Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

מכרתי לפני כשבוע מחשב כף יד משומש מסוג HP RX5940 במחיר נמוך ממה שביקשתי בהתחלה (600 ש"ח). היה למכשיר בעיה במקלט ה-GPS (החומרה זוהתה אך הוא המכשיר לא מצא לווינים). לקונה נמסרו פרטים בטלפון (גם הבעיה של ה-GPS) וגם במעמד המכירה נמסרו כל הפרטים ולא הוסתר ממנו שום מידע.עוד במעמד המכירה אמרתי לו שאני לא יודע מה הבעיה של ה-GPS אך הוא עבד, והוא הפסיק לעבוד אחרי שביצעתי בו HARD RESET ומאותו רגע הוא הפסיק לעבוד. נאמר לו שאני מניח שהתקנה מחדש של התוכנה יכולה לפתור את הבעיה אך לא בטוח. הקונה החליט שבכל זאת הוא לוקח את המכשיר ומנסה (לא נחתם חוזה). הקונה היה איתי בקשר טלפוני לאחר יומיים וניסיתי לייעץ לו בפתרון הבעיה.

אתמול הוא הטריד אותי בטלפונים אך לא עניתי לו. היום עניתי לו כשהוא התקשר והוא טוען שרימיתי אותו והוא רוצה את כספו בחזרה. אמרתי לו שהוא קנה את המכשיר בידיעה שמקלט ה-GPS אינו "תקין" והוא ראה בעצמו שהתוכנה מזהה את המקלט אך לא מוצאת לווינים. כמו כן, נאמר לו שהמכשיר היה אצלו כשבוע, ובקשתו להחזרת כספו הייתה לגיטימית אילו הוא היה מבקש ממני ביום - יומיים שאחרי המכירה. בתקופת השבוע הזה הפסדתי שני קונים פוטנציאלים.

הקונה החל לאיים בפנייה למשטרה בגין הונאה ופתיחת תיק תביעה.

לאחר כמה דקות שבהן חשבתי שבשביל 600 ש"ח חבל להכנס לסתם בלגן (למרות שאני צודק), החלטתי לשלוח לקונה SMS שבו אני רשמתי שיצור איתי קשר ושנקבע. הוא לא חזר אליי עד עכשיו והוא כנראה חושב שאני מפחד והוא רוצה שאני ארדוף אחריו. הקונה אינו יודע את השם המלא שלי או ת.ז, אבל הוא כן יודע באיזה אזור אני גר.

האם יש לו עילה לתביעה ? האם על סמך חוסר פרטים מזהים הוא יכול להתלונן במשטרה או בכלל לתבוע ?

אודה לכם על התגובות.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

לתבוע יכול כל אחד. לזכות בתביעה זה כבר דבר אחר.

האם פירסמת מודעה למכירה? האם במודעה צויין הפגם? אם כן, מצבך מצויין.

במשטרה לא יתייחסו לתלונתו כלל. לצערינו במקרים יותר גדולים הם לא מטפלים.

אני לא מחזיר לו הכסף אלא אם הוא נראה בחור אלים.

ולהבא כותבים על פתק קטן את פרטי העיסקה ( כולל הפגם ) חותמים שני הצדדים ואז יש שקט.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ולהבא כותבים על פתק קטן את פרטי העיסקה ( כולל הפגם ) חותמים שני הצדדים ואז יש שקט.

אפילו על דף גדול ובצורה מסודרת. 8)

או כמו שאומרים, "לא כתבת, לא עשית".

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

במודעת מכירה לא פרסמתי את הפגם (אחרת לא היו מתקשרים). אבל אני לא חושב שזה גם כזה רלוונטי.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...