם יש רכב מאחוריך שרוצה לעקוף אתה מעכב אותו ללא קשר למהירות הנסיעה שלך.

גם אשר אין אף אחד מאחוריך, החוק מחייב אותך להשלים את העקיפה על ידי חזרה לנתיב הימני !

ובאותה הזדמנות -

כאשר קיימים 3 נתיבים (או יותר), הנתיב ה"אמצעי" אינו נתיב נסיעה בשביל הכיף. זהו נתיב שמאלי לכל דבר ועניין ומטרתו לאפשר עקיפת כלי רכב הנוסעים בנתיב הימני. הנתיב השמאלי הקיצוני מיועד לעקיפת כלי רכב שבנתיב השמאלי (שמכונה בטעות "אמצעי") אשר עוקפים את אלו שבנתיב הימני, וכל זאת כאשר הכביש עמוס. הרעיון שעומד מאחורי כל זה הוא הזרמת נפתח תנועה גדול יותר, אולם כאשר נהגים נוסעים בנתיב ה"אמצעי" שלא לצורך עקיפה, ההפרעה שלהם לתנועה גורמת לכך שכל רעיון הזרמת נפח התנועה המוגדל יורד לטמיון.

דני G.

פורסם

אנשים נוסעים בנתיב האמצעי על 90-100 קמ"ש, זה פשוט מחרפן!!! יש נתיב ימני אל תשכחו.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...