Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית גיר גולף V5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסתבר שהבעיה לא היתה בגיר בכלל

והגיר היה תקין מלכתחילה

היה צינור אויר מנותק ופילטר דלק שהיה זקוק להחלפה וכל זה התגלה לאחר בדיקה של 30 שעה

שאני מסתכל אחורה מסתבר לי שהמוסך שהיתי אצלו פשוט רצה לתקן את הגיר בכול מחיר גם שהבין שהבעייה לא בגיר

מפני שאחרי שראה שהבעיה לא נפתרת אמר לי שיש הודעה במחשב על חוסר באויר

דבר שהיה יכול לעשות בבדיקה הראשונה עוד לפני שרצה לשפץ

אבל כנראה שלחלק מהאנשים להרוויח כסף חשוב מהיושר !!

לא מספיק כל זה קיבלתי לפני חודש דוח חנייה מעריית פתח תקווה על חניה ללא תשלום במדרכה ליד המוסך

מיותר לציין שבעל המוסך לא רוצה לשלם את הדוח למרות שהוא יודע שהוא עשה זאת שהרכב היה אצלו.

בקיצור צריך להיזהר ממוסכים לא ישרים ולקחת כמה חוות דעת לפני תיקון.

פורסם

כל הטרטור הזה לקח כמעט 3 חודשים שנסעתי למוסך יותר מ6 פעמים

אני גר באיזור ירושלים והמוסך הוא בפתח תקווה

מנהל המוסך רוני כהן טען ששיפץ את הגיר פעמים החליף את המוח ובדק את המחשב

ואף הציעה להחליף את הגיר לגמריי לגיר אחר

לבסוף שראה שאני לא יורד מימנו ולא מוכן להוציא יותר כסף אמר לי שהמחשב מודיעה על בעיית חמצן

בפעם הראשונה שהייתי אצלו עוד לפני שיפוץ הגיר המחשב של הרכב לא הודיעה על תקלות בגיר בכלל אבל הוא טען שהבעייה לפי דעתו בגיר

בקיצור נראה לי שמדובר במוסך לא מקצועי ואמין

כל זה ולבסוף לקבל גם דוח חנייה שלא אני עשיתי

אני חייב לציין לשבח את מוסך נירגד בירושלים שהשקיע הרבה מאמץ ועבודה בשביל לעלות על התקלה

• תוכן חדש...