Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סמל"ת ממשיכה - מיטו מוזלת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי יתן ונראה עוד כמה וכמה מיטו על כבישי הארץ, במקום כל גטס מגעילה.

מה המחיר של גולף 1.6 רגילה לעומת המיטו ה"קטנה"?

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

פורסם

מיטו ב 135K זה לא מחיר זול לטעמי , ובוודאי שלא בגירסא של 120 כ"ס.

מחיר של כ 120K היה בהחלט יכול לתרום למכירות יפות , 135K זה קצת מוגזם.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

עדיף כבר אם היו מביאים את ה-1.6 ל' JTDM. אותם 120 כ"ס, אבל יותר מ-32 קג"מ מומנט, וצריכת סולר ממוצעת של 5 ל' ל-100 ק"מ.

פורסם
מי יתן ונראה עוד כמה וכמה מיטו על כבישי הארץ, במקום כל גטס מגעילה.

מה המחיר של גולף 1.6 רגילה לעומת המיטו ה"קטנה"?

גולף עולה באיזור ה 125. אבל מה הקשר? אף אחד לא יקנה מיטו במקום גולף, זה לא אותו קהל יעד. אף אחד גם לא יקנה מיטו במקום גטס.

emotion of motion

פורסם

הייתי מפנה את תשומת הלב לרכב אחר מבית פיאט ששיווקו מתחיל בימים אלה - הכרומה. בלי לחוות דעת על הרכב (ראיתי אותו רק פעם אחת בחו"ל ומעולם לא ישבתי בפנים) - אציין רק שאם כמובטח יתמחר במסגרת הקבוצה ה-4 - הרי יהיה מדובר ברכב האירופאי במחיר הכי כדאי שישנו כרגע בארץ. כך למשל מחירו הבסיסי בגרמניה כי-27000 אירו (מנוע בנזין 2.2 אוטומט)

http://www.fiat.de/cgi-bin/pbrand.dll/FIAT_GERMANY/home.jsp?BV_UseBVCookie=no#

הגרסה שתגיע לארץ כנראה תהיה אף יקרה יותר, כי הרי הסכום דלעיל הוא הבסיסי ביותר. ז"א המחיר בארץ יהיה זהה למחיר בגרמניה, דבר ללא תקדים לרכב אירופאי בארץ! במאמר מוסגר אציין כי לא מעט רכבים שנמכרים אצלינו בקבוצה 6 בגרמניה זולים יותר מכרומה ההיא. דוגמה הכי בולטת היא אלפא בררה שמחירה בגירסה הבסיסית כמעט זהה לכרומה (בארץ נדמה לי זה הרחק מעל 300 K ש"ח).

http://www.alfaromeo-offerta.de/#/brera/

פורסם
נראה שאורי להב עושה רק טוב לסמל"ת.

מחזק!

ממתין בחוסר סבלנות לבראבו TJET... :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

זה בסדר, אתה יכול להמשיך להמתין..

דיזלים ידניים כמעט ולא נימכרים כאן, ואם כן 99.9% מהרוכשים הם נהגי מוניות, שמחפשים להוזיל עלויות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

בסדר, יש לו סקודה

במילא רובן הן מוניות8)

עכשיו ברצינות:

לדעתי צריך לייבא את רוב סוגי הדגמים ורמות האבזור, במיוחד בחברה שהשם של היבואן של נהרס .

Suzuki Jimny

פורסם

את הגרסא החמה, כבר כמה קנו, למרות השם הרע.

מנסים לפתות כמה שמתלבטים.

מה שמוזר לי, זה איך הורדת לחץ הטורבו מניבה 15K הפרש?

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...