Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי שמן גיר היום והרכב בינתיים מתפקד יופי

האים קיים קשר בין הגיר למצערת האים לנקות גם אותה ?

שמתי לב לבעייה כזאת ,

אם לוחצים הרבה על הגז הרכב כאילו נבלם מעט ,ואם מרפים ולוחצים מעט על דוושת הגז הוא מאיץ מהר יותר

אולי יש קשר בין זה לבין שהרבעי לא נכנס בגיר האוטומט ?

תודה

פורסם

איך בדיוק יש קשר אם כרגע ההילוך רביעי משתלב ללא בעיות? אתה מתאר תקלה של חוסר דלק או איבוד ניזוץ, ומדובר בעית במנוע או בבבקרת המנוע, גש למוסך.

פורסם

עדכון .

אם אני מתחיל נסיעה ולא משתמש בכפתור o/d off ,למשל צריך להוריד הילוך ובמקום ללחוץ על דוושת הגז עוד ,

אז ההילוך הרביעי לא משתלב חזרה \רק לאחר לחיצות חוזרות ושיחרור עם בלחצן ,אם אני לא משתמש בלחצן ואני רוצה להוריד הילוך לשלישי מרבעי ע"י לחיצה על הדוושה

אז הרביעי משתלב ללא בעייה

יכול להיות איז חיישן או בעייה עם הלחצן ?

פורסם

עדכון :

שלושה ימים אחרי החלפת השמן גיר ,

היום בדקתי שוב את צבע השמן והוא היה שחור ושרוף !!

מה עושים האים הגיר גמור ???

פורסם

אני לא מבין, התיבה מתפקדת היטב עכשיו? כי אם כן מומלץ לבצע החלפה של כל נוזל ה ATF על ידי מכונת פלאשניג יעודית או דרך צנרת המקרן. תבצע חיפוש.

פורסם

אני הייתי מבצע החלפה חלקית נוספת של נוזל הממסרה .

אפשר שהנוזל הישן נשרף והיתלכלך , עקב תחזוקה לקויה בעבר , או מילוי נוזל לא סינטטי אשר נשרף בחום גבוה .

אפשר גם כי הדיסקיות ממסרה כבר שחוקות מאוד ומתפוררות ( פחות סביר עקב הודעתך כי הממסרה כעת עובדת טוב )

אם כרגע הכל תקין בממסרה - בהזדמנות בצע החלפה נוספת של נוזל סינטטי מתאים לממסרה .

( יש את הדלקול הסינטטי - גלון 4 ליטר עולה כ 160 ש"ח )

ראה דיון קודם - סוגי שמנים ליונדאי .

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=259288&highlight=%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
התיבה מתפקדת היטב עכשיו,אבל השמן שחור ושרוף

בגלל שנשארה כמות שמן לא מבוטלת של שמן יישן בממיר מומנט שלא הוחלפה לכן השמן נראה שחור.

גש למכון גירים שיש בידיו ציוד להחלפת כול הנוזל בפעם אחת (דיאליזה).

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק 10 -

אני הייתי מעדיף לבצע רק שוב - החלפה חלקית , ולא שימוש במכונה השואבת ומרוקנת את כל השמן .

אלו הוראות ההחלפה לממסרה הנ"ל במוסכי החברה - מיצובישי ויונדאי .

והבנתי כי כעת גם מאזדה , אשר החליפו בעבר עם מכונת ריקון - עברו להחלפה חלקית .

ראה תשובה בדיון קודם

innvision כתב:

טוב הייתי היום במוסך המרכזי ורציתי להחליף שמן גיר.

מסתבר שכנראה באמת יש להם את השמן המקורי ( למרות שלא ראיתי בעצמי את האריזה) אבל זה בכלל לא משנה, כיוון שהם לא מוכנים בשום אופן להחליף את כל השמן בעזרת המכונה!!! . מסתבר שהם הפסיקו להליף עם המכונה כבר לפני שנה בערך, לאחר שכמה גירים "גמרו" לאחר הטיפול, והם לא מוכנים לקחת אחריות על החלפה כזאת.

מה שהוצע לי זה החלפה רגילה (50% בערך מקיבולת הנוזל הכללית) של ריקון קארטר ומילוי רגיל.

אם תעקוב על כל התשובות שלי , בנושא ממסרה אוטומטית - בכל התשובות מודגש - החלפה חלקית של כ 50% הנוזל הממסרה .

הדבר מונע חופשים ובעיות הצמדות , בתנאי , שההחלפה החלקית כל כ 40-50,000 ק"מ .

מניסיון אישי ( לא כולל רכבים אחרים , בטיפול במוסך של חבריי )

שני רכבים - מאזדה 626 שנת 98 - יד ראשונה , החלפה חלקית כל כ 3 שנים - הממסרה מתפקדת מעולה 11 שנים .

מיצובישי גאלנט - כנ"ל החלפה חלקית - 7 שנים ללא בעיות .

אני לא הייתי לוקח סיכון לחופש בממסרה ( לחצים ) תמורת שמן נקי לחלוטין .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...