Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך הZX וולקן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לשמוע חוות דעתכם על גרסת ה2 ליטר, דברים שצריך לשים לב אליהם בבדיקה

צריכת דלק ואיך השוק של הרכב ?

תודה מראש :)

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מכונית נהדרת - מהנה מאוד לנהיגה ספורטיבית וגם נוחה ונעימה ליום-יום. בבדיקה צריך לשים לב להכל - קרא את המדריכים שבראש הפורום. אם השלדה תקינה אז הכל בר תיקון - כתלות בתקציב שלך.

צריכת דלק - מאוד ממוצעת, בשימוש רגיל 1:10-1:12 בערך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מה שנשאר לי לדעת זה רק מהו שוק הרכב ומה נחשב למחיר נורמלי לוולקן סטנדרטית לגמריי.

תודה על התשובות :)

פורסם

וולקן סטנדרטית לגמריי.

מה שנשאר לך הוא למצוא כזו.

ולמה אתה מתעניין במחיר השוק ? אתה מתכוון לקנות עשרות מכוניות ולמכור ברווח ?

הרכב יעלה אלפי שקלים בודדים. אם מצבו טוב, עדיף לך לשלם גם עוד כמה מאות שקלים, למרות שאולי "אין שוק" ולקבל רכב שמור, מאשר לקנות רכב ב-500 מתחת למחירון, כי "אין שוק", אבל לגלות שצריך לתקן דברים בשווי אלפי שקלים.

חפש רכב שמור ומתוחזק, אל תחפש "שוק". אתה לא מחזיק צי רכב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

רז , עם כל הכבוד למה שחברינו לוי יצחק מספר , אלא אם כן זו וולקן 92 , קשה לי להאמין שמשהו ימכור וולקן תקינה בפחות מעשיריה , וגם יותר מזה לרוב.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

קשה לכתוב איך השוק יהיה בעתיד למרות שאני מאמין שיהיה לו שוק.

הבעיה היותר גדולה היא ממש למצוא אחת סטנדרטית במצב טוב. יש לי חבר שחיפש רכב כזה ולבסוף נכנע והחל לפזול גם ל1.8 ליטר כיוון שאין מכוניות נורמליות למכירה.

חפש טוב טוב כי המון וולקנים שנמכרים אלה רכבים או משופרים או סטנדרטים במצב עגום.

בהצלחה.

פורסם
אני לא מדבר על רווח. אני מדבר על זה שאוכל למכור בעתיד!

למכור זה פונקצייה של מחיר וסבלנות. רכב מיוחד במצב טוב תמיד יימצא קונה. זה יכול לקחת שנה שנתיים, אבל בסוף הקונה (בסבירות גבוהה) יבוא.

מכיר מישהו ששנה ניסה למכור לנצ'יה תמה מדהימה ושמורה במיוחד (למרות הגיל האוטו באמת מושלם). באו אליו קונים שרצו לתת מחיר שחיטה, התקשרו מבלי למכור את הרכב ושאלה רשונה הייתה: "כמה אתה מוכן להוריד" עד שסוף סוף בא מישהו שהעריך את הרכב ושילם את המחיר המבוקש. למכור את הרכב לקח שנה, אבל הוא נמכר במחיר המבוקש.

אני קונה רכב כדי להנות ממנו ולא חושב על המכירה עד שמגיע הזמן למכור.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
הבעיה היותר גדולה היא ממש למצוא אחת סטנדרטית במצב טוב. יש לי חבר שחיפש רכב כזה ולבסוף נכנע והחל לפזול גם ל1.8 ליטר כיוון שאין מכוניות נורמליות למכירה.
צריך אמונה, והרבה.

אני קניתי לפני כמה חודשים וולקן סטנדרטית לחלוטין, 65K ק"מ, יד-ראשונה (ממישהו שלא אוהב לנהוג...).

הסריטות על הפגוש הן עיקר ההבדלים בין מצבה היום למצבה ב- 1996.

בלי אמונה צסק"א לא היתה אוכלת אותה. חשוב לזכור את זה, ולא רק לפני משחקים של מכבי. :-)

14072009272.jpg

פורסם

כשקונים רכב במחיר כזה לא צריך לחשוב על הסחירות עוד כמה שנים, כי זה פשוט לא מעניין, אם הרכב במצב טוב תמיד תמצא קונה.

ולגבי הוולקן - מדובר ברכב נפלא שנותן תמורה מעולה לכסף. שים לב שכמו כל צרפתיה מתבגרת היא רגישה מאוד להזנחה.

פורסם

כי המחירים טיפה שונים מדגם לדגם עד כמה שידוע לי.

דני, וולקן זה אחד הרכבים היותר נוחים שיצא לי לנסוע בהם (בשנתון הזה).

JEP.

פורסם

פיקסר , לא אמרת כלום , הרי ההבדל במחירים הוא פיצי (אולי במחירון לוי יצחק) ופשוט מסתובבות 16V בלי סוף על הכביש...

(רמז - סה"כ היו בערך 10 - 20 בארץ ....)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
צריך אמונה, והרבה.

אני קניתי לפני כמה חודשים וולקן סטנדרטית לחלוטין, 65K ק"מ, יד-ראשונה (ממישהו שלא אוהב לנהוג...).

הסריטות על הפגוש הן עיקר ההבדלים בין מצבה היום למצבה ב- 1996.

בלי אמונה צסק"א לא היתה אוכלת אותה. חשוב לזכור את זה, ולא רק לפני משחקים של מכבי. :-)

אכן צריך הרבה אמונה. אני אישית ראיתי 2 וולקנים (אחת לבנה ואחת שחורה) במצב ממש מעולה והן סטנדרטיות לחלוטין אבל הבעלים לא רוצים למכור. אחד טען שהוא מאוהב ברכב והשני אמר שהוא לא ימצא שום רכב שנותן שילוב של הנאה מנהיגה ונוחות נסיעה גבוהה, בטח שלא בתקציב כזה. הצדק עימם.

בכל אופן צריך לחפש ובסוף הרכב ימצא.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...