Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית גיר גולף V5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי גולף 170 כ"ס הרכב היה בועט בירידה מהילוך 4 ל3 ומקפיץ את הטורים מ3 ל5

בדקו שמן מחשב ומה לו ואמרו לי שצריך לשפץ גיר

שיפצו את הגיר לגמריי אמרו שהיה גמור החליפו דיסקיות ו9 שסתומים

לאחר מכן הרכב המשיך לבעוט גם בהילוך 2 3 4 5

החליפו מוח עכשיו הרכב בועט שוב רק מ4 ל3 וקופץ ל5 טור לפעמים לא מהעביר הילוך ומגיע ל6 טור ולפעמים מעביר בצורה לא חלקה בן 4 5

שאלתי ואמרו שהשמן ב112 מעלות שזה סביר ולא נראה שהשמן מתחמם

האם גיר דגם FYM הוא גיר שמתאים לגולף הזו הגיר המקורי הוא EEE

פורסם

בעיטה בגיר היא עדות לכך שהגיר לא תקין . יש להרכיב רק את סוג הגיר שהיה ברכב , זהה למקורי.

לא משחקים ביחסי תמסורת .

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

ברכב כבר הוחלף גיר במסגרת האחריות בצמפיון וזה הדגם ששמו לי למרות שהגיר שצריך להיות הוא EEE

רק עכשיו שאני בבעיה עלה עניין הדגם

מישהו יודע האם הגיר הזה מתאים או בכלל של איזה רכב הגיר הזה ?

פורסם

לחבר שלום,

הגיר שהיה מותקן ברכב שלך הוא מטיפוס/סוג 09A וגם הגיר החדש הינו 09A לכן אין שום הבדל במבנה הגיר או יחס תמסורת.

האותיות EEE הם אכן קוד הגיר שיוצר בתחילת שנת 2000 וקוד הגיר FEY במחצית השניה של שנת 2000 ואין שום הבדל בין הגירים.

ברור לך שהייצרן לא מחזיק במלאי גיר מסידרה ישנה אלא רק חדשה.

איזה כייף לי :)

פורסם

שאול, הגיר שלך 09A הוא למעשה גיר אוט' 5 הילוכים מסוג JF506E והוא נמצא במספר רכבים עם שינויים קלים לכל יצרן רכב. חלקיו הפנימיים מכילים כמות גדולה של אטמי גומי והתקנה לא נכונה של אחד מהם או יותר יגרמו לגיר " לרקוד ".

השאלה היא האם הוחלפו כל אטמי הגומי של חלקי הגיר? האם הוחלפו אטמי מח גיר או שהשתמשו בישנים פעם חוזרת?

בקיצור הבנת למה אני מתכוון.

חזור אל המשפץ לתיקון חוזר .

• ספונסר פורום
פורסם
לחבר שלום,

הגיר שהיה מותקן ברכב שלך הוא מטיפוס/סוג 09A וגם הגיר החדש הינו 09A לכן אין שום הבדל במבנה הגיר או יחס תמסורת.

האותיות EEE הם אכן קוד הגיר שיוצר בתחילת שנת 2000 וקוד הגיר FEY במחצית השניה של שנת 2000 ואין שום הבדל בין הגירים.

ברור לך שהייצרן לא מחזיק במלאי גיר מסידרה ישנה אלא רק חדשה.

האותיות של התיבה חייבות להתאים והם מצויינות את ההתאמה של התיבה

לרכב ספציפי מבחינת התמסורת והתאימות למחשב הניהול .

הדגם הכללי של התיבה כגון 09A או 01M מציינות את המבנה הכללי ואת שיטת ההפעלה.

לדוגמא תיבות מסוג 01M הופיעו בכל רכבי הקבוצה במשך שנים במנועי בנזין ודיזל

בנפחים שונים וברכבים שונים עם גלגלים בקטרים שונים כאשר שלוש האותיות שהינם

דגם המשנה מציינות לאיזה רכב בדיוק התיבה מתאימה וחובה להקפיד עליהם .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מה באמת אתם משאירים אנשים במתח,

איך נפתרה הבעיה?

אני אישית אפילו לא אוהב סרטים עם סוף לא ברור? :)

pan.jajahWrapper { font-size:1em; color:#B11196; text-decoration:underline; } a.jajahLink { color:#000000; text-decoration:none; } span.jajahInLink:hover { background-color:#B11196; }

• תוכן חדש...